|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
http://forsal.pl/artykuly/673347,pokolenie_biedronki_2_0_praca_w_zakupach_grupowych_jak_z_koszmaru.html Ciekawy tekst o pracy w zakupach grupowych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-) chyba nie Felon, bo w opisie jest coś innego http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212no wiec jak to bedzie z tym filmem, jaki tytuł?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-) chyba nie Felon, bo w opisie jest coś innego http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212no wiec jak to bedzie z tym filmem, jaki tytuł? Może to to? http://www.filmweb.pl/film/Prawo+zemsty-2009-475202
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawo zemsty troche odbiega od tego co napisal Experto  rowniez czekam na tytul filmu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Felon Felon, po prostu w filmie jest taki epizod, jak pewien koleś opowiada swoją historię o tym dlaczego trafił do więzienia. Właśnie opowiedział, ze ktoś zabił mu rodzinke i On w ramach zemsty zabił całą linię genetyczną tych zbirów, a dodatkowo oni musieli patrzeć jak ich najbliżsi giną.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie każdy o tym wie, a może komuś się przydać. na ul.Dzielnej 58 Warszawa w salonie Sferii można odebrać kartę sim aero2 i mieć dzięki temu darmowy internet (kaucja 20zł) do końca 2014 roku ( z tego co pamiętam). Ja odebrałem tydzień temu (3h czekania w kolejce  ) ale jestem zadowolony. Net nie jest może za szybki ale w komórce wystarczający i chyba nawet dokupię modem do tego żeby w laptopie śmigał, także polecam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tez odbieralem jakos przed swietami, bylem 17:05 ale mnie przyjeli  to mozna to wlozyc jak karte sim do telefonu i bedzie dzalal net? :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez odbieralem jakos przed swietami, bylem 17:05 ale mnie przyjeli  to mozna to wlozyc jak karte sim do telefonu i bedzie dzalal net? :> u mnie tak działa i dodatkowo czasami robię z telefonu router i na laptopie łapię neta , ale to zależy od modelu telefonu a ja się nie znam tak żeby Ci konkretnie powiedzieć.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a cos zmieniasz w ustawenach? wlozylem karte pokazuje mi operatora aero, ale nie wiem czy cos tam jeszcze grzebac w ustawieniach, normlanie nie dzala net.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Do niezwykłego zdarzenia doszło na lodowatej Syberii. 42-letni mężczyzna w środku nocy wypadł z pociągu i żeby nie zamarznąć na śmierć gonił skład przez 7 kilometrów przy zabójczym mrozie.
Mieszkaniec Bracka może mówić o szczęściu, bo niewiele brakowało, a zamarzłby na kość na zasypanych śniegiem i zmrożonych przestrzeniach Syberii.
Do niecodziennego zdarzenia doszło w środku nocy, kiedy 42-letni Rosjanin zapragnął zapalić. Ubrany jedynie w t-shirt, bokserki i japonki przeszedł do przedsionka między przedziałami.
Po wypaleniu papierosa zamierzał wrócić do przedziału kuszetkowego, ale nieszczęśliwie przy słabym oświetleniu pomylił drzwi przedsionka z drzwiami wyjściowymi.
Po zrobieniu pierwszego kroku nie było już powrotu, mężczyzna wypadł z pociągu. Przed śmiercią na torach uratowała go pokaźna zaspa.
Myśl o zamarznięciu na śmierć zmusiła go do udania się w pogoń za pociągiem. Mężczyzna w japonkach przebiegł 7 kilometrów i złapał pociąg w niewielkiej stacyjce w Jakucji, najmroźniejszym regionie Rosji.
Przy tak niskiej temperaturze wychłodzenie organizmu następuje niemal natychmiast, zwłaszcza, że Rosjanin był ubrany bardzo skąpo. W środku nocy na bezludnym obszarze nie miał by żadnej szansy na wezwanie pomocy i zapewne nikt by go nie odnalazł.
Tylko zahartowanie i szczęśliwy traf sprawiły, że przeżył. Lekarze są zdania, że to dowód na to jak wytrzymały może być ludzki organizm w obliczu zagrożenia zdrowia i życia.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Po wypaleniu papierosa zamierzał wrócić do przedziału kuszetkowego, ale nieszczęśliwie przy słabym oświetleniu pomylił drzwi przedsionka z drzwiami wyjściowymi.
Po zrobieniu pierwszego kroku nie było już powrotu, mężczyzna wypadł z pociągu. Przed śmiercią na torach uratowała go pokaźna zaspa. Niesamowita historia, aż ciarki przechodzą. Ale trzeba przyznać, że przyczyną "wypadnięcia" z pociągu musiało być bardzo wysokie stężenie alkoholu w organizmie. 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nie wiem czy był pijany, może coś wypił, a może nic. Gdyby się opił to ciężko mi uwierzyć by przebiegł 7 kilometrów w śniegu z prędkością pewnie kilkunastu km/h. Z drugiej strony jednak jak śmierć mu zajrzała w oczy to momentalnie otrzeźwiał, każdy by otrzeźwiał  Po mojemu był trzeźwy. Tak czy tak ma gość mega farta
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Po zrobieniu pierwszego kroku nie było już powrotu, mężczyzna wypadł z pociągu. Przed śmiercią na torach uratowała go pokaźna zaspa. Niesamowita historia, aż ciarki przechodzą. Ale trzeba przyznać, że przyczyną "wypadnięcia" z pociągu musiało być bardzo wysokie stężenie alkoholu w organizmie.  i dlatego nie zamarzl, zapierdalal na paliwie silnikowym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a cos zmieniasz w ustawenach? wlozylem karte pokazuje mi operatora aero, ale nie wiem czy cos tam jeszcze grzebac w ustawieniach, normlanie nie dzala net. tak tak trzeba utworzyć nowe połączenia APN i teraz tak: Nazwa : Aero (ale chyba można cokolwiek) APN : wpisujesz 'darmowy' a cała reszta tak jak była 'nieustawiona' czyli właściwie tylko ten APN musisz sam wprowadzić, prosta sprawa jak ja dałem radę to też sobie poradzisz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|