To jest serial na który warto było czekać. Trzeci sezon rozpoczyna się z mocnym przytupem. Jednym zdaniem: będzie się działo. Kto nie widział, ten powinien nadrobić zaległości. Może jeden mały spojlerek - uwalili tłustego żyda.
straszna cisza ostatnio jezeli chodzi o seriale.... nic nowego godnego polecenia nie ma? podobno pod koniec wrzesnia 7 sezon Dextera i 2 sezon Homeland
straszna cisza ostatnio jezeli chodzi o seriale.... nic nowego godnego polecenia nie ma? podobno pod koniec wrzesnia 7 sezon Dextera i 2 sezon Homeland
zawsze możesz obejrzeć nowe typu "Elementary" albo "Mob Doctor" może Ci się spodoba
Witam panowie, polećcie jakiś fajny serial. Coś jak The Killing, Wire in the Blood, Damages. Może też być jakiś sitcom. Kilka juz widziałem (Friends, Scrubs, HIMYM, TBBT), ale jak znacie coś ciekawego to dawać
zgadzam sie z poprzednikami, bardzo fajny mozna sie posmiac, polecam
To taka typowa prymitywna amerykańska komedia ale fakt trochę pośmiać się można ale szału nie ma i jakiegoś sensu. Troche polewki z misia i to wszystko, jak ktoś wspomniał rekompensuje to Mila Kunis. Co prawda nie zobaczymy jej nago jak w " To tylko seks" ale i tak warto
Witam panowie, polećcie jakiś fajny serial. Coś jak The Killing, Wire in the Blood, Damages. Może też być jakiś sitcom. Kilka juz widziałem (Friends, Scrubs, HIMYM, TBBT), ale jak znacie coś ciekawego to dawać
jak ktoś lubi takie klimaty 'polityczne' to na pewno warto.
Ja oglądam mimo że nie lubię i będę oglądał dalej, kilka fajnych postaci poza tym lubię Damiana Lewisa (od czasów Kompanii Braci ) a jego serialowa żona Morena Baccarin... tylko dla niej mógłbym oglądać ten serial