|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
McKracken, daj znac jak Ci poszlo!!!! 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Dziś jest promocja w sklepie Google Play (wczesniej znany jako Android Market).
M in wersja endomondo PRO do kupienia za 25 centów (80 groszy). co tam jest w tej wersji PRO a nie ma w darmowej ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Funkcje wersji PRO: * Programy interwałowe: Wybierz jeden z trzech programów lub stwórz własny i pozwól by trener audio Cię poprowadził * Wykresy: Przeglądaj wykresy z międzyczasami, tętnem, prędkością i wysokością n.p.m * Pokonaj siebie: Ustaw poprzedni trening jako cel, a trener audio pomoże Ci poprawić wynik! * Tryb oszczędzania baterii: Podczas dłuższych treningów, korzystaj z Endomondo w tym trybie * Cel - czas: Wybierz czas trwania treningu, a trener audio pomoże Ci osiągnąć cel! * Cel - kalorie: Ustaw ilość kalorii do spalenia, a trener audio Cię poprowadzi!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zainstalowałem dziś endo i nie mogę znaleźć grupy mecz.pl lupus podeślij jakiś namiar na grupę, dorzucę swoje amatorskie osiągnięcia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ukonczylem - 4:14!:) wrazenie niesamowite, bieg po 30-35km to cos co ciezko jest oddac slowami. mnie sciana dopadla jak musialem sie zatrzymac na siku tuz przed 37km. wtedy poczulem jak zmeczony jestem i ponad 2km zajelo mi, zeby rozpedzic sie z powrotem do pozadanej predkosci, a juz od 40km gnalem znow jak trzeba. jedyny pozytyw z tej sciany byl taki ze stac mnie bylo na 'sprinterski' finisz a na samej plycie stadionu wyprzedzilem ze 30-40 osob 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Gratuluje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gratulacje 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jakbys jeszcze napisal wrazenia z trasy, kiedy sie luzniej zrobilo? Czytalem, ze sporo osob narzekalo na ten kawalek w Parku. No i jak organizm? Umieralnia w poniedzialek? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,105613,12579941,34__Maraton_Warszawski_okiem_debiutantki__RELACJA.html tu jest nawet fajna relacja z biegu  i mozna tez znalezc wpiski z przygotowan  Niezle pobiegła jak na debiutantke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnei za duzo osob z tego co widze po fotkach  chyba w ogole sie luzno nie zrobilo z tego co widze  Chyba ze ktos od razu na poczatku dobrze sie ustawil i szybciej zaczal  Bo pewnie duzo osob bieglo tempem na 4h
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Jak to za dużo :p, na maratonach w USA biega po 40 tys. ludzi i dają radę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przebiec dają rade ale mowie o tym ze niektorzy biegna na 2,5h niektorzy na 3,5h a niektorzy na 4h i ciezko sie biegnie wsrod tylu ludzi z roznym wytrenowaniem  Ciagle zmiany tempa i tlok...
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Ale przecież są strefy na starcie z czasami. Nikt, którego celem jest 4h nie stanie w strefie 2,5h 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to zalezy od czlowieka  u mnie na starcie polmaratony duzo ludzi zle ozeniala swoje mozliwosci  ALbo mialo wygórwane aspiracje  I na poczatku bieglo sie tragicznie. Ale moze to tylko ja tak trafilem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie bylo wcale tak ciasno, duza czesc biegu byla po szerokich jezdniach wiec nie bylo wiekszych problemow. kawalek w parku byl po nieco nierownej kostce i mial dosc stromy ok. 1km podbieg - podejrzewam, ze narzekali ci ktorzy nie biegali w zimie ani nie robili krosow. dla mnie duzo gorszy byl powrot bodajze pulawska do centrum - silny wiatr prosto w twarz i to na tych najtrudniejszych kilometrach - masakra. Pani Ania z linku Vendetty osiagnela swietny wynik, ale tak naprawde biegla na 3:45 a skonczyla na 3:58 czyli krotko mowiac zaliczyla ewidentna sciane tak jak i ja (ok 15 minut w plecy w stosunku do zalozonego celu co podobno kazdy debiutant powinien sobie dodac do docelowego czasu) a artykul okresla to lekko jako 'kryzys', chyba po to zeby ludzi nie zrazic  co do ustawiania sie ludzi na starcie to w maratonie wygladalo to o wiele lepiej niz w polowkach czy dyszkach, chyba ludzie maja wiecej respektu i staja raczej dalej niz blizej. Z drugiej strony widzialem w tabeli wynikow kilka pozycji wyzej ode mnie delikwentow ktorych czas netto od brutto roznil sie o kilkanascie sekund, podczas gdy moj o 7:20min  poniedzialek nie byl taki zly, ale lydki bola mnie jeszcze dzis, zwlaszcza jak posiedze dluzej niz godzine czy dwie. to chyba efekt tego, ze nie rozbiegalem sie po fakcie, ale zywcem nie mialem kiedy tego zrobic do tej pory. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dawaj do debna w 2013  razem pobiegniemy  Moze ktos jeszcze z forum sie przylaczy?  Duzo czasu zostalo. Tam maraton w kwietniu wypada z tego co sie orientuje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przeciez juz kariere zakonczyles po k2  mowilem, ze to wciaga  sam po swoim debiucie mam juz dosc...... powodow do tego, zeby startowac w nastepnych maratonach  niestety debno mi nie po drodze, zarowno ze wzgledu na termin jak i lokalizacje :/
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Kobieta z GW to raczej ciekawostka. Miala kilka miesiecy przygotowan i to pod okiem trenera, relacja leciala na glownej stronie portalu, wiec nie mogla dac dupy. Pewnie troche cukierków tez wciagnela, za duza stawka aby zejsc z trasy, wiec solidnie musieli z nia popracowac  Mckracken najdluzszy post na forum, a i tak dosc skapo z informacjami. Jak z zarciem na trasie, wciagales cos? Miales kogos do pomocy z piciem, czy zostawili Ci cos jeszcze ci co smigali przed Toba na wodopoju?  Ile schudles? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki pulsometr będzie współpracował bezkolizyjnie z endomondo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj w Atletach na polsacie sport extra bylo o tej Pani Ani  Fajna babka  Mowila ze chciala zlamac 4h  Mowila ze biegnie na 3:59:59 i jej sie udalo 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|