|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już dożyliśmy takich czasów, że za absolutorium się prezenty daje? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie  Flaszke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie  Flaszke Proste 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nic nie dawać, zagonić do mgrki i po obronie dać prezent.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie  Flaszke pamiętam jak naście lat temu miałem zajęcia z sędzią Trybunału Konstytucyjnego i na koniec daliśmy Mu nie flaszke a skrzynke przez godzine zrobił wykład umoralniający a na koniec skrzynka znikła razem z Nim i Jego asystentem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie  Ja polecam od razu do roboty zagonić a nie prezenty dawać. I nie życzę tego ze złośliwości ani prowokacji tylko w ramach zdrowego rozsądku. Zacznie się od prezentu na skończenie studiów a potem już poleci : imieniny, urodziny, dzień kobiet, walentynki, dzień matki, mikołaj, gwiazdka, zajączek, dzień dziecka, rocznica ślubu, rocznica pierwszej randki, urodziny imieniny teścia i teściowej, rocznica kupna samochodu, rocznica pierwszego zapłodnienia, dzień matki polki, remont, dzień kupna pierwszego futra, międzynarodowy dzień blondynek, dzień skończenia szkoły podstawowej, pierwsze ząbkowanie, rocznica pierwszej miesiączki, rocznica straty dziewictwa, lądowanie Armstronga na Księżycu, koronacja królowej Elżbiety, ślub Williama i Katie, pierwsza wojna światowa aż skończy na hołdzie pruskim. Średni koszt jednego prezentu 100PLN to wydatek rzędu 3-4k PLN rocznie. A gdzie wyżywienie, materiały na odzienie, kosmetyki, nikotyna, abonament za światło i komórkę. Jak młody byłem to jednej damie kwiatków nazrywałem z klombu i zaniosłem się aż dziewczyna ucieszyła a jak się ożeniłem to po takiej akcji zostałem wyzwany od skąpiradła, debila i kretyna. Dobrze że na komisariat albo SM nie zadzwoniła że niszczę zieleń miejską.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie  Flaszke pamiętam jak naście lat temu miałem zajęcia z sędzią Trybunału Konstytucyjnego i na koniec daliśmy Mu nie flaszke a skrzynke przez godzine zrobił wykład umoralniający a na koniec skrzynka znikła razem z Nim i Jego asystentem  prof. M.G.? na doczepkę czasem nie dołączył do niego prof. R.K. ? 
|
|
|
|
|
|
|
Prof. B. W. 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Witam wszystkich bukmacherów moja zona ma za tydzien absolutorium i nie mam kompletnie pomysłu na prezent co polecacie  Ja polecam od razu do roboty zagonić a nie prezenty dawać. I nie życzę tego ze złośliwości ani prowokacji tylko w ramach zdrowego rozsądku. Zacznie się od prezentu na skończenie studiów a potem już poleci : imieniny, urodziny, dzień kobiet, walentynki, dzień matki, mikołaj, gwiazdka, zajączek, dzień dziecka, rocznica ślubu, rocznica pierwszej randki, urodziny imieniny teścia i teściowej, rocznica kupna samochodu, rocznica pierwszego zapłodnienia, dzień matki polki, remont, dzień kupna pierwszego futra, międzynarodowy dzień blondynek, dzień skończenia szkoły podstawowej, pierwsze ząbkowanie, rocznica pierwszej miesiączki, rocznica straty dziewictwa, lądowanie Armstronga na Księżycu, koronacja królowej Elżbiety, ślub Williama i Katie, pierwsza wojna światowa aż skończy na hołdzie pruskim. Średni koszt jednego prezentu 100PLN to wydatek rzędu 3-4k PLN rocznie. A gdzie wyżywienie, materiały na odzienie, kosmetyki, nikotyna, abonament za światło i komórkę. Jak młody byłem to jednej damie kwiatków nazrywałem z klombu i zaniosłem się aż dziewczyna ucieszyła a jak się ożeniłem to po takiej akcji zostałem wyzwany od skąpiradła, debila i kretyna. Dobrze że na komisariat albo SM nie zadzwoniła że niszczę zieleń miejską. To święta racja i wybić z głowy ze po studiach to zaraz sie za biurkiem bedzie siedieć.... i zarabiać 3 tys pln. Ja nie daje prezentów na śmieszne 'rocznice' bo dla mnie to absurd. A kolejny absurd to ze panny potrafią wymyślić najgłupszy pretekst na prezent... A jak sobie dasz to będziesz latał po sklepach po prezenciki.... Dla mnie liczą sie 'urodziny , rocznica ślubu, dzień matki i ojca .. babci i dziadka .. i dzień dziecka. ' SKĄPY JESTEM  ale jak na razie ludzie mnie szanują a wiec chyba można życ bez prezentów na wszytskie okazje .. pozdro
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|