|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[quote=mario145]III cwiartka
mario145-Aro
awans:Aro [/quote
tfuuuu awans: mario145
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Przede wszystkim osoby niezainteresowane niech nie zabierają głosu w tej kwestii.
Owszem Ci trzej panowie to trzy różne osoby, ale częstokroć korzystają z własnych kont na mecz.pl w konkursach i podają typy za siebie.
Zresztą przy okazji konkursu tenisowego była już o tym rozmowa na pw.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
IV cwiartka podstawek-gbkbks awans:gbkbks
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
awans: Kidd 21
dzieki
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Piostar, Twoje stwierdzenie że częstokroć podajemy za siebie typy w konkursach jest dużym nadużyciem. Owszem, byla raz JEDEN sytuacja, gdy wilk podał za mnie typ w konkursie deblowym, co zreszta juz dawno temu wyjaśniliśmy. Sytuacja się nigdy nie powtórzyła więc nie wiem o jakiej częstokrotności piszesz. Po drugie piszesz w taki sposób, jakbyśmy byli na forum tylko dla konkursów, możesz przejrzeć historie aktywności każdego z nas i zobaczysz jak jest. Gram tu dla przyjemności, sprawdzenia siebie, te kilka groszy nie jest istotne, a na bezpodstawne ataki w moją stronę muszę tak odpowiedzieć.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
1 ćw: legolas - Luc Nills awans: legolas
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Po pierwsze nie atakuje, po drugie skoro to była jedna sytuacja to czemu tyle razy powtarza się Wasze IP? Pytanie retoryczne, bo nie zamierzam akurat dyskutować o tym - bo akurat nie to jest przedmiotem. Ważne kto awansował. Tak po mojemu, choć nie jestem "zarządcą" konkursu. To nieprawidłowy typ wyklucza z rywalizacji Experto, który nie powinien grać w tej rundzie. Stąd awansować teraz powinien jeden z Waszej trójki  z zastrzeżeniem, że kolejne pokrycie IP kończy waszą konkursową zabawę na mecz.pl
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Muszę odpowiedzieć znów, z tym IP to też dziwna sprawa, ja może odpowiem za siebie, posiadam neostradę i nikt poza mną z tego łącza nie korzysta ani nie korzystał, ani wilk, ani piter, ani nikt inny więc i to wobec mnie nie jest wporządku.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Skoro padlo stwierdzenie czestokroc to prosze o jego uzasadnienie i podanie kiedy i ile razy logowalem sie za kogokolwiek na mecz.pl.
Co do pokrywania sie ip to w przypadku z legolasem to jakis dobry kosmos ze steony kolezki experta... Natomiast to ze z wilkiem sie pokrywa to fakt niezaprzeczalny bo nie bede wychodzil z domu zeby podac jakis typ do konkursu - jeszcze tak nisko nie upadlem aczkolwiek teraz juz czesciej mamy rozne lacza niz wspolne. Ale czekam na uzasadnienie czestokroci korzystania z kont obu ziomkow. Bo takie oskarzenie chyba powinno miec jakas solidna podstawe.
