|
|
addict
|
|
addict
Żaden bonus mi się nie będzie opłacał, bo kwota to 1700 zł, a tyle nawet nie mam, żeby wpłacic. Jeżeli nic mi nie mogą zrobic to chyba zakończę przygodę z nimi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym olal tak zrobiel w unibecie i mam spokoj juz 2 lata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żaden bonus mi się nie będzie opłacał, bo kwota to 1700 zł, a tyle nawet nie mam, żeby wpłacic. Jeżeli nic mi nie mogą zrobic to chyba zakończę przygodę z nimi. nie gdaj ze niemasz bo napewno wiecej wyplaciles albo to 1700 bo suma o ktora sie rozchodzi to ta z ew wygranej
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Żaden bonus mi się nie będzie opłacał, bo kwota to 1700 zł, a tyle nawet nie mam, żeby wpłacic. Jeżeli nic mi nie mogą zrobic to chyba zakończę przygodę z nimi. nie gdaj ze niemasz bo napewno wiecej wyplaciles albo to 1700 bo suma o ktora sie rozchodzi to ta z ew wygranej zdazyl juz przegrac 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Właśnie myślę czy by im tak nie napisac, że już przegrałem gdzieś indziej i nie mam tej kasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie myślę czy by im tak nie napisac, że już przegrałem gdzieś indziej i nie mam tej kasy. hit 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo czy moze oddac w ratach 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Właśnie myślę czy by im tak nie napisac, że już przegrałem gdzieś indziej i nie mam tej kasy. Tylko nie pisz im u jakiego buka, bo zaraz tam zadzwonią, skorygują wynik i oddać będziesz musiał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OLEJ TO
ale buka na swoje nazwisko stracisz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
albo czy moze oddac w ratach  albo daj im pewke niech sami sobie ta kase odegraja
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy jeżeli teraz wpłacę poprzez Netellera będę musiał przesyłać jakieś dodatkowe skany by wyplacic ?
aktualnie tylko wplaty paysafecard i moneybookers
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jeżeli teraz wpłacę poprzez Netellera będę musiał przesyłać jakieś dodatkowe skany by wyplacic ?
aktualnie tylko wplaty paysafecard i moneybookers zadnych, ale jak wplcaisz net to wypalta ta sama droga 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
aktualnie tylko wplaty paysafecard i moneybookers zadnych, ale jak wplcaisz net to wypalta ta sama droga  dzieki  kwestia tego czy bet365, naprawde wyplaca na netka w ciagu godziny tak jak podaja na stronie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najdłużej czekałem ze 3 godziny chyba. Ta jedna godzina to jest przesadzona. Zazwyczaj ze 2 czekam. Ale i tak szybciej niż na moneybookers. To już bah szybciej wypłaca na moneybookers. Tam w ich godzinach pracy kiedy oni opracowują te wypłaty, czasem nawet kilkanaście minut i kasa na moneybookers. Z wypłatą z bet365 na neteller nigdy nie czekałem chyba mniej niż godzinę. Kiedyś zagadałem na czat i pytałem babki czemu moja wypłata nie jest jeszcze zrealizowana na neteller chociaż pisze u nich na stronie że ma iść 1 godzinę to odpisała że wypłata może potrwać do 24 h.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najdłużej czekałem ze 3 godziny chyba. Ta jedna godzina to jest przesadzona. Zazwyczaj ze 2 czekam. Ale i tak szybciej niż na moneybookers. To już bah szybciej wypłaca na moneybookers. Tam w ich godzinach pracy kiedy oni opracowują te wypłaty, czasem nawet kilkanaście minut i kasa na moneybookers. Z wypłatą z bet365 na neteller nigdy nie czekałem chyba mniej niż godzinę. Kiedyś zagadałem na czat i pytałem babki czemu moja wypłata nie jest jeszcze zrealizowana na neteller chociaż pisze u nich na stronie że ma iść 1 godzinę to odpisała że wypłata może potrwać do 24 h. masz niemal calkowita racje, ale jak nie ma po 1h to wbijamy sie czat, mowimy ze minela 1godzina a na wypalty maja max godzine, wtedy przepraszaja, leca do dzialu o wyplate, w ciagu kilku minut jest kasa na net 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Generalnie pod względem płatności NT jest to jedna z najszybszych firm, ale też trzeba wziąć pod uwagę że ta firma rośnie w oszałamiającym tempie i choćby na naszym rynku jest już dawno największa.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[/quote] masz niemal calkowita racje, ale jak nie ma po 1h to wbijamy sie czat, mowimy ze minela 1godzina a na wypalty maja max godzine, wtedy przepraszaja, leca do dzialu o wyplate, w ciagu kilku minut jest kasa na net  [/quote] Musze przyznać, że ja czekam krócej. 3 dni temu zlecałem wypłate na netka i kase miałem po max 5 minutach. Nigdy nie czekałem za to więcej niż jedną godzinę. Co innego z wypłatą z ich karty  Z tego już nie korzystam bo zdarzyło sie czekać ponad tydzień, aż anulowali wypłate , którą bankomat odrzucił, bo nie dostaniu zgodu z Nettelera na wypłate! No ale to temat do innego działu. Jednak musze pochwalić Bet za te wypłty do nich. Pzdr.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|