|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  ja dziś spróbuję Newcastle + Liverpool. Strasznie wzrasta kurs na Sroki i myślę, że warto spróbować. Liverpool po zwycięstwie z QPR, raczej powinien poradzić sobie z czarnymi kotami 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
przepraszam, co trzeba dziś postawić żeby wygrać? Dziś należy postawić grilla  następnie ustawić ruszt, nie zapominając podsypać brykietu, a na ruszt żeberka ze Sroczek, przyprawić szczyptą Niebieskiej przyprawy, czekać cierpliwie 90 minut (plus minus 15) i gotowe  no i haraszo, dziękuję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pieczone Sroki są dobre, nie narzekaj:P zasadniczo, po włożeniu na ruszt, po 15 minutach da się z wydzielanej woni, odczytać czy będzie o/u, gdybym musiał w tej chwili stawiać, postawiłbym over tylko te Sroki tak się wystrzelały i na puszczały, że dziś faktycznie mogą się zesrać.  Czarne Udko nie gra, odmówił gry w spotkaniu jeśli chodzi o sroki a ja czytałem, że nie odmówił tylko pojechał dogadywać kontrakt. na jedno wychodzi - nie zagra Ba, 27, has been given permission to speak to Chelsea and will miss Wednesday's game against Everton.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
pieczone Sroki są dobre, nie narzekaj:P zasadniczo, po włożeniu na ruszt, po 15 minutach da się z wydzielanej woni, odczytać czy będzie o/u, gdybym musiał w tej chwili stawiać, postawiłbym over tylko te Sroki tak się wystrzelały i na puszczały, że dziś faktycznie mogą się zesrać.  Czarne Udko nie gra, odmówił gry w spotkaniu jeśli chodzi o sroki a ja czytałem, że nie odmówił tylko pojechał dogadywać kontrakt. na jedno wychodzi - nie zagra dla mnie odmówił, a dostał zgodę na wyjazd to jednak duża różnica:) pierwsze może implikować niesnaski w szatni, na przykład.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  ja dziś spróbuję Newcastle + Liverpool. Strasznie wzrasta kurs na Sroki i myślę, że warto spróbować. Liverpool po zwycięstwie z QPR, raczej powinien poradzić sobie z czarnymi kotami  Pool gra w kratke i nigdy w zyciu nie postawilbym na nich po tak zalosnym kursie ...
|
|
|
|
|
|
|
przepraszam, co trzeba dziś postawić żeby wygrać? Dziś należy postawić grilla  następnie ustawić ruszt, nie zapominając podsypać brykietu, a na ruszt żeberka ze Sroczek, przyprawić szczyptą Niebieskiej przyprawy, czekać cierpliwie 90 minut (plus minus 15) i gotowe  no i haraszo, dziękuję Maestro, mam nadzieję, że nie brałeś tego zbyt dosłownie:) to było tylko frywolne podejście do pytania:)
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Maestro, mam nadzieję, że nie brałeś tego zbyt dosłownie:) to było tylko frywolne podejście do pytania:) o to właśnie mi chodziło nudzi mi się strasznie 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
w sumie to opierdoliłbym coś z grilla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sunderland +1.5  Newcastle bts i over 2,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie to opierdoliłbym coś z grilla  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sunderland +1.5  Newcastle bts i over 2,5  tja sroki po ower 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tom mógłbyś podrzucić jakieś linki do stron ze statystykami rzutów rożnych? Z góry dzięki
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Tom mógłbyś podrzucić jakieś linki do stron ze statystykami rzutów rożnych? Z góry dzięki http://www.cornerstat.com/ trzeba sie zarejestrowac
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Brendan Rodgers' team for Sunderland is: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Gerrard, Henderson, Lucas, Downing, Sterling, Suarez.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres to rezerwowi a 1 sklad masz moze Marko Marin grywalem z tym panem trzeba bedzie brac ze strzeli Marin
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
qrwa co to za slowo "grywalem" hha
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres to rezerwowi a 1 sklad masz moze Marko Marin grywalem z tym panem trzeba bedzie brac ze strzeli Marin to 1 jedenastka kolego  SKŁAD NA DZISIEJSZY MECZ: Turnbull, Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, Luiz, Lampard, Moses, Oscar, Marin, Torres. ŁAWKA: Hilario, Cole, Ferreira, Ramires, Mata, Hazard, Piazon.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres Marin z Torresem, dobrze, że się w HC nie wpitoliłem  ale 3 punkty powinni tak czy siak ogarnąć, a kończą taśmę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|