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Po pierwsze nie atakuje, po drugie skoro to była jedna sytuacja to czemu tyle razy powtarza się Wasze IP? Pytanie retoryczne, bo nie zamierzam akurat dyskutować o tym - bo akurat nie to jest przedmiotem. Ważne kto awansował. Tak po mojemu, choć nie jestem "zarządcą" konkursu. To nieprawidłowy typ wyklucza z rywalizacji Experto, który nie powinien grać w tej rundzie. Stąd awansować teraz powinien jeden z Waszej trójki  z zastrzeżeniem, że kolejne pokrycie IP kończy waszą konkursową zabawę na mecz.pl następnym razem jak wrócę do domu to naginam do sąsiadki podać typy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Natomiast to ze z wilkiem sie pokrywa to fakt niezaprzeczalny bo nie bede wychodzil z domu zeby podac jakis typ do konkursu - jeszcze tak nisko nie upadlem Jeśli tak jest to w V rundzie wasi rywale maja wolny los, regulamin: 16. Uczestnictwo w konkursie jest ograniczone do jednej osoby na domostwo/komputer/adres IP.Moja babcia też chciała zagrać, niestety ma też to samo IP i nie mogła się zgłosić..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ciesze sie ze masz babcie - naprawde. Nie zapomnij kupic jej kwiatow na dzien babci.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Lukasz111 - jad
Awans: Lukasz111
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Co tu się ku*** dzieje? 19marcin08 - mopsiq
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
dzieki panowie mam pytanie: ja daje typ: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 3.5 gola a kolega zaraz po mnie: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 5.5 zoltych kartek wszystko wg. mnie zgodne z regulaminem bo: pkt 8. Można obstawić ten sam mecz co przeciwnik jeśli typujemy inny wynik. Po 22 minutach od rozpoczecia meczu, kolega daje jednak typ zastepczy, co jest niezgodne z regulaminem, gdyz: 4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów. Czyli ze do rozliczenia bierzemy jego pierwszy wyslany prawidlowo zreszta typ. W takim wypadku awans jest moj. Czy tak?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
dzieki panowie mam pytanie: ja daje typ: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 3.5 gola a kolega zaraz po mnie: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 5.5 zoltych kartek wszystko wg. mnie zgodne z regulaminem bo: pkt 8. Można obstawić ten sam mecz co przeciwnik jeśli typujemy inny wynik. Po 22 minutach od rozpoczecia meczu, kolega daje jednak typ zastepczy, co jest niezgodne z regulaminem, gdyz: 4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów. Czyli ze do rozliczenia bierzemy jego pierwszy wyslany prawidlowo zreszta typ. W takim wypadku awans jest moj. Czy tak? ale regulamin mowi ze mozna podac typ na ten sam mecz tylko wtedy gdy nie ma mozliwosci aby obydwa weszly wiec podalem typ zastepczy. Poza tym ty podales 7 min przed rozpoczeciem a ja 6 bo akurat wpisywalem typ i nie zauwazylem ze juz dales na ten mecz
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
dzieki panowie mam pytanie: ja daje typ: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 3.5 gola a kolega zaraz po mnie: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 5.5 zoltych kartek wszystko wg. mnie zgodne z regulaminem bo: pkt 8. Można obstawić ten sam mecz co przeciwnik jeśli typujemy inny wynik. Po 22 minutach od rozpoczecia meczu, kolega daje jednak typ zastepczy, co jest niezgodne z regulaminem, gdyz: 4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów. Czyli ze do rozliczenia bierzemy jego pierwszy wyslany prawidlowo zreszta typ. W takim wypadku awans jest moj. Czy tak? ale regulamin mowi ze mozna podac typ na ten sam mecz tylko wtedy gdy nie ma mozliwosci aby obydwa weszly wiec podalem typ zastepczy. Poza tym ty podales 7 min przed rozpoczeciem a ja 6 bo akurat wpisywalem typ i nie zauwazylem ze juz dales na ten mecz Tak Kidd 21, nie mozna typować tak meczu aby oba typy weszły ale to sie liczy tylko zakładu jak carvenko zagrał over 3.5 gola w meczu a Ty byś zagrał over 2,5 gola ( obaj gracie na gole w spotkaniu ) żółte kartki to jest całkiem inna sprawa Moim zdaniem nie powinieneś dawać typu zastępczego ponieważ nie został naruszony regulamin przy tym meczu, oboje zagraliście całkowicie różne typy
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przy takiej sytuacji zaczelem czytac ten regulamin i wedlug tego co pisze to tak to zrozumialem wiec niech Conrad rozstrzygnie
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Trzy sprawy do rozstrzygnięcia:
1. W IV rundzie grali mlody_wilk vs Experto. Ponieważ Cavior nie zakwestionował 5-tego typu/awansu Experto i tym samym nawet się nie stawił w kolejnej rundzie to taka jest ostateczna decyzja. Widocznie w ramach "fair-play" uznał ten typ choć nie musiał.
2. Odnośnie IP decyzja Piostara stoi i będziemy monitorowali sytuację w kolejnych rundach.
3. carvenko vs Kidd 21 - tak jak wspomniał Kidd, nie można typować ten sam mecz co przeciwnik jeśli jest jakakolwiek szansa, że oba typy mogą wejść. Stąd w miejsce swojego nieważnego typu miał prawo wysłać typ zastępczy.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Conrad:
1. Czyli człowiek, który odpadł w 3 rundzie zagra w 5 rundzie? Od kiedy takie zasady obowiązują ?
2. Proszę pokaż mi, żeby z mojego IP choć RAZ logował się ktokolwiek inny z mecz.pl.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|