Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 28 z 72 1 2 26 27 28 29 30 71 72
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Iwdakuno
No może mają te marże niekorzystne,ale wybór zdarzen na live jest całkiem o.k.

Zgadza się - są jakieś ekstremalne mecze juniorskie, których nie ma nawet na bet365. Ale ja tego nie gram.

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
ja sie dziwie ze Uve jeszcze nie ma bana :}

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
16 LUTEGO wraca Maroko,więc się trochę pośmiejemy i zarobimy.
Trochę rozszyfrowałem tę pseudo ligę.Nie wiem czemu się tak uparłem,ale oglądam wszystkie transmitowane 5 spotkań z kolejki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra, to powiedzcie skąd był ten pęd ku Maladze ? Ja tego nie ruszałem, ale z ciekawości. Celcie punkty są niezbędne, a Maladze po co ? Proszę o wytłumaczenie ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
iks malagi po @4 pobralem za drobne - przeczucie

jakze piekne 1-1 \o/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może po dobrym meczu w Barcelonie?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Farciarz
Dobra, to powiedzcie skąd był ten pęd ku Maladze ? Ja tego nie ruszałem, ale z ciekawości. Celcie punkty są niezbędne, a Maladze po co ? Proszę o wytłumaczenie ...

Pytasz poważnie?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by karp_ASR
w sumie Uvcio pobrał wiec nie wiem czemu sie dziwie heheheh
doprawdy ??!!! rozumiem, że wielu ma ubaw ale na miłosć, ten koleś ośmiesza większość z Was ( na mysli stwiajacych na faworytów) w każdej kolejce większej i kochanej lidze czy to hiszpania czy to anglia czy to bundesliga a potem Ci pregrNI ZABIERa glos w temacie " czy hazard jest opłacalny " :D:D uhm jest, oczywiście że jest ale dla Conrada albo rafała jak się zapiszecie z ich linków polecających laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
iks malagi po @4 pobralem za drobne - przeczucie

jakze piekne 1-1 \o/

To było dobre aplauz
Ja remis zagrałe tylko raz w życiu w Milenium jak byłem pijany, w finale LM w Moskwie.UTD-CFC 1:1.
Za grubą stawkę i obudziłem się w strachu w nocy,żeby włączyć telegazetę.Miałem wtedy urlop,więc dopiłem się do końca tygodnia.Teraz to się z tego śmieję.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czekam na NHL w Bostonie.Przeraża mnie tylko,że mecz się skończy po w pół do czwartej rano.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by dragon
doprawdy ??!!! rozumiem, że wielu ma ubaw ale na miłosć, ten koleś ośmiesza większość z Was ( na mysli stwiajacych na faworytów) w każdej kolejce większej i kochanej lidze czy to hiszpania czy to anglia czy to bundesliga a potem Ci pregrNI ZABIERa glos w temacie " czy hazard jest opłacalny " :D:D uhm jest, oczywiście że jest ale dla Conrada albo rafała jak się zapiszecie z ich linków polecających laugh

laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
odnośnie stawiania na remis, zabrałem kiedyś kumpla do toto-mixa, było to jakieś 9-10 lat temu. Postawił za 2 zł remis w NBA. Był to jego pierwszy i chyba ostatni zakład. Kurs bodajże 18 albo coś koło tego. Nie musze mowić że trafił laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To ja Ci powiem,że widziałem w Profesjonale kupon,który wszedł za 2 zł na NBA na ilośc punktów = ,na 2 mecze.Wygrana była coś około 1,5 k.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Neymar boks

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Domel

laugh
wow to była merytoryczna odpowiedż laugh pokaż misiu odpowiedni kapitał, odpowiednie stawkowanie i wtedy pogadamy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A tak w ogóle to nie zapomne jak byłem kiedyś w Profie z dzieciakami jak mieli po 4-6 lat.Posadziłem ich tych deskach do kreslenia kuponów nad którymi były wypisane flamastrem tablice z kursami.
Może z 5 minut to trwało zanim wysłałem swoje kupony.Zdjąłem dzieciaków na podłogę i dostałem zjeby od babki w punkcie.Cała jedna strona do połowy była zmazana.Chłopcy moi troche się pokręcili i poprzemieszczali i starli plecami kursy.
Ale miałem drobną awanturę he,he.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by barciu
Neymar boks

2-1 Santos smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Iwdakuno
A tak w ogóle to nie zapomne jak byłem kiedyś w Profie z dzieciakami jak mieli po 4-6 lat.Posadziłem ich tych deskach do kreslenia kuponów nad którymi były wypisane flamastrem tablice z kursami.
Może z 5 minut to trwało zanim wysłałem swoje kupony.Zdjąłem dzieciaków na podłogę i dostałem zjeby od babki w punkcie.Cała jedna strona do połowy była zmazana.Chłopcy moi troche się pokręcili i poprzemieszczali i starli plecami kursy.
Ale miałem drobną awanturę he,he.

Miała okazję coby kursy zaktualizować smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
wow to była merytoryczna odpowiedż laugh pokaż misiu odpowiedni kapitał, odpowiednie stawkowanie i wtedy pogadamy

Więc pogadajmy merytorycznie

Po pierwsze nikomu nie muszę nic udowadniać, skoro dla Ciebie "hazard jest nieopłacalny" to się w to nie baw, proste?

Po drugie, Uve ośmieszna "nas"? Podaje on swoje typy, gdy wchodza rozlicza je poprawnie, gdy nie wchodzą pisze że robi sobie z nas beke i ich nie grał.

Po trzecie, to jest forum bukmacherskie co oznacza dyskusje na temat bukmacherki a nie na tematy życiowe i odpowiadania na pytania czy "opłaca się grać", "czy na tym można zarobić" i inne tematy frustratów.

Wystarczająco merytorycznie?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Neymar boks

2-1 Santos smile

Neymar na 3-1 z karnego smile

Strona 28 z 72 1 2 26 27 28 29 30 71 72

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, rymoholik, burbon, alfa, Akhu, kamel, forty), 1,774 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,942
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025