"Martin: Witam w Dziale Obsługi Klienta. Mam na imię Martin. W czym mogę pomóc? mateusz: witam, dlaczego nie dajecie transmisji live z meczu koszykówki na Olimpiadzie? Martin: Poniewaz nie wszystko mamy LIVE Martin: A tego akurat nie ma mateusz: Każdy bukmacher z konkurencji to daje Martin: Swietnie Martin: My nie dajemy akurat mateusz: jestem w szoku że sportingbet to zaniedbał Martin: Moze Pan u nich ogladc wiec Martin: NIe zaniedbal Martin: NIe tylko koszykowka jest wazna Martin: Sa inne dyscypliny mateusz: ja nie chcę oglądać Martin: Wiec o co Pan pyta Martin: ? mateusz: ja chcę obstawiać mateusz: inne dyscypliny Pan wybaczy mnie nie interesują Martin: Wlasnie Martin: Ale innyc moga Martin: Wiec staramy sie zadowolic wszystkich Martin: W miare mozliwosci mateusz: nic mnie nie obchodzi że są inne dyscypliny, bardzo dobrze Martin: Swietnie mateusz: ale mnie interesuje kosz Martin: NIe jest Pan jedynym klientem a innyc moze obhcodza mateusz: a Wy go nie macie Martin: Wiec tak skladamy oferte Martin: Zeby kazdy gral Martin: Nie tylko 1 gracz mateusz: czy Pan rozumie o czym ja piszę? Martin: Tak Martin: I napisze ponownie Martin: Nie mamy koszykowki LIVE w ofercie Martin: Na chwile obecna mateusz: przecież napisałem że bardzo dobrze że jest szeroka oferta dyscyplin live Martin: Mamy inne sporty LIVE Martin: Wiem Martin: Ale akurat koszykowki nie mamy dzis mateusz: ok, rozumiem, ale pozwalam sobie tylko zasygnalizować że jako klient jestem trochę zawiedziony mateusz: bo Olimpiada jest raz na 4 lata Martin: Oczywiscie ze jest co 4 lata Martin: Ale kazdy lubi cos innego Martin: PAn koszykowke Martin: Inni ping ponga Martin: Trzeba zrozumiec Martin: zE oferta jest dla kazdego Martin: Innego dnia bedzie koszykowka Martin: Ale dzis nie ma mateusz: dobrze, widzę że nie mamy o czym rozmawiać dziękuję bardzo Martin: Oczywiscie"
często rozmawiam na czacie i zawsze staram się być uprzejmy, nawet kiedy coś mnie mocno irytuje ale z takim aroganckim typem jeszcze nie miałem do czynienia
Jestem przekonany,ze z punktu widzenia obsługującego chata byłeś to Ty byłeś arogancki i chamski Chociaz czytając początek rozmowy uważam,że zbyt łagodnie Cie potraktował
Nie można robic wyrzutów bukowi, ze czegoś nie ma. To jest wolny rynek i nikt nie zmusza do grania w tej firmie. Jeżeli chodzi o piłkę to mają naprawdę masę meczów na żywo i to z bogatą ofertą zdarzeń.
Jestem przekonany,ze z punktu widzenia obsługującego chata byłeś to Ty byłeś arogancki i chamski Chociaz czytając początek rozmowy uważam,że zbyt łagodnie Cie potraktował
Jak zwykle błyskotliwy
jeśli w pierwszym zdaniu słyszysz dajcie bo konkurencja daje to wiesz co przychodzi na myśl........to wypierdzielaj do konkurencji ale Pan z callcenter był miły i nie zareagował na szczeniackie zaczepki ........ot taka praca
Dziś w nocy mieli w ofercie na żywo mecz pucharu Maroka.Nic w tym szczególnego gdyby nie ta sytuacja. Otóż zagrałem ten mecz na over 1,5 jeszcze przed spotkaniem. W trakcie meczu miałem go otwartego na live.Na koncie miałem jeszcze ostatnie niedobitki 30 pare zł.Na początku 2 połowy został podyktowany karny dla FUS Rabat. W chwili kiedy sędzia kartkował gości za protesty postawiłem szybko zakład na sposób zdobycia następnej bramki jako rzut karny za 13,00 kurs. Byłem zdziwiony,że zakład mi przyjęło.Po około 1,5 minuty i zejściu piłkarza za czerwona kartkę został on wykonany. Pech ,bo bramkarz obronił strzał.Miałbym ponad 500 stów za frajer. Zakład nie powinien zostać przyjęty,rozliczyli oczywiście jako przegrany. Jestem tylko ciekawy,czy gdyby gość trafił z karnego czy by dopatrzyli się ,że zrobiłem ich jajo.
A ja chciałem opisać pozytywną sytuację w kwestii podejścia firmy Sportingbet do klienta. Otóż w sobotę zgłosiłem im źle rozliczony zakład - na moją korzyść. Podziękowali mi za to, i w geście podziękowania przyznali mi bonus. Tymczasem w niedzielę okazało się, że rozliczenie tego zakładu na moją korzyść było jednak prawidłowe i ten bonus został de facto przyznany mi przez Sportingbet pochopnie. Mimo to, Sportingbet nie cofnął tego bonusu. I za to dla nich plus.
Ja w tym buku daje spokój z graniem.Wrzuciłem sobie statystyki w historii konta. Puszczonych kuponów 13 ,wygranych 2 ,porażek 11. Brak szczęścia czy jakieś fatum?
Kiedyś przyjęło mi zakład na lige marokańską ,sposób zdobycia nast. gola rzut karny za 12,00 Ogladałem w Arriadia TV mecz i zdążyło mi zatwierdzić zakład jak sędzia podyktował karnego. Karnego jakiś abdul przestrzelił,czyli nie wskazane mi grac w tej firmie!