Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 39 z 74 1 2 37 38 39 40 41 73 74
U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
wiadomo jakim skladem Inter dzis moze zagrac ?

wsumie mecz o 1 miejsce ale czy az tak bardzo im na nim zalezy ruscy silni u siebie a Inter ma ciezki terminarz w lidze hmm

Bonus: Unibet
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by pacyfista
Na zadane pytanie Wojbesta o kupon z sts-u

3 odpowiedzi i kazda inna laugh
byłem teraz, można odbierać w innym punkcie

ale akurat kasy nie mieli mi wypłacić laugh

wszyscy kuźwa wygrywają grin

Z
veteran
veteran
Z Offline
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by pacyfista
Na zadane pytanie Wojbesta o kupon z sts-u

3 odpowiedzi i kazda inna laugh
byłem teraz, można odbierać w innym punkcie

ale akurat kasy nie mieli mi wypłacić laugh

wszyscy kuźwa wygrywają grin

hehe widze, ze nie tylko u mnie klopot z wyplata pieniedzy w STS

kiedys mnie smieszny pani zdenerwowala, mowiac, ze nawet 100 zl nie ma, bo akurat cos kolo tego wygralem, zeby mi wyplacic laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
STS to najgorsza firma z jaką w życiu się zetknąłem.
Amatorka na całego.Obsługa,organizacja,system to jedna wielka żenada!

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
PSV
Brugge
Newcastle
Pilzno x2

boks

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Z naziemnych gram tylko w fortunie. Nigdy nie było problemu z wypłatą. W STS i Toto jak cś więcej człowiek trafił to z regóły problem z wypłata był.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
z innego forum

"Warto tez przyjrzec sie meczu w Kazaniu gdzie Inter ma zagrac sama mlodzieza a na stadionie Rubina ma byc komplet kibicow ktorzy beda chcieli zobaczyc Rubin przypieczetowywujacy swoj awans z pierwszego miejsca !"

czy to prawda - nie znam się tongue

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by TEO
Z naziemnych gram tylko w fortunie. Nigdy nie było problemu z wypłatą. W STS i Toto jak cś więcej człowiek trafił to z regóły problem z wypłata był.

tez umia dojebac do pieca...wczoraj dostalem na 3kupon wysylany maxymalny wklad 2.76 hura aplauz laugh

mln Offline
Arka Gdynia!
Arka Gdynia!
może nie samą młodzieżą, ale tak to prawda...

Andrea Stramaccioni podał listę 20 powołanych piłkarzy na czwartkowy mecz z Rubinem Kazań. Oto ona:

Bramkarze: 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec, 32 Matteo Cincilla;

Obrońcy: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 31 Alvaro Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 48 Andrea Bandini, 54 Isaac Donkor

Pomocnicy: 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 28 Simone Pasa, 46 Yago Del Piero, 52 Andrea Romanò;

Napastnicy: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 61 Luca Garritano, 88 Marko Livaja.

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
a wiadomo cos o skladach Newcastle ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a co ze składem Rubina, nie wystawia rezerw?

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Newcastle: Krul, Harper, Elliot, Simpson, Santon, Ferguson, Tavernier, Coloccini, S. Taylor, Williamson, Bigirimana, Gutierrez, Ben Arfa, Anita, Obertan, Sammy Ameobi, Marveaux, Amalfitano, Abeid, Ba, Cisse, Shola Ameobi.

Bez Tiote i Cabaye

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by vindom
Newcastle: Krul, Harper, Elliot, Simpson, Santon, Ferguson, Tavernier, Coloccini, S. Taylor, Williamson, Bigirimana, Gutierrez, Ben Arfa, Anita, Obertan, Sammy Ameobi, Marveaux, Amalfitano, Abeid, Ba, Cisse, Shola Ameobi.

