|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był  Zapewne są takie osoby, tylko nie sądzę, aby czuły potrzebę, z różnych względów, aby dzielić się swoimi osiągnięciami na publicznym forum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był  Zapewne są takie osoby, tylko nie sądzę, aby czuły potrzebę, z różnych względów, aby dzielić się swoimi osiągnięciami na publicznym forum. tak jak często 'kłócę' się z akagi'm tak teraz zgadzam się w 100% 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co zrobi gracz zawodowy przegrywając cały bankrool ? na 90% stworzy następny bankrool , zainwestuje następne środki.. wskutek czego będzie dalej dokładał.. Jakoś nie wyobrażam sobie że ktoś siedzący w tym próbujący zarabiać x lat nagle sobie da spokój , to raczej nierealne , przyzwyczajenie.. łatwość zarabiania.. i tak dalej... trudno nagle znalezc alternatywne zródło zarobkowania.. fizyczna praca za 1500 ?? Odpada... Ciekawe czy jest na forum jakiś gracz który z czystym sumieniem mógłby napisać "Jestem tyle i tyle do przodu" i przedstawić w miare sensowną i prawdziwą historię swoich betów.. a czy jest gracz którego zyski od początku "zawodowego" grania liczone są już w dziesiątkach jeśli nie setkach tysięcy złotych ? Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był  gdyby nie armia Kapicy to z pewnoscia nie jedna osoba opisalaby Ci swoja historie 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Co zrobi gracz zawodowy przegrywając cały bankrool ? na 90% stworzy następny bankrool , zainwestuje następne środki.. wskutek czego będzie dalej dokładał.. za przeproszeniem to chuj nie zawodowiec co wtopi cały bankroll a granie dalej czyni Go hazardzistą ...........skończonym 
|
|
|
|
|
|
|
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie  jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi  Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych. Z pewnością lepiej tym wyjdziesz. wyjść to można drzwiami głąbie jak już to : na tym wyjdziesz Panie Miodek 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Cytować też byś się mógł nauczyć.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie  jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi  Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych. Z pewnością lepiej tym wyjdziesz. wyjść to można drzwiami głąbie jak już to : na tym wyjdziesz Panie Miodek  Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz. Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może chodziło mu o to że mało spędza tam czasu
|
|
|
|
|
|
|
Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz. Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest... nie, nie dobrze na Siebie rzygaj łosiu
|
|
|
|
|
|
|
Cytować też byś się mógł nauczyć. za mało biegu, endo wysiadło czy listki się skończyły ? kończąc OT dalej uważam, że absolutnie Wszyscy grający za pieniądze to hazardziści chociaż na tym forum takie zdanie to bluźnierstwo 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz. Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest... nie, nie dobrze na Siebie rzygaj łosiu   AGASSI 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jak dzieci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie AGASSI'ego wina, to wina Wina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jasper miales nie grac 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wiem że nie w ten temat ale niestety ze względu na krótki staż nie mogę się jeszcze wszędzie udzielić , aczkolwiek chciałbym nawiązać do tematu "Hazard w Internecie" oraz reklamowania firm przez celebrytów ( jak zwał tak zwał ) o ile Boniek raczej może spać spokojnie to co można by rzecz o Romku Kołtoniu który reklamuje firmę ComeOn.com [ ads.comeon.com] , on chyba przebywa w Polsce więcej jak 183 dni w roku oraz aczkolwiek nie jestem tego pewien ale chyba nie posiada podwójnego obywatelstwa  Co o tym sądzicie , szykują się zawiasy dla Romana ? Popuszczając wodze fantazji.. czy nie zniknie z Cafe Futbol tak jak Kowalczyk  ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Myślę, że Roman z armią prawników głęboko przemyslał ten krok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co się z Krzysiem stało? bo chyba coś przegapiłem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wiem że nie w ten temat ale niestety ze względu na krótki staż nie mogę się jeszcze wszędzie udzielić , aczkolwiek chciałbym nawiązać do tematu "Hazard w Internecie" oraz reklamowania firm przez celebrytów ( jak zwał tak zwał ) o ile Boniek raczej może spać spokojnie to co można by rzecz o Romku Kołtoniu który reklamuje firmę ComeOn.com [ ads.comeon.com] , on chyba przebywa w Polsce więcej jak 183 dni w roku oraz aczkolwiek nie jestem tego pewien ale chyba nie posiada podwójnego obywatelstwa  Co o tym sądzicie , szykują się zawiasy dla Romana ? Popuszczając wodze fantazji.. czy nie zniknie z Cafe Futbol tak jak Kowalczyk  ? z tego co pamietam to Borek tez jest twarza jednego z bukmacherów, wiec pewnie razem z Koltoniem dobrze przemysleli sprawe, a skoro minelo juz tyle czasu i nikt ich nie ruszyl to wyglada na to ze ta ustawa to jedna wielka sciema 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był  kto by sie taka wiedza dzielil na publicznym forum 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|