|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale gdzie pisac? nie uśmiecha mi się oficjalnego listu imiennego słać  masz live chat albo poszykaj do nich emaila na stronie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no właśnie sprawdziłem. policzyli Grekom 3 cornery. No to jak Uefa podałą ze były 4 to polecieli w ciula ,można reklamować . na livescore.com jest 4-3 w kornerach dla polski wiem o tym. zreszta ogladalem mecz na zywo rzecz jasna. ale uefa pokazuje 4...i w tym rzecz... dzisiaj rano to zobaczylem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie sprawdziłem. policzyli Grekom 3 cornery. No to jak Uefa podałą ze były 4 to polecieli w ciula ,można reklamować . na livescore.com jest 4-3 w kornerach dla polski wiem o tym. zreszta ogladalem mecz na zywo rzecz jasna. ale uefa pokazuje 4...i w tym rzecz... dzisiaj rano to zobaczylem. liczy się oficjalny wynik na uefa.com chyba ze to błąd uefa na stronie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panie Franku co u Pana? U mnie BEZ ZMIAN 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://euro.wp.pl/title,We-Wroclawiu-Rosjanie-bili-sie-ze-stewardami,wid,14558424,wiadomosc.html Qwa gdzie policja ?!!! w dodatku ten przemarsz 12 przez warszawe .... oj będzie wpierdol i to srogi a na meczu tez pewnie dojdzie do walki skurwiałe ruskie scierwo po hoooj tu przejeżdali ?? sami prowokują później lament ze polacy ich źle potraktowali
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Akurat o marsz nie ma sie co bac, Ci zli "kibole" sie zatroszcza zeby Ruski potracily swoje sierpy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat o marsz nie ma sie co bac, Ci zli "kibole" sie zatroszcza zeby Ruski potracily swoje sierpy. No nie wiem dla mnie to jedna wielka prowokacja a stanowiska prezydenta warszawy to już całkiem nie rozumiem . Jak rozniosą połowę wawy wtedy bedzie płacz Dla mnie przekaz jest jasny Ruskie chcą nas sprowokować i tyle pokazac jacy to są mocni i kto rządzi .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat o marsz nie ma sie co bac, Ci zli "kibole" sie zatroszcza zeby Ruski potracily swoje sierpy. No nie wiem dla mnie to jedna wielka prowokacja a stanowiska prezydenta warszawy to już całkiem nie rozumiem . Jak rozniosą połowę wawy wtedy bedzie płacz Dla mnie przekaz jest jasny Ruskie chcą nas sprowokować i tyle pokazac jacy to są mocni i kto rządzi . Nie bój się, już to zrobili. Zapraszam we wtorek do Wawy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ma ktoś może konto w fortunie albo pogrywa tam i mógłby przesłać im pytanie za pomocą formularza na stronie albo zadać pytanie na czacie ? jak ktos moze pomoc to piszcie na priv
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Spora oferta Tobetu na kartki, m.in.
Nigel de Jong - Will get booked @2,7
Christian Poulsen - Will get booked @2,9
Mark van Bommel - Will get booked @2,95
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat o marsz nie ma sie co bac, Ci zli "kibole" sie zatroszcza zeby Ruski potracily swoje sierpy. No nie wiem dla mnie to jedna wielka prowokacja a stanowiska prezydenta warszawy to już całkiem nie rozumiem . Jak rozniosą połowę wawy wtedy bedzie płacz Dla mnie przekaz jest jasny Ruskie chcą nas sprowokować i tyle pokazac jacy to są mocni i kto rządzi . Nie bój się, już to zrobili. Zapraszam we wtorek do Wawy  Przejżałem kilkanascie for kibicowskich i nie tylko i szykuje się odwecik .Więc mecz z ruskimi będzie napewno wesoły .Oby tylko stadion nie ucierpiał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zadyma we Wrocławiu dlatego, że obsługa depozytu pogubiła numerki i goście nie mogli odbierać swoich rzeczy albo czekać bardzo długo żeby się powyjaśniało.
Ale aktakowanie służb to żenada. Chociaż to nie jedyna zadyma, we Wrocławiu w kilku miejscach się napierdalali, a to raczej początek tego co 12.06 będzie w Wawie. Może być ostro.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Co o Tulipanach myślicie? Z Duńczykami muszą ogarnąć jeśli chcą wyjść z grupy  Danie dwa razy widziałem, strasznie defensywnie grają, jak im szybko Holandia coś wsadzi, to będą mieli ciężko aby to odkręcić 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie nie ma się co łudzić, dziś faworyci łatwo wygrają. Holandia jest zdecydowanie lepsza od bezpłciowych Duńczyków, a Niemcy jak to Niemcy, pierwszy mecz zawsze grają świetnie. Walec i dziś przejedzie. Ronaldo zawsze zawodzi w wielkich meczach, czas zawieść i dziś  Ako 1,65 i 2,1 =3,4 Jak w masło ---------------------------------------------------------------- Wypowiedź jest tylko moim zdaniem i jednocześnie marzeniem co do spełnienia treści. Wszystkich wątpiących zachęcam do grania na remis wygrane "underdogów"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://euro.wp.pl/title,Obalanie-mitow,wid,14558378,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Co o Tulipanach myślicie? Z Duńczykami muszą ogarnąć jeśli chcą wyjść z grupy  Danie dwa razy widziałem, strasznie defensywnie grają, jak im szybko Holandia coś wsadzi, to będą mieli ciężko aby to odkręcić  mam podobne zdanie. Holandia wygra i to chyba w podobnym stylu co wczoraj Rosja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie ma się co łudzić, dziś faworyci łatwo wygrają. Holandia jest zdecydowanie lepsza od bezpłciowych Duńczyków, a Niemcy jak to Niemcy, pierwszy mecz zawsze grają świetnie. Walec i dziś przejedzie. Ronaldo zawsze zawodzi w wielkich meczach, czas zawieść i dziś  Ako 1,65 i 2,1 =3,4 Jak w masło ---------------------------------------------------------------- Wypowiedź jest tylko moim zdaniem i jednocześnie marzeniem co do spełnienia treści. Wszystkich wątpiących zachęcam do grania na remis wygrane "underdogów" Niemcy zawsze rozkręcają się w trakcie turnieju.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|