|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ja bym raczej powiedział, że zawodnicy podchodzą na poważnie tylko do szlemów, ewentualnie do swoich ulubionych turniejów (jak kiedyś np Moya w Umag  ) A na całą resztę mają wyjebke  przejebal po prostu, bronil tu punktow, nie ma mowy aby to panicz odpuscil, slaby jest po prostu, na IO trafilo sie slepej kurze ziarno czyt.turniej za dużo slajsował. Panicz słaby ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jednak kurwa wybucham zaraz, za wszystkie oszczednosci kurwa dalem, ide sie cicac w pizdu, bez odbioru
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
1.062... co to za kursy grane ;/ masakra, współczuje
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Nawet nie jest mi Ciebie żal, bo tylko głupek w ten sposób moczy 5 tysi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak kurwa wybucham zaraz, za wszystkie oszczednosci kurwa dalem, ide sie cicac w pizdu, bez odbioru o chłopie , czas odstawić bukmacherke i to na prawdę
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jednak kurwa wybucham zaraz, za wszystkie oszczednosci kurwa dalem, ide sie cicac w pizdu, bez odbioru szkoda tak fajnego kapitału, na tak bez urazy bezsensowne granie.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jednak kurwa wybucham zaraz, za wszystkie oszczednosci kurwa dalem, ide sie cicac w pizdu, bez odbioru [ Linked Image]
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dalej nie moge uwierzyc jak mozna takie kursy zagrac za prawie 6k
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ja bym raczej powiedział, że zawodnicy podchodzą na poważnie tylko do szlemów, ewentualnie do swoich ulubionych turniejów (jak kiedyś np Moya w Umag  ) A na całą resztę mają wyjebke  przejebal po prostu, bronil tu punktow, nie ma mowy aby to panicz odpuscil, slaby jest po prostu, na IO trafilo sie slepej kurze ziarno czyt.turniej za dużo slajsował. Panicz słaby ?  oczywiscie ze nie slaby, jest mega dobry dzis dal temu dowod swojej wartosci 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dalej nie moge uwierzyc jak mozna takie kursy zagrac za prawie 6k ja tez dalej nie wierze w to co sie stalo..
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Siemasz krecik  co myślisz o czeskim zabijace?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
dalej nie moge uwierzyc jak mozna takie kursy zagrac za prawie 6k Wiesz, luzik jak nie masz co z kasą robić. Gorzej jak później np dzieci nie mają co jeść...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
oczywiscie ze nie slaby, jest mega dobry dzis dal temu dowod swojej wartosci  masz rację, doskonały kontrargument. Równie świetny jak granie betu po @1.06
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dalej nie moge uwierzyc jak mozna takie kursy zagrac za prawie 6k ja tez dalej nie wierze w to co sie stalo.. to dobra lekcja, wyciagnij wnioski na spokojnie, nie łam się i tyle!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Siemasz krecik  co myślisz o czeskim zabijace? Danielsan  czeski zabijaka ostatnio gra strasznie słabo, nie wiem co się dzieje z tym fantastycznym zawodnikiem  moim zdaniem trzeba czekać co da live 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dalej nie moge uwierzyc jak mozna takie kursy zagrac za prawie 6k Wiesz, luzik jak nie masz co z kasą robić. Gorzej jak później np dzieci nie mają co jeść... zgoda, ale komu chce sie wybrac 1,5 k bedac najebanym kasą ? to raczej te 5 k postawilby for fun na Chardiego po kursie 10 no nie wiem, mi tak sie przynajmniej wydaje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kogo polecacie pograć na wieczór? Stasiu i Dodig/Melo Gdzie oba mecze są rozgrywane? P.s. co myślicie o Wawrince? 1. W Cincinnati 2. Dla mnie to kawał chooja, zostawić żone z dzieckiem, a samemu się rozbijać po świecie to zwykłe świństwo hehe smiesza mnie taki wypowiedzi znawcow co tak naprawde chuja wiedza, skad wiesz jak bylo miedzy nimi? az tak cie interesuje jego zycie prywatne? moze mial jakies powody by tak postapic? wyczytales na onecie pewnie ze zostawia rodzine i skupia sie tylko na tenisie to sie nie dziwie, nie zebym go bronil czy cos bo tak naprawde kazdy jest panem wlasnego losu, dla mnie moze byc nawet i skonczonym skur***** mam to gdzies, oceniam go na podstawie gry, jak daje zarobic jest ok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie tak z tym zalosniakiem murrayem, zawsze wdupi z byle pionkiem jak nie trzeba
berdzio chyba powinien oklepac milosa, return ma najlepszy z tych ofiar ktore drewniak pojonal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pieniądze rzecz nabyta, niestety nauczka na przyszłość  a każda porażka jest podwaliną sukcesu. trzymaj się gościu
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Ja bym raczej powiedział, że zawodnicy podchodzą na poważnie tylko do szlemów, ewentualnie do swoich ulubionych turniejów (jak kiedyś np Moya w Umag  ) A na całą resztę mają wyjebke  przejebal po prostu, bronil tu punktow, nie ma mowy aby to panicz odpuscil, slaby jest po prostu, na IO trafilo sie slepej kurze ziarno czyt.turniej Taaa wierzcie sobie dalej, że takie Murki i inne nie odpuszczają meczów i stawiajcie po 5 koła na 1,06 tak, jak kolega. Powodzenia 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|