Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 18 1 2 14 15 16 17 18
A7
A7
Orientuje się ktoś czy na modemie od neostrady: ZTE ZXDSL 831AII pójdzie Neo 20 Mb/s ?

[Linked Image]

Jeśli nie, to proszę o jakiś router aby Neo 20 Mb/s bez problemu chodziło, z góry dzięki piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie poszukuję Tableta dla żony. Chciałbym by miał wyjście USB i hmm nie wiem co tablety posiadają. Żona chce by był funkcjonalny. Szczerze to nie wiem po co jej tablet jak komputer stacjonarny i laptopa mamy już w domu. Cena do 2300zł.

Villain
Villain
Originally Posted by Rafik 25
Panowie poszukuję Tableta dla żony. Chciałbym by miał wyjście USB i hmm nie wiem co tablety posiadają. Żona chce by był funkcjonalny. Szczerze to nie wiem po co jej tablet jak komputer stacjonarny i laptopa mamy już w domu. Cena do 2300zł.

np. ASUS Transformer T300 ze stacja dokujaca (klawiatura, dodatkowe porty + dodatkowa bateria), taki mam i jestem zadowolony, swietny sprzet.
Tylko USB masz w stacji dokującej wiec nie do konca pewnie jak chciales,
bez stacji kosztuje 1800, ale wtedy bez USB...

za tyle tez jakoś dostaniesz najnowszego iPada w podstawowej wersji albo wypasionego iPada2 - w zasadzie w tej granicy finansowej to musisz sprawdzic te trzy :

ASUS Transformer T300 (Prime'a dyskwalifikują problemy z GPS i WiFi wiec alternatywa jest wlasnie nowszy T300)

iPad2 (ewentualnie nowy iPad) - zasadnicza roznica to ekran, bezapelacyjnie najlepszy dostepny na rynku (tylko w nowym iPadzie zeby byla jasnosc)

Samsung Galaxy Tab (nie pamietam, ktory model bo kilka ich bylo, ale stac Cie na najwyzszy wiec taki sprawdź smile

ja długo rozkminialem tę trojke i padlo na Asusa, ale kazdy ma inne kryteria

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
Jak to zrobić? Każdy taki conventer jakiego używałem ucina mi pliki w 1/3.

Jest taki który by zamieniał w całości pliki flv na avi?
Kiedyś korzystałem z Format Factory i żaden inny go nie przebił (jest prosty i działa).
http://www.dobreprogramy.pl/FormatFactory,Program,Windows,13295.html

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Witam

Chciałbym Zainstalować Windowsa XP i zarazem pozbyć się Windowsa 7 z komputera smile
Czy ktoś posiada jakiś link z dokładnym i w miare prostym poradnikiem ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TOM182
Witam

Chciałbym Zainstalować Windowsa XP i zarazem pozbyć się Windowsa 7 z komputera smile

laugh a jaki Ty chcesz poradnik ... odpalasz XP z płyty ,wybierasz instalację własną , usuwasz partycje z W7 ... tworzysz nową pustą na której instalujesz XPka .

Wszystko masz opisane w samym instalatorze prowadzi za rączkę jak dziecko .
Umiesz czytać to poradzisz sobie bez dwóch zdań .

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A najlepsze, że "informatycy" biorą za taką usługę 40 zł blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kukis

gdzie ? 40zl to jak darmo ... u mnie fachoffcy w sklepach komp za instalacje Windy borą od 70-120zl grin i to musisz mieć swój ,oryginalny OS laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raiders_
Originally Posted by Kukis

gdzie ? 40zl to jak darmo ... u mnie fachoffcy w sklepach komp za instalacje Windy borą od 70-120zl grin i to musisz mieć swój ,oryginalny OS laugh
a co myslales ze zainstalują ci swoj OS?

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by raiders_
Originally Posted by TOM182
Witam

laugh a jaki Ty chcesz poradnik ... odpalasz XP z płyty ,wybierasz instalację własną , usuwasz partycje z W7 ... tworzysz nową pustą na której instalujesz XPka .

Wszystko masz opisane w samym instalatorze prowadzi za rączkę jak dziecko .
Umiesz czytać to poradzisz sobie bez dwóch zdań .
hehe, przed instalacją poczytałem trochę jak to trudno wrócić do starszej wersji windy i lekko mnei to wkur***.... ale dałem rade smile Odpowiedni Windows Xp tez musiałbyć, wersja Sata czy cuś tongue nie wiem nie znam się aż tak wink łorewa pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie mam taki problem, od niedawna działam na nowym kompie, poinstalowane wszystkie najnowsze stery i wtyczki i ścinają mi niemiłosiernie streamy na każdej stronie u bukmachera. Jeszcze co do tego to np. stream z chelka z Milanu działa płynnie natomiast streamy do Wimby wszystkie ścinają. Spotkaliście się może z czymś takim lub macie pomyśły jak temu zaradzić?

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by maaajo
Panowie mam taki problem, od niedawna działam na nowym kompie, poinstalowane wszystkie najnowsze stery i wtyczki i ścinają mi niemiłosiernie streamy na każdej stronie u bukmachera. Jeszcze co do tego to np. stream z chelka z Milanu działa płynnie natomiast streamy do Wimby wszystkie ścinają. Spotkaliście się może z czymś takim lub macie pomyśły jak temu zaradzić?
uzywasz firefoxa? jesli tak to wina flasha. odinsaluj i zainsyaluje jeszcze raz. najlepiej wersje 11.2

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by !zari
Originally Posted by maaajo
uzywasz firefoxa? jesli tak to wina flasha. odinsaluj i zainsyaluje jeszcze raz. najlepiej wersje 11.2

na wszystkich przeglądarkach to samo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A na pewno masz grafikę dobrze zainstalowaną?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by yazsm
A na pewno masz grafikę dobrze zainstalowaną?

100% wszystko gra, zreszta na tej samej stronie, streamy do innych meczów chodzą spoko

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Obiło mi się kiedyś o uszy, że jak ktoś ma windowsa viste to może go zaktualizować do windowsa7, za darmo... Prawda to? Jak tak to jak to zrobić?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Big_star
Obiło mi się kiedyś o uszy, że jak ktoś ma windowsa viste to może go zaktualizować do windowsa7, za darmo... Prawda to? Jak tak to jak to zrobić?

Tak prawda jednak to byłą czasowa promocja z okazji premiery W7 .. teraz masz tą samą opcję z W7 i darmowy upgrade do W8.

Należy zakupić komputer z oryginalnym W7 do jakiegoś tam czasu ( promocja ograniczona czasowo) ,zarejestrować owy zakup na stronie producenta sprzętu podać dane i czekać na nowego W8.

Visty do W7 już nie zaktualizujesz za free

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
A jak najtaniej i legalnie zaktualizować viste na win7?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Kumpel stworzył serwis MojaDziara.pl i szuka kogoś kto wykonana odpowiedni szablon,jeśli ktoś ma chęci i umiejętności ,pisać pw.

Strona 16 z 18 1 2 14 15 16 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, rafal08, 11kera11, haczyk, aker, Szuman, kamel, burbon, JelineK, bukma), 2,814 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025