|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i doping jak na 55 tys tez powinien byc DUZO lepszy, szanujmy sie kto miał dopingować? ludzie w większości to turyści, którzy wpadli na cole i popcorn, ligowi bywalcy kładą chuj na tą imprezę, w tym ja  Bo na ligę bilet po 20 dyszki a tutaj 2 tysiączki?? Lepiej tacy kibice niż zadymy z meczów ligowych. O kibicach Wisły Kraków już jest głośno w Holandii Wstyd Wstyd Teraz myślą,że Polacy to rasiści. Więc po co tacy kibice na meczu reprezentacji Polski !! no bo to są rasiści  albo raczej PROSTAKI które nawet nie wiedzą co to rasizm i antysemityzm, i tyle w temacie zwykła hołota 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wciaz nie kumam, czemu wszyscy furcza na szczesnego? 1na1, to sie ZAWSZE konczy albo faulem albo bramka, ewentualnie filmikiem na yt pod tytulem "worst football miss ever"  Szczęsny dla mnie zjebał gola i w dużej mierze zapracował na karnego ... dla mnie nie powinien już powąchać murawy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Ruskich 1 mam nadzieje że Sborna nie zawiedzie  1:1 ma być
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Szczęsny zjeb... mecz i ten Benisz  ale co tu od niego wymagać jak nie grał 2 lata w piłkę  co szczęsny zjebał ? ratował sytuacje gdzieb yła obrona zostali wszyscy 5 metrów z grekiem lepszy karniak niż qwa dać odrazu wbić . Pofarciło nam i tytoń wyją brawo . Pamiętasz sytuacje z MŚ gdzie Urugwaj a właściwie SUAREZ wybił piłkę z włąsnej bramki ręką po czym dostał red i senegal wapno . Senegal nie trafił urugway wygrał jaki senegal? ghana chyba
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcin Gortat ‏@MGortat Szkoda.... Rozpoczelo sie dobrze. A tu takie kwiatki w drugiej polowie. Z grecja bylo do ugryzienia. Teraz must win z Rosja!!!
Marcin Gortat ‏@MGortat Tyton bezkonkurencjyjnie bohaterem meczu.! Wyszedl z duzymi kochones na tego karnego!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wciaz nie kumam, czemu wszyscy furcza na szczesnego? 1na1, to sie ZAWSZE konczy albo faulem albo bramka, ewentualnie filmikiem na yt pod tytulem "worst football miss ever"  Szczęsny dla mnie zjebał gola i w dużej mierze zapracował na karnego ... dla mnie nie powinien już powąchać murawy qwa a co miał zrobić szczęsny dostał typa sam na sam najbliższy obronca 5 m do greka ? co miał zrobić wpuścić i nóż się uda odrobić ? Fakt 1 bramka to zerowa komunikacja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co tak zamilkła ta rura Blackman?? daj spokój Aro , szkoda zdrowia na tego błazna ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczęsny zjeb... mecz i ten Benisz  ale co tu od niego wymagać jak nie grał 2 lata w piłkę  co szczęsny zjebał ? ratował sytuacje gdzieb yła obrona zostali wszyscy 5 metrów z grekiem lepszy karniak niż qwa dać odrazu wbić . Pofarciło nam i tytoń wyją brawo . Pamiętasz sytuacje z MŚ gdzie Urugwaj a właściwie SUAREZ wybił piłkę z włąsnej bramki ręką po czym dostał red i senegal wapno . Senegal nie trafił urugway wygrał jaki senegal? ghana chyba tfu dobrze gadasz Ghana pojebało mi się  za poprawkę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wciaz nie kumam, czemu wszyscy furcza na szczesnego? 1na1, to sie ZAWSZE konczy albo faulem albo bramka, ewentualnie filmikiem na yt pod tytulem "worst football miss ever"  Szczęsny dla mnie zjebał gola i w dużej mierze zapracował na karnego ... dla mnie nie powinien już powąchać murawy Dla mnie tez przy 1. golu ewidentnie zawinil. Przy 2 to bez sensu faulowal, ale caly sytuacja to jego wina. Co oni wogole tak wysoko wyszli z linia obrony w 2. polowie to ja nie wiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra idę na Ruskich zobaczyć jak robią wiatrak z czechów
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Czechy Rosja teraz remis, choc tyle... Rosja faworyt ale bez przesady, Czesi spokojnie ich moga nawet pokonac, nie robil bym z Ruskich jakiegos wielkiego faworyta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj pod sheratonem jak holendrzy wracali z silowni, tylko huntelaar sie zatrzymal i rozdal kilka autografow  bardzo w porzadku gosc  chociaz tez zapewne maja dyrektywy zeby za bardzo nie podchodzic do ludzi ze wzgledow bezpieczenstwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Ruskich 1 mam nadzieje że Sborna nie zawiedzie  1:1 ma być  jak Ruskie wygrają to buki mocno oberwą  bo u2,5 Pol i win Rosja mocno dziś było grane.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tego nie lykam, dla mnie szczesny z pewnoscia jest baaaaardzo daleko za smuda, jesli chodzi o antybohaterow tego spotkania
ba, przed szczesnym, zdolalbym wymiec conajmniej pol wyjsciowego skladu
srodek pola? on jest qrwa od przytrzymania pilki, uspokojenia sytuacji i podan na skrzydla, atak
gdzie byl nasz srodek? pare raze rozbili dosc niegrozne ataki grekow i na tym koniec
zero kreacji, zero uspokojenia gry, grali jakby pilka parzyla
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Mam mecz w 3D. W TV wychodzą na boisko, a za oknem napierdzielają wuwuzele 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Ruskich 1 mam nadzieje że Sborna nie zawiedzie  1:1 ma być  jak Ruskie wygrają to buki mocno oberwą  bo u2,5 Pol i win Rosja mocno dziś było grane..  o nich sie nie martw, oni zawsze daja sobie rade
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Ruskich 1 mam nadzieje że Sborna nie zawiedzie  1:1 ma być  Rossija vamos ! ... bo mam grubo zagrane !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co tak zamilkła ta rura Blackman?? daj spokój Aro , szkoda zdrowia na tego błazna ...  dla mnie to śmieć, a jak taki wygadany to niech daje na sparing
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
a zagram sobie Czechy win i CS 0-0 do przerwy 
|
|