|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieję,że po przegranym meczu jutro w wiadomościach powiedzą prawdę,że praktycznie straciliśmy szanse na awans do mundialu za Leo dostaliśmy na dzień dobry u siebie od Finlandii  Tylko nie mieliśmy w grupie Anglii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Blaszczykowski schodzi do szatni i caly czas fluga pod nosem , moze dziadek biletu na mecz nie dostal  tez to zauwazylem jak tam dyskutuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pasuje zeby jeszcze Moldawia nas jebnela 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Mam nadzieję,że po przegranym meczu jutro w wiadomościach powiedzą prawdę,że praktycznie straciliśmy szanse na awans do mundialu za Leo dostaliśmy na dzień dobry u siebie od Finlandii  Tylko nie mieliśmy w grupie Anglii  za to Portugalię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kubus z lewym do rady druzyny przyjeli piszczka
ja bym odstawil na pare spotkan to toksyczne trio z bvb, mam wrazenie, ze te 3 zblazowane gwiazdorki niszcza wszystko od srodka
plus obowiazkowo wyrzucic obraniaka, szybko sie odkochal od naszej repry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belgiaaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieję,że po przegranym meczu jutro w wiadomościach powiedzą prawdę,że praktycznie straciliśmy szanse na awans do mundialu za Leo dostaliśmy na dzień dobry u siebie od Finlandii  Tylko nie mieliśmy w grupie Anglii  za to Portugalię  Nasi mają mokro w gaciach jak grają na Wembley
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bułgaria 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cholera juz wciskalem Belgia ov 0,5 HT i gol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale ich czarnogórcy gniotą masakra. Widzę taką grę jak w drugiej połowie z Czechami i Legia w drugiej połowie z Rosenborgiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym odstawil na pare spotkan to toksyczne trio z bvb, mam wrazenie, ze te 3 zblazowane gwiazdorki niszcza wszystko od srodka
plus obowiazkowo wyrzucic obraniaka, szybko sie odkochal od naszej repry To kto będzie wykonywał wolne i rożne  To taki Janikowski tylko wielka szkoda,że nie można go wpuszczać tylko na stałe fragmenty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cały czas mecz Polski zawieszony na BF 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieję,że po przegranym meczu jutro w wiadomościach powiedzą prawdę,że praktycznie straciliśmy szanse na awans do mundialu za Leo dostaliśmy na dzień dobry u siebie od Finlandii  Tylko nie mieliśmy w grupie Anglii  tego dnia jak ogrywaliśmy Portugalie, Anglia wjebała 0:2 w Chorwacji, faktycznie szkoda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SZWABY miały postrzelać puke:
KLOSE = dno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
plus obowiazkowo wyrzucic obraniaka, szybko sie odkochal od naszej repry obawiam sie ze dopoki nie bedzie trenera z zewnatrz potrafiacego wydrzec pyska na tych blaznow to beda rzadzic dluugo bo to w koncu krajowe gwiazdorki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Portugalia cisnie, strzelic jeszcze jedna! 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
plus obowiazkowo wyrzucic obraniaka, szybko sie odkochal od naszej repry To kto będzie wykonywał wolne i rożne  To taki Janikowski tylko wielka szkoda,że nie można go wpuszczać tylko na stałe fragmenty  Rybus robi to w Tereku, w Legii już ładnie rzucał. Też mnie wkurzają te gwiazdory. Jak już wpierdalać to po walce 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bo nic sie nie stalo, jeszcze 2polowa  bitnap lewy jakby wykorzystal te sytuacje na 2-1 bys inaczej teraz mowil, lewy niech gra bo to wielki potencjal napastnika 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak to jest jak trener nie ma jaj.i ustawia druzyne na defensywe! wiadomo,ze to ciezki teren,ale z takimi pastuchami trzeba prowadzic gre,a nie dac im grac!!! LEo wroc  i zeby bylo jasne to nigdy nie bylem przeiciwko niemu, nawet jak nasi dawali dupy  tutaj nawet Murinio nie pomoze ... z gowna bata nie ukrecisz  tak wspomnialem jego osobe. kto to by nie byl niech nastawi repre na bardziej ofensywna gre. kiedys grano 2 napastkami. fakt,ze teraz w swiatowej pilce klubowej czy reprezacyjnej wiekszosc gra 1 ,ale czy my musimy robic to co inni?? i dlacego ten Fornalik powoluje polowe patalachow tych co wielki Smuda?? dlaczego mamy sie bronic do chuja? to my mamy lepszych grajkow! ja bedac trenerem osralbym ten mundial i stawial na mlodziez - niech sie ograja i na euro cos powalcza!! a przede wszystkim wynocha polanski, perkisy i inne odpady
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja widze lenistwo, ciagle jedno wielkie lenistwo
zeby oni walczyli jak lwy i przegrywali, to uj w to
ale niektorzy nie daja z siebie nawet 50%