Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17
-
veteran
veteran
Buahah, jebańce już zblokowali laugh

Bonus: Unibet
-
veteran
veteran

Tenis Trader
Tenis Trader

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale faza, chodzą mi tylko dwie witryny: bet365 i mecz.pl laugh
jak to mozliwe, ze cokolwiek innego wpisuje w przegladarke to mam "błąd wczytywania strony" ????

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kaplica, bet 365 przestal dzialac frown

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
zresetuj kompa i zobacz czy jest roznica, mi czasem tez sie tak dzieje, zwlaszcza jak sie rozlaczy internet

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Stelmach
ale faza, chodzą mi tylko dwie witryny: bet365 i mecz.pl laugh
jak to mozliwe, ze cokolwiek innego wpisuje w przegladarke to mam "błąd wczytywania strony" ????

I to się nazywa uzależnienie od hazardu. grin

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Stelmach
kaplica, bet 365 przestal dzialac frown

wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziala, restart polaczenia pomogl piwo hura

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
uffffffff smile

[Linked Image]

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Adrian dziekiza sugestie, pomysle jeszcze troche. Mam w sumie jeszcze na miesiac soczewki ale plyn sie konczy, a jak juz zamawiac plyn to i soczewki by wypadalo dlatego pytam smile

Co do zakladania to sprawa wyglada tak, ze nie tyle co mruganie mnie wkurza, ale czasem po prostu zachacze o rzese i robota od nowa;) I o ile to z czasem tez pewnie przejdzie to najbardziej irytuje fakt, ze soczewka, gdy dotykam galki ocznej, woli kleic sie do mojego palca niz do oka ;P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fechnerinho
uffffffff smile

[Linked Image]

żarty, żartami ale jakbym neta jutro nie mial? grin :grin grin

-
veteran
veteran
Originally Posted by lelu
Adrian dziekiza sugestie, pomysle jeszcze troche. Mam w sumie jeszcze na miesiac soczewki ale plyn sie konczy, a jak juz zamawiac plyn to i soczewki by wypadalo dlatego pytam smile

Co do zakladania to sprawa wyglada tak, ze nie tyle co mruganie mnie wkurza, ale czasem po prostu zachacze o rzese i robota od nowa;) I o ile to z czasem tez pewnie przejdzie to najbardziej irytuje fakt, ze soczewka, gdy dotykam galki ocznej, woli kleic sie do mojego palca niz do oka ;P

Również przerabiałem to wszystko. Kilka wskazówek, Ameryki raczej nie odkryję, ale może coś się przyda:
- wkładając soczewkę trzymamy ją na opuszku palca wskazującego, przy tym środkowym palcem odciągamy powiekę do dołu. Pomaga przy tym patrzenie lekko do góry. Aby nie zahaczać o powiekę, hmm.... Jak odciągniemy powiekę do dołu, soczewką celujemy od dołu delikatnie do góry - wtedy praktycznie nie ma możliwości zahaczenia
- aby soczewka nie kleiła Ci się do palca przy wkładaniu kładąc ja na opuszku już wtedy powinna być praktycznie idealnie wygięta (nie powinna przylegać całym dnem do palca, bo wtedy praktycznie na pewno nie włożysz jej do oka, a o to nie jest trudno, kiedy wyjmuje się ją mokrą). Aby to było bardziej obrazowe to przyrównam to do literek V i U (jak widzimy U u od dołu ma większą powierzchnię styczną z palcem)
- teraz najważniejsze, nie wsadzasz soczewki tak mocno/do tego momentu, że praktycznie dotykasz paluchem samego oka, bo przyklei się do niego, a nie patrzałki. Jeżeli dobrze siedzi na opuszku (literka V, heheh :)) nakładamy delikatnie na oko. Kiedy czujemy że załapało chociaż troszkę to ruszamy okiem góra/dół i sama się praktycznie dopasowuje

Ufff smile To by było na tyle, zdradziłem wszystkie swoje techniki. Starałem się opisać to w miarę obrazowo i jasno. Z czasem wyrobisz odpowiednią technikę i założenie szkła będzie zajmować Ci kilka sekund

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
piwo za pomoc a przede wszystkim za fatyge zeby to napisac:) O ile dwie pierwsze sytuacje juz opanowalem to trzecia sprobuje wprowadzic w zycie :]

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Wyglada na to, że wpłatomat citibanku mnie dzisiaj wyruchał.

Kwota co prawda jest niewielka - wpłaciłem dzisiaj 6 banknotów po dwie dychy. Na ekranie wszystko wyświetliło się poprawnie, więc wyjąłem potwierdzienie potem kartę i schowałem do portfela. Akurat wieczorem zadzowniła do mnie babka z zapytanie dlaczego nie wpłaciłem jeszcze i kiedy to zrobię (standard jak się o kilka dni przekroczy termin), więc jej mówię, że wrzuciłem do wpłatomatu tyle i tyle. Sprawdziła w systemie i mówi, że faktycznie wpłata jest tylko, ze wynosi zero złotych i żebym poszedł do odziału w poniedziałek to wyjasnić albo zadzwonił jutro, to moze dojdzie bo może być opóźnienie. No dobra myśle, pewnie maja jakieś zawiechy.
Problem w tym, że zajrzałem do tego potwierdzenia, a tam kwota wpłaty faktycznie jest 0 pln confused Trochę zgłupiałem.
Maszyna mi banknotów nie wysunęła, bo bym zauwazył, poza tym nie byłem sam więc zauważyła by to ta druga osoba. Po transakcji na ekranie wyskoczył komunikat, że została wykonana poprawnie- czy coś takiego. Maja tam pewnie jakieś kamery bo to przedsionek oddziału banku i wszystko pewnie ładnie widać. Ktoś też te pieniądze musi potem liczyć. O to, że mi ta stówa przepadnie sie zatem nie boję.
Irytuje mnie tylko, że będę się musiał za tym jeszcze nachodzić i tłumaczyc jak idiota i będzie to wygladało tak, że to ja chce ich zrobić w chuja a nie oni zrobili mnie. Albo tracić czas na pisanie jakichś podań czy reklamacji, a matoły z oddziału i tak to będą miały w dupie. A odsetki kurwa lecą.

Był może ktos z Was w podobnym połozeniu albo słyszał o czyms takim z pierwszej ręki?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Aha.. nie potrzebuje jakiejś specjalnej pomocy jestem po prostu ciekaw opinnii wink

Huachipato
Huachipato
Witam
Mozecie podać jakies linki z artykułami o hazardzie, lub ogólnie o ludziach którzy utrzymują sie z obstawiania ?? Kiedyś na forum krążyły takie linki tylko nie moge ich znalezc
Moze to tez byc link do youtube

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Koledzy,

jak najsprawniej komunikacją miejską dostać się z Pruszcza Gdańskiego do Gdańska - najlepiej w takie miejsce gdzie można pochodzić i pooglądać jaki Gdańsk jest fajny smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mozna ogladac w necie tvp 1 i tvp2 spoza UE bez oplat? jesli tak to poprosze o jakies linki.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Czy ktos kto uzywa plusa/orange moze mi powiedziec czy w/w sieci w opcji na karte maja jakis pakiet smsow do wszystkich sieci ?
Jesli tak to moglby napisac jak sie nazywa tkai pakiet, jakis link albo chociaz jak cenowo/ilosciowo/czasowo to wyglada;)

Wiem, ze orange ma(miał?) takie cos na bank ale nie moge tego znalezc

Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, aker, rafal08, poozon, burbon), 2,415 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,212
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025