|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Murawski nie powinien jechac na euro szanujmy sie panowie
to taka pizdeczka i nic wiecej ,jako rozgrywajacy totalna porazka
ociezaly i stary mila zagralby o niebo lepiej Lepiej Muraś niż taki Brożek czy Sobiech
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie, oprócz strony uefy, livescore.com, to gdzie jeszcze można znaleźć statystyki dotyczące wczorajszego meczu Polska- Czechy? Wracam do domu z myślą że jestem bogatszy o kilka stówek, a tu okazuje się że zakład przegrany. A jak ten łeb naliczył 14 celnych strzałów to nie mam pojęcia...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ile było strzałów celnych we wczorajszym meczu Polaków? Bo nie wiem jak to możliwe że Expekt policzył powyżej 12.5, skoro ja tam maks 10 widziałem... 14
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grecja, Czechy przed Rosją i Polską  witejcieee  ja również do Murawskiego nie mam pretensji, trudno, stało się, po stracie popędził do obrony ale na nic się zdało. Teraz wieszamy psy na Smudzie, a pewnie jakby wygrali to co poniektórzy na 'forumowych' rękach by go nosili. odpadliśmy trudno... świat się nie zalił pretensje to do trenera , a ze Murawski jest pizdą to inna sprawa ,ja mu naliczyłem 3 straty kluczowe ,do momentu jak straciliśmy bramkę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja osobiscie do Murawskiego nie mam pretensji stracil pilke kazdemu to moglo sie przytrafic a ze akurat padlo na niego tak los przewidzial a juz nie pamietacie jak szczesny zajebal bramke z Grecja grala cala druzyna i cala druzyna odopwiada za wynik! wygrywamy razem a juz przegrywamy osobno?  to nie szczesny tylko obrona zjebala bramke szczesny jakby nie faulowal to bylby gol a tak tyton wyciagnal i grali dalej. przypomne taka sama sytuacje na ostatnim mundialu jak suarez obronil reka gola nie bylo on wylecial a karny obroniony i urugwaj poszedl dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bartosz Salamon pewnie by lepiej zagrał  i tu się nie ma co śmiać , grał cały sezon podstawę w przyzwoitym klubie tak jak i Glik ... ale u nas grają ci co nie grają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
przed meczem jeszcze pamietam jak bojowo wszyscy nastawieni POLSKA POLSKA wystarczyl jeden mecz i juz psy i choje wieszane na reprezentacji a lewego co niektorzy wysylaja tu do ekstraklasy nawet  kibice sezonowi z koziej dupy tzw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale piszczek do Realu to była gruba przesada 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Patrząc na statystyki ze strony uefy, a te z livescore.com to różnice są sporo i to w każdym meczu. Wczorajszy oglądałem bardzo dokładnie i naliczyłem 10 i tak też właśnie jest na livescore.com. Już od początku dziwiła mnie ta linia, myślę będzie izzzi i zagrałem dość grubo, mecz się kończy i izzzi weszło. A przed chwilą loguję się i "trochę" brakuje, coś tu jest nie tak. Ciekawe czy jest szansa na pozytywne rozpatrzenie reklamacji...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Domel 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym ograniczył ilość emerytowanych odrzutów z eksportu , zarówno wiekowo jak i ilościowo oraz nakazał min 3 chłopaków w wieku 21 lat z Polski na boisku , trochę potrwa ale przynajmniej będą mieli szansę na grę ... a młodych ,zdolnych mimo wszystko nie brakuje tylko qrewsko ciężko im się przebić do składu i nie mówie o TME tylko choćby nawet o II lidze. Do tego płacimy za to co podniesione z boiska a nie qrwa kontrakty , 5 tysi + premie za mecze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no qrwy z Daejon nie strzeliły karnego ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tronk w takiej grupie, PILKARSKO, nie mielismy prawa skonczyc bez wygranej tym bardziej teraz, wiedzac jak beznadziejni byli i czesi i grecy i jak mocno przecietni byli faworyzowani rosjanie  trzeba wszystko i wszystkich dokladnie rozliczyc, bo chyba taki kraj jak nasz, ma ambicje troche wieksze, niz ogrywanie andory czy lotwy w sparingach? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a politycy już kręcą swoje , o rosjanach co rozpalili ognisko na meczu , no qrwa szkoda,że t-34 po moście Poniatowskiego nie jeździli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tronk w takiej grupie, PILKARSKO, nie mielismy prawa skonczyc bez wygranej tym bardziej teraz, wiedzac jak beznadziejni byli i czesi i grecy i jak mocno przecietni byli faworyzowani rosjanie  trzeba wszystko i wszystkich dokladnie rozliczyc, bo chyba taki kraj jak nasz, ma ambicje troche wieksze, niz ogrywanie andory czy lotwy w sparingach?  tu Bitnap nie ma co rozliczać tylko trzeba nająć "Szakala" jak odstrzeli ze dwa leśne łby to reszta umoczonych sama spierd..li
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|