|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No może mają te marże niekorzystne,ale wybór zdarzen na live jest całkiem o.k. Zgadza się - są jakieś ekstremalne mecze juniorskie, których nie ma nawet na bet365. Ale ja tego nie gram.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie dziwie ze Uve jeszcze nie ma bana :}
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
16 LUTEGO wraca Maroko,więc się trochę pośmiejemy i zarobimy. Trochę rozszyfrowałem tę pseudo ligę.Nie wiem czemu się tak uparłem,ale oglądam wszystkie transmitowane 5 spotkań z kolejki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, to powiedzcie skąd był ten pęd ku Maladze ? Ja tego nie ruszałem, ale z ciekawości. Celcie punkty są niezbędne, a Maladze po co ? Proszę o wytłumaczenie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
iks malagi po @4 pobralem za drobne - przeczucie jakze piekne 1-1 \o/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może po dobrym meczu w Barcelonie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, to powiedzcie skąd był ten pęd ku Maladze ? Ja tego nie ruszałem, ale z ciekawości. Celcie punkty są niezbędne, a Maladze po co ? Proszę o wytłumaczenie ... Pytasz poważnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie Uvcio pobrał wiec nie wiem czemu sie dziwie heheheh doprawdy ??!!! rozumiem, że wielu ma ubaw ale na miłosć, ten koleś ośmiesza większość z Was ( na mysli stwiajacych na faworytów) w każdej kolejce większej i kochanej lidze czy to hiszpania czy to anglia czy to bundesliga a potem Ci pregrNI ZABIERa glos w temacie " czy hazard jest opłacalny " :D:D uhm jest, oczywiście że jest ale dla Conrada albo rafała jak się zapiszecie z ich linków polecających 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
iks malagi po @4 pobralem za drobne - przeczucie jakze piekne 1-1 \o/ To było dobre  Ja remis zagrałe tylko raz w życiu w Milenium jak byłem pijany, w finale LM w Moskwie.UTD-CFC 1:1. Za grubą stawkę i obudziłem się w strachu w nocy,żeby włączyć telegazetę.Miałem wtedy urlop,więc dopiłem się do końca tygodnia.Teraz to się z tego śmieję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekam na NHL w Bostonie.Przeraża mnie tylko,że mecz się skończy po w pół do czwartej rano.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie Uvcio pobrał wiec nie wiem czemu sie dziwie heheheh doprawdy ??!!! rozumiem, że wielu ma ubaw ale na miłosć, ten koleś ośmiesza większość z Was ( na mysli stwiajacych na faworytów) w każdej kolejce większej i kochanej lidze czy to hiszpania czy to anglia czy to bundesliga a potem Ci pregrNI ZABIERa glos w temacie " czy hazard jest opłacalny " :D:D uhm jest, oczywiście że jest ale dla Conrada albo rafała jak się zapiszecie z ich linków polecających  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odnośnie stawiania na remis, zabrałem kiedyś kumpla do toto-mixa, było to jakieś 9-10 lat temu. Postawił za 2 zł remis w NBA. Był to jego pierwszy i chyba ostatni zakład. Kurs bodajże 18 albo coś koło tego. Nie musze mowić że trafił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja Ci powiem,że widziałem w Profesjonale kupon,który wszedł za 2 zł na NBA na ilośc punktów = ,na 2 mecze.Wygrana była coś około 1,5 k.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Neymar 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie Uvcio pobrał wiec nie wiem czemu sie dziwie heheheh doprawdy ??!!! rozumiem, że wielu ma ubaw ale na miłosć, ten koleś ośmiesza większość z Was ( na mysli stwiajacych na faworytów) w każdej kolejce większej i kochanej lidze czy to hiszpania czy to anglia czy to bundesliga a potem Ci pregrNI ZABIERa glos w temacie " czy hazard jest opłacalny " :D:D uhm jest, oczywiście że jest ale dla Conrada albo rafała jak się zapiszecie z ich linków polecających   wow to była merytoryczna odpowiedż  pokaż misiu odpowiedni kapitał, odpowiednie stawkowanie i wtedy pogadamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak w ogóle to nie zapomne jak byłem kiedyś w Profie z dzieciakami jak mieli po 4-6 lat.Posadziłem ich tych deskach do kreslenia kuponów nad którymi były wypisane flamastrem tablice z kursami. Może z 5 minut to trwało zanim wysłałem swoje kupony.Zdjąłem dzieciaków na podłogę i dostałem zjeby od babki w punkcie.Cała jedna strona do połowy była zmazana.Chłopcy moi troche się pokręcili i poprzemieszczali i starli plecami kursy. Ale miałem drobną awanturę he,he.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Neymar  2-1 Santos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak w ogóle to nie zapomne jak byłem kiedyś w Profie z dzieciakami jak mieli po 4-6 lat.Posadziłem ich tych deskach do kreslenia kuponów nad którymi były wypisane flamastrem tablice z kursami. Może z 5 minut to trwało zanim wysłałem swoje kupony.Zdjąłem dzieciaków na podłogę i dostałem zjeby od babki w punkcie.Cała jedna strona do połowy była zmazana.Chłopcy moi troche się pokręcili i poprzemieszczali i starli plecami kursy. Ale miałem drobną awanturę he,he. Miała okazję coby kursy zaktualizować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wow to była merytoryczna odpowiedż  pokaż misiu odpowiedni kapitał, odpowiednie stawkowanie i wtedy pogadamy Więc pogadajmy merytorycznie Po pierwsze nikomu nie muszę nic udowadniać, skoro dla Ciebie "hazard jest nieopłacalny" to się w to nie baw, proste? Po drugie, Uve ośmieszna "nas"? Podaje on swoje typy, gdy wchodza rozlicza je poprawnie, gdy nie wchodzą pisze że robi sobie z nas beke i ich nie grał. Po trzecie, to jest forum bukmacherskie co oznacza dyskusje na temat bukmacherki a nie na tematy życiowe i odpowiadania na pytania czy "opłaca się grać", "czy na tym można zarobić" i inne tematy frustratów. Wystarczająco merytorycznie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Neymar  2-1 Santos  Neymar na 3-1 z karnego 
|
|