|
|
veteran
|
|
veteran
a najlepsze jest to że czułem że Kuba może sprawic duże kłopoty Brazyli i jeszcze odradzałem gościowi w fortunie typ z handi na Brazylijczyków ostatecznie zamiast grać over 182,5 w Niemcy Bułgaria po 1.85 zagrałem Niemców po 1,34 zamiast dać handi na Kube nie dałem nic
można poczytać co tu mądrzy ludzie wypisują,ale później i tak najlepiej zagrac to co przyszło jako pierwsze do głowy... bardzo czesto pisalem, zeby zadawac sie na siebie, jak sie ma czutke, Ruscy @1.3 to powinni zjesc tych Niemcow na IO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a najlepsze jest to że czułem że Kuba może sprawic duże kłopoty Brazyli i jeszcze odradzałem gościowi w fortunie typ z handi na Brazylijczyków ostatecznie zamiast grać over 182,5 w Niemcy Bułgaria po 1.85 zagrałem Niemców po 1,34 zamiast dać handi na Kube nie dałem nic
można poczytać co tu mądrzy ludzie wypisują,ale później i tak najlepiej zagrac to co przyszło jako pierwsze do głowy... Niekoniecznie, nie zawsze tak jest. Dziś było tak, innym razem możesz sobie pluć w brodę że nie pograłeś tego co "inni"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Domel a ja bym się nie napalał tak na Niemki chyba  Plażówka to na prawdę jedyna rzecz na której w tej bukmacherce znam się bardzo dobrze choć wiadomo jak jest w bukmacherce. Niemki trochę chyba podbiły kurs na Julianie Larissie ale to co Brazylijki pokazały w pierwszych dwóch setach to był poziom kwalifikacji. Fendrick/Hanson klasa (swoją drogą tak zbudowanej zawodniczki jak Fendrick nigdy nie widziałem). Ale wiadomo z drugiej strony jak to Amerykanki  Igrzyska Igrzyska Igrzyska... Moim zdaniem można znaleźć dużo lepsze bety 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
można poczytać co tu mądrzy ludzie wypisują,ale później i tak najlepiej zagrac to co przyszło jako pierwsze do głowy... Insynuujesz, że ktoś tutaj wyprał Ci głowę? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebiscie sie czyta te wasze wszystkie spiny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie na bet365 jest siatka plazowa? Bet365 strasznie muli z ofertą, mecz jutro o 9:00 więc koło 8 będą kursy. MECZ PRZEŁOŻONY z dnia dzisiejszego. Unibet ma szybciej oferte na siatke. P.S Jutro startuje WT panów, też widać ciekawe mecze.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
gdzie na bet365 jest siatka plazowa? Bet365 strasznie muli z ofertą, mecz jutro o 9:00 więc koło 8 będą kursy. MECZ PRZEŁOŻONY z dnia dzisiejszego. Unibet ma szybciej oferte na siatke. P.S Jutro startuje WT panów, też widać ciekawe mecze. Kessy/Ross to chyba pierwszy mecz opierdolily z tymi szwajcarskimi kosmitkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Domel a ja bym się nie napalał tak na Niemki chyba  Plażówka to na prawdę jedyna rzecz na której w tej bukmacherce znam się bardzo dobrze choć wiadomo jak jest w bukmacherce. Niemki trochę chyba podbiły kurs na Julianie Larissie ale to co Brazylijki pokazały w pierwszych dwóch setach to był poziom kwalifikacji. Fendrick/Hanson klasa (swoją drogą tak zbudowanej zawodniczki jak Fendrick nigdy nie widziałem). Ale wiadomo z drugiej strony jak to Amerykanki  Igrzyska Igrzyska Igrzyska... Moim zdaniem można znaleźć dużo lepsze bety  W Rzymie i Moskwie tragedia (1 mecz oglądałem, nie pamiętam który). Wcześniej bardzo mało gry, w chinach również zaprezentowały się tragicznie. Akurat Fendrick nie stanowi problemu o niemki utrzymają kierunek w ataku. Co do Brazylijek, w ataku tragedia jednak w obronie to cały czas wielkie mistrzynie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te Szwajcarki to poziom mułu  Widziałem je ostatnio na Coop Beach Tour. Podstawówka siatkówki plażowej  Nie wiem jak to się mogło dziś stać, że Kessy/Ross przegrały 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
do tego zmierzam że lepiej zagrać to co się samemu wymyśliło niż iść za stadem,bo jak się pogra swój typ to wtedy to pretensje tylko do siebie lub Malinowskiego  a mądrości na forum to chodzi o takie sprawy jak składy(absencje,forma,kontuzje)wyniki poprzednich spotkań przy takich typach jak ostatnio Nadal czy Gasquet co weszły dogi to wiadomo że człowiek nic nie zrobi i nie może mieć do nikogo pretensji,no chyba że do w.w. zawodników ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jutro w pierwszym meczu od razu się tłuką Polacy  Mam nadzieje, że Fijał/Prudel nie puszczą meczu bo Kądziu/Szałan ostatnio przegrali Igrzyska w tragicznym stylu a to przecież w weekend ich turniej życia był. Nie wiem gdzie oni się do niego przygotowywali...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Te Szwajcarki to poziom mułu  Widziałem je ostatnio na Coop Beach Tour. Podstawówka siatkówki plażowej  Nie wiem jak to się mogło dziś stać, że Kessy/Ross przegrały  jakis szwajcarski biznesmen chyba 'posmarowal' przed meczem Amerykankom 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A jutro w pierwszym meczu od razu się tłuką Polacy  Mam nadzieje, że Fijał/Prudel nie puszczą meczu bo Kądziu/Szałan ostatnio przegrali Igrzyska w tragicznym stylu a to przecież w weekend ich turniej życia był. Nie wiem gdzie oni się do niego przygotowywali... jakich kursow sie spodziewasz? z 1.4 wzialbym na Fijalki 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Jakiś film co akcja toczy się w więzieniu ktoś zna ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jakiś film co akcja toczy się w więzieniu ktoś zna ? Skazani na Shawshank  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra Panowie, ja śmigam na 1 piwko później spać. Mam nadzieję że jutro jakieś peffy z plażówki wpadną  Narazka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.4 też bym brał po przerwie teraz  Po 1, Młodzi baaardzo słaba forma, po 2, u Fifiego po kontuzji już nie powinno być śladu i na pewno teraz nie robili sobie tlenówki przed Igrzyskami (potwierdzone info u źródła) ponieważ nie chciał przeciążać jeszcze barku i kolan po kontuzji. Łapali świeżość, 2 tygodnie taktyczno-technicznego treningu. Powinno wyglądać dobrze na tym turnieju i od niego zacząć przygotowania właściwe do IO więc na pewno będą chcieli jak najwiecej grać (im trochę gry brakuje przez początek sezonu). Jak dobrze pójdzie to Kądziu/Szałan może nawet wysokich warunków po znajmości nie postawić... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dobra Panowie, ja śmigam na 1 piwko później spać. Mam nadzieję że jutro jakieś peffy z plażówki wpadną  Narazka Bye 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiś film co akcja toczy się w więzieniu ktoś zna ? Felon 2008. Mi się bardzo podobał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiś film co akcja toczy się w więzieniu ktoś zna ? Skazani na Shawshank  ? Carrandiru, zdecydowanie polecam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|