Mam problem z zamulającym netem... Od 2 dni raz strony ładują się w miarę szybko, za chwilę potrafią się ładować dłuższą chwilę i wyskakuje komunikat, że nie można było otworzyć strony, innym razem otwierają się np tutaj jakiś temat po około 30 sekundach od kliknięcia w temat... Co może być przyczyną i jak to sprawdzić?
Ja mialem podobne objawy... google potrafilo ladowac sie ponad minute, a czasem wskoczylo jakby nigdy nic. Jesli dobrze pamietam to byla wina dostawcy internetu, bo same restartowanie skrzynki u nas w sieci nie pomagalo.
Ja natomiast teraz mam tak, ze filmy laduja sie bardzo dlugo, sciaganie plikow jest koszmarem ale www bez zarzuty generalnie.
Mam problem z zamulającym netem... Od 2 dni raz strony ładują się w miarę szybko, za chwilę potrafią się ładować dłuższą chwilę i wyskakuje komunikat, że nie można było otworzyć strony, innym razem otwierają się np tutaj jakiś temat po około 30 sekundach od kliknięcia w temat... Co może być przyczyną i jak to sprawdzić?
Ja miałem podobnie, do czasu gdy zmieniłem adresy DNS na te z google. Jak znajde to Ci podrzuce i sprawdzisz.
jest jakas strona( program) na ktora moge wrzucac fotki i tylko ja znam jej adres i moge to ogladac, co najwyzej podam komus adres i ten ktos tez moze poogladac? chodzi mi o budowanie takiej galerii fotek dzieciaka od urodzenia przez lata ( a nie trzymania zdjec na twardym dysku) bez dostepu dla wszystkich
jest jakas strona( program) na ktora moge wrzucac fotki i tylko ja znam jej adres i moge to ogladac, co najwyzej podam komus adres i ten ktos tez moze poogladac? chodzi mi o budowanie takiej galerii fotek dzieciaka od urodzenia przez lata ( a nie trzymania zdjec na twardym dysku) bez dostepu dla wszystkich
Do dziś wieczór muszę zostać specjalista od masażu. Potrafi ktoś jakoś w prosty sposób wytłumaczyć jak to leci ? Wziąłem jakąś książkę, ale tam jest tyle teorii, że głowa mała... najpierw jakieś głaskanie, potem wałkowanie i jeszcze inne pierdoły. Nic z tego nie rozumiem. Jeżeli ktoś jest trochę obeznany w temacie to prosiłbym o kilka wskazówek jak w prosty sposób tam wymasować dziewczynie plecy i kark aby była zadowolona :-)
Dlaczego białe, zabrudzone rzeczy (skarpety, podkoszulki, bielizna) przed praniem lepiej moczyć w chłodnej wodzie niż goracej i czy faktycznie tak jest?