Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
http://forsal.pl/artykuly/673347,pokolenie_biedronki_2_0_praca_w_zakupach_grupowych_jak_z_koszmaru.html

Ciekawy tekst o pracy w zakupach grupowych smile

Bonus: Unibet
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by Experto
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec

No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-)
chyba nie Felon, bo w opisie jest coś innego wink

http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212
no wiec jak to bedzie z tym filmem, jaki tytuł?

K
old hand
old hand
K Offline
Originally Posted by 11kera11
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by Experto
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec

No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-)
chyba nie Felon, bo w opisie jest coś innego wink

http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212
no wiec jak to bedzie z tym filmem, jaki tytuł?

Może to to?

http://www.filmweb.pl/film/Prawo+zemsty-2009-475202

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Prawo zemsty troche odbiega od tego co napisal Experto tongue

rowniez czekam na tytul filmu grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Felon Felon, po prostu w filmie jest taki epizod, jak pewien koleś opowiada swoją historię o tym dlaczego trafił do więzienia. Właśnie opowiedział, ze ktoś zabił mu rodzinke i On w ramach zemsty zabił całą linię genetyczną tych zbirów, a dodatkowo oni musieli patrzeć jak ich najbliżsi giną.

member
member

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Nie każdy o tym wie, a może komuś się przydać. na ul.Dzielnej 58 Warszawa w salonie Sferii można odebrać kartę sim aero2 i mieć dzięki temu darmowy internet (kaucja 20zł) do końca 2014 roku ( z tego co pamiętam).
Ja odebrałem tydzień temu (3h czekania w kolejce crazy ) ale jestem zadowolony. Net nie jest może za szybki ale w komórce wystarczający i chyba nawet dokupię modem do tego żeby w laptopie śmigał, także polecam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
początkowo miało być do końca 2014 a będzie dłużej:

http://www.my-mobile.com.pl/index.p...ero2-bedzie-przedluzony-az-do-2016-roku/

dla ludzi nie z Wawy koszt przesyłki 7zł

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
tez odbieralem jakos przed swietami, bylem 17:05 ale mnie przyjeli tongue to mozna to wlozyc jak karte sim do telefonu i bedzie dzalal net? :>

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by Self-Confident
tez odbieralem jakos przed swietami, bylem 17:05 ale mnie przyjeli tongue to mozna to wlozyc jak karte sim do telefonu i bedzie dzalal net? :>

u mnie tak działa i dodatkowo czasami robię z telefonu router i na laptopie łapię neta , ale to zależy od modelu telefonu a ja się nie znam tak żeby Ci konkretnie powiedzieć.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
a cos zmieniasz w ustawenach? wlozylem karte pokazuje mi operatora aero, ale nie wiem czy cos tam jeszcze grzebac w ustawieniach, normlanie nie dzala net.

B
newbie
newbie
B Offline
Do niezwykłego zdarzenia doszło na lodowatej Syberii. 42-letni mężczyzna w środku nocy wypadł z pociągu i żeby nie zamarznąć na śmierć gonił skład przez 7 kilometrów przy zabójczym mrozie.

Mieszkaniec Bracka może mówić o szczęściu, bo niewiele brakowało, a zamarzłby na kość na zasypanych śniegiem i zmrożonych przestrzeniach Syberii.

Do niecodziennego zdarzenia doszło w środku nocy, kiedy 42-letni Rosjanin zapragnął zapalić. Ubrany jedynie w t-shirt, bokserki i japonki przeszedł do przedsionka między przedziałami.

Po wypaleniu papierosa zamierzał wrócić do przedziału kuszetkowego, ale nieszczęśliwie przy słabym oświetleniu pomylił drzwi przedsionka z drzwiami wyjściowymi.

Po zrobieniu pierwszego kroku nie było już powrotu, mężczyzna wypadł z pociągu. Przed śmiercią na torach uratowała go pokaźna zaspa.

Myśl o zamarznięciu na śmierć zmusiła go do udania się w pogoń za pociągiem. Mężczyzna w japonkach przebiegł 7 kilometrów i złapał pociąg w niewielkiej stacyjce w Jakucji, najmroźniejszym regionie Rosji.

Przy tak niskiej temperaturze wychłodzenie organizmu następuje niemal natychmiast, zwłaszcza, że Rosjanin był ubrany bardzo skąpo. W środku nocy na bezludnym obszarze nie miał by żadnej szansy na wezwanie pomocy i zapewne nikt by go nie odnalazł.

Tylko zahartowanie i szczęśliwy traf sprawiły, że przeżył. Lekarze są zdania, że to dowód na to jak wytrzymały może być ludzki organizm w obliczu zagrożenia zdrowia i życia.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by bet2013
Po wypaleniu papierosa zamierzał wrócić do przedziału kuszetkowego, ale nieszczęśliwie przy słabym oświetleniu pomylił drzwi przedsionka z drzwiami wyjściowymi.

Po zrobieniu pierwszego kroku nie było już powrotu, mężczyzna wypadł z pociągu. Przed śmiercią na torach uratowała go pokaźna zaspa.

Niesamowita historia, aż ciarki przechodzą. Ale trzeba przyznać, że przyczyną "wypadnięcia" z pociągu musiało być bardzo wysokie stężenie alkoholu w organizmie. toast

B
newbie
newbie
B Offline
Nie wiem czy był pijany, może coś wypił, a może nic. Gdyby się opił to ciężko mi uwierzyć by przebiegł 7 kilometrów w śniegu z prędkością pewnie kilkunastu km/h. Z drugiej strony jednak jak śmierć mu zajrzała w oczy to momentalnie otrzeźwiał, każdy by otrzeźwiał laugh Po mojemu był trzeźwy.
Tak czy tak ma gość mega farta

Villain
Villain
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by bet2013

Niesamowita historia, aż ciarki przechodzą. Ale trzeba przyznać, że przyczyną "wypadnięcia" z pociągu musiało być bardzo wysokie stężenie alkoholu w organizmie. toast

i dlatego nie zamarzl, zapierdalal na paliwie silnikowym smile

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by Self-Confident
a cos zmieniasz w ustawenach? wlozylem karte pokazuje mi operatora aero, ale nie wiem czy cos tam jeszcze grzebac w ustawieniach, normlanie nie dzala net.

tak tak trzeba utworzyć nowe połączenia APN i teraz tak:
Nazwa : Aero (ale chyba można cokolwiek)
APN : wpisujesz 'darmowy'
a cała reszta tak jak była 'nieustawiona'

czyli właściwie tylko ten APN musisz sam wprowadzić, prosta sprawa jak ja dałem radę to też sobie poradzisz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, alfa), 2,355 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,281
Posty5,832,123
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025