Bez Tiote i Cabaye

to i tak dosc mocny mysle ze dzis wygraja i przypieczetuja aw tongue dzieki

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline

kiedys mnie smieszny pani zdenerwowala, mowiac, ze nawet 100 zl nie ma, bo akurat cos kolo tego wygralem, zeby mi wyplacic laugh [/quote]

a co pani z sts-u ma do twojej wygranej

za 300 euro msc ,praca piatek ,swiatek i niedziela
podobnie mozesz miec pretensje do sprzataczki z urzedu skarbowego ze zaplaciles za duzy podatek

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Levante i Napoli hmm

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
dla mnie bardzo solidnie wyglądający dubel Sparta DNB + Kazań DNB

po co chcieć więcej.

mln Offline
Arka Gdynia!
Arka Gdynia!
Rubin Kazań - Inter Mediolan

Oba zespoły mają już pewny awans do kolejnej fazy ligi europejskiej. Dla kibiców Rubina, całego Kazania przyjazd Interu to spore wydarzenie, dlatego pomimo jeszcze nie potwierdzonych informacji jestem skłonny przypuszczać że gospodarze zagrają dziś w mocnym zestawieniu, oprócz tego że grają u siebie, zapewne przed kompletem publiczności, to także poprzednie spotkania pokazują że Rubin puchar ten traktuje dużo bardziej poważnie od Interu. Włoska ekipa od początku rozgrywek grała na pół gwizdka, dużo słabszym składem niż w Serie A, jednak słabość grupowych rywali pozwoliła awansować im już po czwartej kolejce spotkań. Dziś przyjeżdżają zagrać spotkanie w Rosji, gdzie wiele ekip z zachodu nie lubi grać. Z powodu kontuzji w Interze, trener gości Andrea Stramaccioni dał dziś odpocząć jeszcze większej ilości niż zwykle w lidze europejskiej, w kadrze znalazło się aż 10 zawodników z akademii młodzieży Nerazzurrich, na konferencji przedmeczowej powiedział że chce sprawdzić przydatność tych zawodników do pierwszej drużyny, choć ciężko przypuszczać by wielu z nich pomimo takiej ilości dostało szansę gry od pierwszej minuty, jednak tak czy siak będzie to dziś mocno rezerwowy skład, można obawiać się o to czy będą potrafili znaleźć wspólny język na boisku. W kadrze Interu nie znaleźli się: Joel Obi, Gaby Mudingayi, Cristian Chivu, Fredy Guarin, Dejan Stankovic, Wesley Sneijder, McDonald Mariga, Diego Milito, Samir Handanović, Ricardo Alvarez, Yuto Nagatomo, Walter Samuel, Antonio Cassano. Rubin jest w formie, wygrał 6 spotkań z rzędu, gra u siebie, na pewno o wiele bardziej zależy im na pierwszym miejscu w grupie, ciężko doszukać się jakiś argumentów za Interem, więc pomimo braku konkretnej informacji na temat składu gospodarzy jestem skłonny przypuszczać że będzie on mocny, co oznacza wygraną gospodarzy być może nawet i dwiema bramkami.

1 -> 2.06

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Uve87
Levante i Napoli hmm

Włoskie kluby w LE zle

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Uve oglądałeś choć jedno spotkanie L'poolu że stwierdzasz że nie mają szans walczyć o LM?

Sytuacja obecnie wygląda tak, do Evertonu 5 pkt, do Arsenalu 4 pkt (WBA nie traktuje jako poważnego rywala o LM), patrząc na terminarz to Pool grało już z Arsenalem, MU, MC, Chelsea, Evertonem, WBA i Newcastle więc teraz powinni gonić czołówkę.

A odnośnie rewolucji w klubie to nie wiem czy wiesz ale ona już nastąpiła, praktycznie odsunięci od gry wszyscy gracze których sprowadził Dalglish (Carroll, Downing, Henderson) a na ich miejsce weszła zdolna młodzież. Mają punkt oparcia w postaci Skrtela, Aggera, Johnsona, Gerrarda i Suareza, w okienku transferowym możliwe dojście Hunetra więc skład wyglądałby dobrze. Z resztą i bez niego Pool dobrze sobię radzi tylko nie mają szczęścia, pomyłki sędziowskie w meczu z MU i Evertonem zmniejszyły konto The Reds.

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
W czwartkowy mecz przeciwko Dnipro w Lidze Europy, PSV będzie musiało sobie radzić bez Marka van Bommela, Kevina Strootmana, Luciano Narsingha i Jetro Willemsa. Przez kontuzję, również nie zagrają Ola Toivonen, Erik Pieters i Marcel Ritzmaier.

spore te oslabienia frown

Strona 39 z 74 1 2 37 38 39 40 41 73 74

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, ElNinho[mmdea], Lukasz111), 1,728 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,830
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025