|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
plotki plotkami, a tu prosze toto-mix stracil koncesje link [pb.pl] pytanie co teraz, co z kuponami ktore mam nierozliczone, czy jezeli przyjmuja ciagle zaklady czy robia to nielegalnie, czy mi jako graczowi cos grozi z tego powodu?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
plotki plotkami, a tu prosze toto-mix stracil koncesje link [pb.pl] pytanie co teraz, co z kuponami ktore mam nierozliczone, czy jezeli przyjmuja ciagle zaklady czy robia to nielegalnie, czy mi jako graczowi cos grozi z tego powodu? A to zależy... czy kupony były postawione przed cofnięciem koncesji.  To czy przyjmują... póki co się odwołali, więc ważne są, bylebyś za dużo nie wygrał, bo wtedy w obliczu "błędu buka" wobec Temidy masz zwrot jak w banku... Grozi, nie grozi - idzie o pieniądze, Twoje i innych w Totolotku, więc albo przegrasz, albo zwrot, jak w Amber Gold. (żarcik) Nie wiem o co idzie dokładnie gra. Totolotek jest w łapach Intralotu, ten należy do Gtechu, a na szczycie piramidy jest Blaas. Widocznie podpadł i się nie wywiązał. Wylobbowali go.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Nie wiem. Chyba że beda mieli Unijna to wtedy spoko nie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jakby unijna jakas koncesja dzialala to juz dawno byloby tu kupa zagranicznych bukow, to akurat nie ma nic wspolnego zdaje sie, raczej boje sie amber gold bis  czyli abba fatima, byla kasa i ni ma
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Z tego co wiem, firma Unijna ma prawo działac na terenie całej Unii i tyle. Wiec nie wiem, jak maja Unija To moga dzialac i tyle. A Jak sie cos Pol nie podoba to wzroty z doplat z Unii niech zrobia tak. Albo w Unii jesteśmy albo nie i tyle.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
1 maja 2004 rok. Pol przystąpiła do Unii i tyle w temacie.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Z tego co wiem, firma Unijna ma prawo działac na terenie całej Unii i tyle. Wiec nie wiem, jak maja Unija To moga dzialac i tyle. A Jak sie cos Pol nie podoba to wzroty z doplat z Unii niech zrobia tak. Albo w Unii jesteśmy albo nie i tyle. mniej marychy BTW może szykuje się ta słynna pokazówka ujebią firme pod którą niby pisali ustawe 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Z tego co wiem, firma Unijna ma prawo działac na terenie całej Unii i tyle. Wiec nie wiem, jak maja Unija To moga dzialac i tyle. A Jak sie cos Pol nie podoba to wzroty z doplat z Unii niech zrobia tak. Albo w Unii jesteśmy albo nie i tyle. Co ma Unia do budek to ja nie wiem... Najpierw trzeba zamknąć ok 400 świątyń hazardu na terenie Polski, a potem fikać z unijnym. Kosmo wypłać żywe, a longtermy niech czekają na wyjaśnienie sprawy. Proste. Twoja kasa, a o koncesje i umowy niech się żrą bez Twojego depo.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czyli przegrane kupony też są nie ważne. czyli mogę iść po zwrot stawki  Panowie wszyscy idziemy po zwrot stawek!!! Nawet nie poinformowali nikogo o tym że przyjmują bez koncesji!!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ogolnie widze lawina medialna ruszyla, do jutra napisza o tych chyba wszedzie z radiem maryja wlacznie  ciekawi mnie tylko jeden fragment, a mianowicie Według przedstawicieli resortu finansów spółka - mimo niewyczerpania drogi odwoławczej - powinna zaprzestać działalności, na którą nie posiada już koncesji. "(...) nieostateczna decyzja o cofnięciu zezwolenia na prowadzenie działalności w zakresie gier hazardowych, w tym zakładów wzajemnych, podlega wykonaniu" - tłumaczą przedstwiciele ministerstwa. to wychodzi na to, że nie ma sensu już tam grać, nawet jak wystawią jakieś "perełki" szkoda
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
[Linked Image] [ fotosik.pl]  Co do pieniędzy, kupony wypłacać, długoterminowe trzymać bo trzeba będzie się z nimi szarpać. Przegrane w tym czasie hmm... można i o te kupony powalczyć moim zdaniem.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Gdyby naiwność była cnotą... Idź, i pochwal się czy oddali. Były konsultacje i kosztowały 20mln $... Widocznie zielone były do podziału, a ktoś o tym zapomniał. Skoro zapomniał, to temat konsultacji został upupiony. Wygląda na to, że wraca stara-nowa hazardowa. Drugi sezon, aktorzy jak z bajki. Ja tam bym nie perełki dawał, a surebety ludziom, w superofercie. I do widzenia. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[Linked Image] [ fotosik.pl]  Co do pieniędzy, kupony wypłacać, długoterminowe trzymać bo trzeba będzie się z nimi szarpać. Przegrane w tym czasie hmm... można i o te kupony powalczyć moim zdaniem. jak sie cieszy Judasz z konkurencji 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zamilcz lubelski opoju  Administracja ostrzega przed złymi bukami  A że tego nie lubię i jeszcze pada, to co się nie cieszyć. Dobrej nocy życzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie dobrze, to był dobry bukmacher. Lubiałem tam grać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie za 10 punktów: czy toto-gol to zakłady wzajemne ? bo może totolotek stracił tylko koncesje na zakłady toto-mixa ???
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Cytat z innego forum.
"Ponoć zakłady piłkarskie ( Toto-Liga i Toto-Gol ) mają powrócić do państwowego Totalizatora Sportowego - co może trochę tłumaczyć akcję wobec Totolotka ( Totomixa ) ze strony ministra finansów..."
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Cytat z innego forum.
"Ponoć zakłady piłkarskie ( Toto-Liga i Toto-Gol ) mają powrócić do państwowego Totalizatora Sportowego - co może trochę tłumaczyć akcję wobec Totolotka ( Totomixa ) ze strony ministra finansów..." ponoć ważne słowo
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no to chyba juz toto-mix dlugo nie pociagnie Link [ wiadomosci.onet.pl]
|
|