|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
To są fakty. Cena złota poszła w dwa lata o 60% do góry. Mogli je kupować i nim handlować na legalu, zamiast ściemniać, nie kupować i budować piramidę. Gdyby byli nastawieni na uczciwy biznes wszystko kreciłoby się teraz zajebiście. a skad mieli 2 lata temu wiedziec ,ze cena zlota wzrosnie o 60% ? po fakcie kazdy madry , tez moge po dzisiejszych meczach napisac na co trzeba bylo stawiac aby zarobic nie pierdziel przecież 2 posty wyżej napisał , że to było wiadomo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I teraz wyjasnij mi, Conrad, filozofię "uczciwego biznesu". Czy uczciwy biznes to taki, kótry żeruje na ludzkiej niewiedzy i gapiostwie ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To są fakty. Cena złota poszła w dwa lata o 60% do góry. Mogli je kupować i nim handlować na legalu, zamiast ściemniać, nie kupować i budować piramidę. Gdyby byli nastawieni na uczciwy biznes wszystko kreciłoby się teraz zajebiście. a skad mieli 2 lata temu wiedziec ,ze cena zlota wzrosnie o 60% ? po fakcie kazdy madry , tez moge po dzisiejszych meczach napisac na co trzeba bylo stawiac aby zarobic nie pierdziel przecież 2 posty wyżej napisał , że to było wiadomo  Znasz jakiś przypadek z historii, gdzie działo się inaczej???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I teraz wyjasnij mi, Conrad, filozofię "uczciwego biznesu". Czy uczciwy biznes to taki, kótry żeruje na ludzkiej niewiedzy i gapiostwie ?  Jedno nie ma nic do drugiego. Są nieuczciwi, ale gdyby byli, nie byłoby problemu. Nie widzisz związku?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To są fakty. Cena złota poszła w dwa lata o 60% do góry. Mogli je kupować i nim handlować na legalu, zamiast ściemniać, nie kupować i budować piramidę. Gdyby byli nastawieni na uczciwy biznes wszystko kreciłoby się teraz zajebiście. a skad mieli 2 lata temu wiedziec ,ze cena zlota wzrosnie o 60% ? po fakcie kazdy madry , tez moge po dzisiejszych meczach napisac na co trzeba bylo stawiac aby zarobic nie pierdziel przecież 2 posty wyżej napisał , że to było wiadomo  Znasz jakiś przypadek z historii, gdzie działo się inaczej??? dobra bez spiny, mozesz napisac co jest wiadome na temat ceny zlota za 2 lata ? czy jednak dopiero za 2 lata o tym napiszesz ?:D 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@ Pawcias Miałem już nie odpisywac, no ale nie mogę się powstrzymać: Jedno nie ma nic do drugiego.(...) Nie widzisz związku?  Widzę związek, tylko, że ja pisałem o bankach. Pana Marcina P. rest in peace 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ok. Lepiej robić piramidy zamiast inwestować???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
@ Pawcias Miałem już nie odpisywac, no ale nie mogę się powstrzymać: Jedno nie ma nic do drugiego.(...) Nie widzisz związku?  Widzę związek, tylko, że ja pisałem o bankach. Pana Marcina P. rest in peace  W tym konkretnym przypadku uczciwość wyszłaby na dobre wszystkim. Ja pisałem tylko o Amber.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ok. Lepiej robić piramidy zamiast inwestować??? Te w Egipcie chyba okazały się całkiem niezłą inwestycją. Tylko trochę długoterminową, nie uważasz ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ok. Lepiej robić piramidy zamiast inwestować??? Te w Egipcie chyba okazały się całkiem niezłą inwestycją. Tylko trochę długoterminową, nie uważasz ?  Wyjątek od reguły  Co za burdel się tu robi...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra bez spiny, mozesz napisac co jest wiadome na temat ceny zlota za 2 lata ? czy jednak dopiero za 2 lata o tym napiszesz ?:D  [/quote] Nikt tego nie wie, ale kazdy rododendron wie, że w dłuszym terminie ceny będą rosnąć, jeśli recesja będzie się utrzymywać na obecnym poziomie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra bez spiny, mozesz napisac co jest wiadome na temat ceny zlota za 2 lata ? czy jednak dopiero za 2 lata o tym napiszesz ?:D  Nikt tego nie wie, ale kazdy rododendron wie, że w dłuszym terminie ceny będą rosnąć, jeśli recesja będzie się utrzymywać na obecnym poziomie. [/quote] no wlasnie, "jeśli" ,ale widac dla Ciebie to "jeśli" bylo 100% pewne , gratulacje w takim razie z zarobienia 60% w ciagu 2 lat
