|
|
A7
|
|
A7
Orientuje się ktoś czy na modemie od neostrady: ZTE ZXDSL 831AII pójdzie Neo 20 Mb/s ? [ Linked Image] Jeśli nie, to proszę o jakiś router aby Neo 20 Mb/s bez problemu chodziło, z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie poszukuję Tableta dla żony. Chciałbym by miał wyjście USB i hmm nie wiem co tablety posiadają. Żona chce by był funkcjonalny. Szczerze to nie wiem po co jej tablet jak komputer stacjonarny i laptopa mamy już w domu. Cena do 2300zł.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Panowie poszukuję Tableta dla żony. Chciałbym by miał wyjście USB i hmm nie wiem co tablety posiadają. Żona chce by był funkcjonalny. Szczerze to nie wiem po co jej tablet jak komputer stacjonarny i laptopa mamy już w domu. Cena do 2300zł. np. ASUS Transformer T300 ze stacja dokujaca (klawiatura, dodatkowe porty + dodatkowa bateria), taki mam i jestem zadowolony, swietny sprzet. Tylko USB masz w stacji dokującej wiec nie do konca pewnie jak chciales, bez stacji kosztuje 1800, ale wtedy bez USB... za tyle tez jakoś dostaniesz najnowszego iPada w podstawowej wersji albo wypasionego iPada2 - w zasadzie w tej granicy finansowej to musisz sprawdzic te trzy : ASUS Transformer T300 (Prime'a dyskwalifikują problemy z GPS i WiFi wiec alternatywa jest wlasnie nowszy T300) iPad2 (ewentualnie nowy iPad) - zasadnicza roznica to ekran, bezapelacyjnie najlepszy dostepny na rynku (tylko w nowym iPadzie zeby byla jasnosc) Samsung Galaxy Tab (nie pamietam, ktory model bo kilka ich bylo, ale stac Cie na najwyzszy wiec taki sprawdź  ja długo rozkminialem tę trojke i padlo na Asusa, ale kazdy ma inne kryteria
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to zrobić? Każdy taki conventer jakiego używałem ucina mi pliki w 1/3.
Jest taki który by zamieniał w całości pliki flv na avi? Kiedyś korzystałem z Format Factory i żaden inny go nie przebił (jest prosty i działa). http://www.dobreprogramy.pl/FormatFactory,Program,Windows,13295.html
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Witam Chciałbym Zainstalować Windowsa XP i zarazem pozbyć się Windowsa 7 z komputera  Czy ktoś posiada jakiś link z dokładnym i w miare prostym poradnikiem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Chciałbym Zainstalować Windowsa XP i zarazem pozbyć się Windowsa 7 z komputera  Czy ktoś posiada jakiś link z dokładnym i w miare prostym poradnikiem ?  a jaki Ty chcesz poradnik ... odpalasz XP z płyty ,wybierasz instalację własną , usuwasz partycje z W7 ... tworzysz nową pustą na której instalujesz XPka . Wszystko masz opisane w samym instalatorze prowadzi za rączkę jak dziecko . Umiesz czytać to poradzisz sobie bez dwóch zdań .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A najlepsze, że "informatycy" biorą za taką usługę 40 zł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A najlepsze, że "informatycy" biorą za taką usługę 40 zł  gdzie ? 40zl to jak darmo ... u mnie fachoffcy w sklepach komp za instalacje Windy borą od 70-120zl  i to musisz mieć swój ,oryginalny OS 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A najlepsze, że "informatycy" biorą za taką usługę 40 zł  gdzie ? 40zl to jak darmo ... u mnie fachoffcy w sklepach komp za instalacje Windy borą od 70-120zl  i to musisz mieć swój ,oryginalny OS  a co myslales ze zainstalują ci swoj OS?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Witam Chciałbym Zainstalować Windowsa XP i zarazem pozbyć się Windowsa 7 z komputera  Czy ktoś posiada jakiś link z dokładnym i w miare prostym poradnikiem ?  a jaki Ty chcesz poradnik ... odpalasz XP z płyty ,wybierasz instalację własną , usuwasz partycje z W7 ... tworzysz nową pustą na której instalujesz XPka . Wszystko masz opisane w samym instalatorze prowadzi za rączkę jak dziecko . Umiesz czytać to poradzisz sobie bez dwóch zdań . hehe, przed instalacją poczytałem trochę jak to trudno wrócić do starszej wersji windy i lekko mnei to wkur***.... ale dałem rade  Odpowiedni Windows Xp tez musiałbyć, wersja Sata czy cuś  nie wiem nie znam się aż tak  łorewa pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam taki problem, od niedawna działam na nowym kompie, poinstalowane wszystkie najnowsze stery i wtyczki i ścinają mi niemiłosiernie streamy na każdej stronie u bukmachera. Jeszcze co do tego to np. stream z chelka z Milanu działa płynnie natomiast streamy do Wimby wszystkie ścinają. Spotkaliście się może z czymś takim lub macie pomyśły jak temu zaradzić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam taki problem, od niedawna działam na nowym kompie, poinstalowane wszystkie najnowsze stery i wtyczki i ścinają mi niemiłosiernie streamy na każdej stronie u bukmachera. Jeszcze co do tego to np. stream z chelka z Milanu działa płynnie natomiast streamy do Wimby wszystkie ścinają. Spotkaliście się może z czymś takim lub macie pomyśły jak temu zaradzić? uzywasz firefoxa? jesli tak to wina flasha. odinsaluj i zainsyaluje jeszcze raz. najlepiej wersje 11.2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam taki problem, od niedawna działam na nowym kompie, poinstalowane wszystkie najnowsze stery i wtyczki i ścinają mi niemiłosiernie streamy na każdej stronie u bukmachera. Jeszcze co do tego to np. stream z chelka z Milanu działa płynnie natomiast streamy do Wimby wszystkie ścinają. Spotkaliście się może z czymś takim lub macie pomyśły jak temu zaradzić? uzywasz firefoxa? jesli tak to wina flasha. odinsaluj i zainsyaluje jeszcze raz. najlepiej wersje 11.2 na wszystkich przeglądarkach to samo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na pewno masz grafikę dobrze zainstalowaną?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na pewno masz grafikę dobrze zainstalowaną? 100% wszystko gra, zreszta na tej samej stronie, streamy do innych meczów chodzą spoko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obiło mi się kiedyś o uszy, że jak ktoś ma windowsa viste to może go zaktualizować do windowsa7, za darmo... Prawda to? Jak tak to jak to zrobić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obiło mi się kiedyś o uszy, że jak ktoś ma windowsa viste to może go zaktualizować do windowsa7, za darmo... Prawda to? Jak tak to jak to zrobić? Tak prawda jednak to byłą czasowa promocja z okazji premiery W7 .. teraz masz tą samą opcję z W7 i darmowy upgrade do W8. Należy zakupić komputer z oryginalnym W7 do jakiegoś tam czasu ( promocja ograniczona czasowo) ,zarejestrować owy zakup na stronie producenta sprzętu podać dane i czekać na nowego W8. Visty do W7 już nie zaktualizujesz za free
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak najtaniej i legalnie zaktualizować viste na win7?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kumpel stworzył serwis MojaDziara.pl i szuka kogoś kto wykonana odpowiedni szablon,jeśli ktoś ma chęci i umiejętności ,pisać pw.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|