|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
piepszycie glupoty jak nie wjedzie typ, jutro bedziecie Kovera prosili na kolanach aby wrzucil co zagral.
mega wkurwiajace to jest chyba w liczbie pojedynczej powinienes to napisac  napisalem ogolnie, poniewaz taka tendencja jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piepszycie glupoty jak nie wjedzie typ, jutro bedziecie Kovera prosili na kolanach aby wrzucil co zagral.
mega wkurwiajace to jest Ja o nic tego przemądrzałego usera z przerośniętym własnym poczuciem wartości o nic nie proszę i nie zamierzam prosić. Jest i dziadek 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mega wkurwiajace to jest Ja o nic tego przemądrzałego usera z przerośniętym własnym poczuciem wartości o nic nie proszę i nie zamierzam prosić. Jest i dziadek  a co sie znowu dzieje, byla 'petarda' na Lubin?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
korver dlaczego nigdy nie podliczysz swojej miny? a jak CI sie cos trafi to zaraz emotki wrzucasz jaki to z Ciebie wielki inwestor nie jest?  Wojtas mial racje co Ciebie, a typ wrzucany na fenerbahe gdy to tylko marathon mial piszac, ze mozna upchac kilkanascie kilogramow spokojnie, to rynsztok. jak już chcesz zgrywać wielkiego inwestora, to chociaz sie naucz tego, ze Marathon to nie bukmacher, tylko pseudo bukmacher, a teorie ze siatkarze z PLus ligi sobie chca dorobic do pensji, obstawiajac na niskich limitach PP tez sobie wloz miedzy bajeczki, jak nie wiesz ile zarabiaja siatkarze w PLS nawet w takich druzynach jak Kielce to zapytaj kogos tutaj moze znajdzie sie ktos madry ktory ci takiej infromacji udzieli
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ja proponuje na stos z nim!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
VCO Berlin 3set @7.75  przy 10;10
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wiadomo coś czy Winiarski zagra w piątek?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korver dlaczego nigdy nie podliczysz swojej miny? a jak CI sie cos trafi to zaraz emotki wrzucasz jaki to z Ciebie wielki inwestor nie jest?  Wojtas mial racje co Ciebie, a typ wrzucany na fenerbahe gdy to tylko marathon mial piszac, ze mozna upchac kilkanascie kilogramow spokojnie, to rynsztok. jak już chcesz zgrywać wielkiego inwestora, to chociaz sie naucz tego, ze Marathon to nie bukmacher, tylko pseudo bukmacher, a teorie ze siatkarze z PLus ligi sobie chca dorobic do pensji, obstawiajac na niskich limitach PP tez sobie wloz miedzy bajeczki, jak nie wiesz ile zarabiaja siatkarze w PLS nawet w takich druzynach jak Kielce to zapytaj kogos tutaj moze znajdzie sie ktos madry ktory ci takiej infromacji udzieli Co mam Ci skany wklejać? No proszę Cię.  myślałem, że mam do czynienia z chociaż delikatnie kumatymi, rozumiejącymi znaczenie słowa 'ironia'. Temat rzeka, jedni rozumieją, inni nie. Pech chciał, że trafiłeś do tej drugiej grupy, ale co mi do tego? Tak, naprawdę myślę, że zawodnicy sobie dorabiają.  Najlepsze jest to, że szczekające 'mordki' się zmieniają, a ja dalej w branży. Szczęście nowicjusza, zaiste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
VCO Berlin 3set @7.75  przy 10;10 30:28  dobrze zainwestowane 20zł, no można ewentualnie flaszunię było kupić 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ładnie Azazel  4set Beriln (ten słabszy) 8,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładnie Azazel  4set Beriln (ten słabszy) 8,5  @7.25 4 set 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie czy można mieć debet w bet365? wchodzę na konto a tam mam ponad tysiac na minusie?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
siatka ukrainska, po 2 godzinach sie zorientowali ze zle punkty klepali
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tak, mam kupon który wchodzi ale jestem na minusie w tym momencie mogę jakoś ten kupon wypłacic jak wejdzie?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
nei wiem, dzwonilem do nich, wyjasniaja... jeszcze nie podjeli decyzji, aktualnie wszystko rozliczyli tak jak powinno byc.
ciekawi mnie jak sie zachowaja w ostatecznosci
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czyli raczej stracę cała kase, jeszcze mi kupon do tego wchodzi, pozdro bet365 hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tam wyniki odwrócili, Volyn wygrał 3-0, a wszystkie buki pokazywały na live, że przegrał 0-3.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
oni chyba sami się pogubili, ale jak pozostanie debet to im podziekuje za wspołprace:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
korver dlaczego nigdy nie podliczysz swojej miny? a jak CI sie cos trafi to zaraz emotki wrzucasz jaki to z Ciebie wielki inwestor nie jest?  Wojtas mial racje co Ciebie, a typ wrzucany na fenerbahe gdy to tylko marathon mial piszac, ze mozna upchac kilkanascie kilogramow spokojnie, to rynsztok. jak już chcesz zgrywać wielkiego inwestora, to chociaz sie naucz tego, ze Marathon to nie bukmacher, tylko pseudo bukmacher, a teorie ze siatkarze z PLus ligi sobie chca dorobic do pensji, obstawiajac na niskich limitach PP tez sobie wloz miedzy bajeczki, jak nie wiesz ile zarabiaja siatkarze w PLS nawet w takich druzynach jak Kielce to zapytaj kogos tutaj moze znajdzie sie ktos madry ktory ci takiej infromacji udzieli Co mam Ci skany wklejać? No proszę Cię.  myślałem, że mam do czynienia z chociaż delikatnie kumatymi, rozumiejącymi znaczenie słowa 'ironia'. Temat rzeka, jedni rozumieją, inni nie. Pech chciał, że trafiłeś do tej drugiej grupy, ale co mi do tego? Tak, naprawdę myślę, że zawodnicy sobie dorabiają.  Najlepsze jest to, że szczekające 'mordki' się zmieniają, a ja dalej w branży. Szczęście nowicjusza, zaiste. nie jestem zadnym szczekaczem, bo w branzy od lat siedze, typowalem na forach na ktorych ze swoim podejsciem bys wylecial po 1becie, tepilem i bede tepil takich jak ty, co zbijaja rynek na limitach, co mi po twoim skanie? ile Ci wzieli na to fenerbahe? nawet nie patrzylem jaki byl kurs dokladnie, ale badzmy powazni, chcesz sie klocic ze marathon to jest buk? to jest buk na strzala, wezma 500-1000e raz i zaraz ci dopierdalaja 1e limit, albo blokuja konto i musisz czekac pozniej miesiac az sie odezwa i oddadza, wiec jak ty to mowisz, siedzisz od lat w branzy to typujesz za te 1euro regularnie? bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze co 2razy w tygodniu od lat zakladasz nowe konta  bo grajac w tym 'buku' tak by nalezalo miec.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. XXXXXXXXXXXXXX postawionym po kursie 25.00 na Severodonec - Kobiety wygra set 3 - 25-17 (Bieżący set - Dokładny wynik Volyn Lutsk - Kobiety v Severodonec - Kobiety). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona na nieprawidłową liczbę i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, selekcja powinna zostać rozliczona po prawidłowym kursie.
W tym przypadku, anulowaliśmy przegraną selekcję w geście dobrej woli.
i tak inne z tego meczu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|