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra bez spiny, mozesz napisac co jest wiadome na temat ceny zlota za 2 lata ? czy jednak dopiero za 2 lata o tym napiszesz ?:D  Nikt tego nie wie, ale kazdy rododendron wie, że w dłuszym terminie ceny będą rosnąć, jeśli recesja będzie się utrzymywać na obecnym poziomie. no wlasnie, "jeśli" ,ale widac dla Ciebie to "jeśli" bylo 100% pewne , gratulacje w takim razie z zarobienia 60% w ciagu 2 lat [/quote] Gdyby Amber kupował złoto byłby na plus. Nie kreuję się na znawcę i super analityka!!! Co mam Ci jeszcze wytłumaczyć???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra bez spiny, mozesz napisac co jest wiadome na temat ceny zlota za 2 lata ? czy jednak dopiero za 2 lata o tym napiszesz ?:D  Nikt tego nie wie, ale kazdy rododendron wie, że w dłuszym terminie ceny będą rosnąć, jeśli recesja będzie się utrzymywać na obecnym poziomie. no wlasnie, "jeśli" ,ale widac dla Ciebie to "jeśli" bylo 100% pewne , gratulacje w takim razie z zarobienia 60% w ciagu 2 lat Gdyby Amber kupował złoto byłby na plus. Nie kreuję się na znawcę i super analityka!!! Co mam Ci jeszcze wytłumaczyć??? [/quote] gdybys postawil na Kazachstan po pierwszej polowie z Irlandia bylbys na plus
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra bez spiny, mozesz napisac co jest wiadome na temat ceny zlota za 2 lata ? czy jednak dopiero za 2 lata o tym napiszesz ?:D  Nikt tego nie wie, ale kazdy rododendron wie, że w dłuszym terminie ceny będą rosnąć, jeśli recesja będzie się utrzymywać na obecnym poziomie. no wlasnie, "jeśli" ,ale widac dla Ciebie to "jeśli" bylo 100% pewne , gratulacje w takim razie z zarobienia 60% w ciagu 2 lat [/quote] I gdzie powiedziałem, że to pewne. Mówiłem, że da się.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nikt tego nie wie, ale kazdy rododendron wie, że w dłuszym terminie ceny będą rosnąć, jeśli recesja będzie się utrzymywać na obecnym poziomie. [/quote]
no wlasnie, "jeśli" ,ale widac dla Ciebie to "jeśli" bylo 100% pewne , gratulacje w takim razie z zarobienia 60% w ciagu 2 lat [/quote]
Gdyby Amber kupował złoto byłby na plus. Nie kreuję się na znawcę i super analityka!!! Co mam Ci jeszcze wytłumaczyć??? [/quote]
gdybys postawil na Kazachstan po pierwszej polowie z Irlandia bylbys na plus [/quote]
Postaw, że złoto wzrośnie we wrześniu kiedy spadło, skontruj w październiku wiedząc że recesja utrzyma się do stycznia. Jak możesz nie rozumieć różnicy?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I znowu poproszę ban na tydzień, bo wszystkich serdecznie pozamiatałem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I znowu poproszę ban na tydzień, bo wszystkich serdecznie pozamiatałem. tak , pozamiatales wtykajac mi w usta jakbym czegos nie rozumial , a ja mam tylko breche z Ciebie ,ze po faktach gadasz o pewnych 60 procentowych zyskach...ale jak widze sam jednak tego zlota nie kupiles 2 lata temu koniec z mojej strony , za madry jestes dla mnie i wszystkich tutaj
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wciąż do ciebie nie dociera. Gdyby Amber był uczciwy, byłby na plus bez żadnych wałków. Tylko o tym mówię. Czytaj ze zrozumieniem. To ile sam zarabiam i co przewiduję nie ma tu nic do rzeczy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ostatnio były prowadzone statystyki w Unii Europejskiej na temat tego jak poszczególne narody potrafią czytać ze zrozumieniem. Polska wypadła nieźle, ale zaczynam mieć wątpliwości. Wyszło tam,że 15% ludzi w Polsce nie rozumie tego co czyta i to był jeden z lepszych wyników w Europie. Zaczynam mieć wątpliwości, co do przyszłości Europy...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|