|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Kurwa jacy zlodzieje? Jak to potezna firma. Nigdy im nie bylo spieszno z wyplatami, ale zawsze dochodzila Teraz maja jakies problemy od dluzszego czasu co nawet informowali mailami tych co wyplacali takze bez takich debilnych stwierdzen Ile max czekales na wyplate (moneybookers)?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Trochę przestraszyłem się ostatnich wypowiedzi na forum, wczoraj ok 23 zleciłem wypłatę i kasa jest już w moneybookers. Chyba nie jest az tak źle.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a ja z kolei mam pytanie odnosnie bonusu. czy oni automatycznie to dopisuja ? trzeba gdzies cos zatwierdzic ? czy dopisuja dopiero po napisaniu emaila? dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zawsze dopisywali automatycznie w momencie wpłaty
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Trochę przestraszyłem się ostatnich wypowiedzi na forum, wczoraj ok 23 zleciłem wypłatę i kasa jest już w moneybookers. Chyba nie jest az tak źle. a ja czekam 3 dobe i nic. wczoraj napisalem maila z pytaniem i tez nic
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Zlecilem wyplate na moneybookers wczoraj o 11:45 rano. do tej pory nie otrzymalem pieniedzy. czy to normalne w tej firmie, czy powinnienem juz sie martwic? 3 dni i 4 godziny bez 8 minut im to zajelo. na maila ktorego napisalem wczoraj do tej pory nikt nie odpisal...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taa u mnie tez zero odpowiedzi i na angielskiego mejla i na polskiego, sie nie dziwie ze ta firma to czolowka swiatowa bo tylko kradzieza i wałkami mozna cos takiego osiagnac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wpłacajmy tam po prostu i tyle.Ja już od sierpnia zero deepozytów i chyba nie będe się spinał,żeby akurat w Bwin grać.
To samo jeśli chodzi o ofertę zakładów jest w Gamebookers,a wypłaty na MB realizują ekspresowo.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
cos jest na rzeczy, mi zle roliczyli zaklad odpisali ze niebawem odpowiedzą i tak juz trwa to 4 dobe . niebawem minie 14 dni do kiedy mozna zglaszac reklamacje i beda mnie mieli w d.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na szczescie po kilku dniach odpisali mi na mejla ze przepraszaja za pomylke i wyplata jest juz realizowana i konto tez mi odblokowali.. wiec ufff
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
rozumiem ze wyplaty na MB nie są realizowane w weekend ale zleciłem wypłątę w piątek a dzis wtorek i kaski dalej nie mam na MB
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ktos cos pisal jakas reklamacje albo jaką inne korenspodecne w zeszlym i tym tyg ? czy odpisali wam bo u mnie zero odzewu i zero poprawionych rozlcizen na zakladach
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Ta firma w ostatnim czasie całkiem olała sobie klientów i bardzo rzadko komukolwiek na coś odpisują.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tez zleciłem wyplate, jak dlugo trwa na MB ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja piszac na support angielski dostalem odpowiedz po 1 dniu, ale na polski to ze trzy mejle napisalem i cisza
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja piszac na support angielski dostalem odpowiedz po 1 dniu, ale na polski to ze trzy mejle napisalem i cisza jaki jest mail na angielski suppport?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
zablokowali mi konto
na stronie nie moge znalezc zadnego kontatku mailowego , mozna sie skontaktowac jedynie przez formularz na ich stronie ,ale aby to zrobic musze wpisac id uzytkowanika ,ktorego nie pamietam
ktos podsunie jakiegos maila do nich (najlepiej angielskiego)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
zablokowali mi konto
na stronie nie moge znalezc zadnego kontatku mailowego , mozna sie skontaktowac jedynie przez formularz na ich stronie ,ale aby to zrobic musze wpisac id uzytkowanika ,ktorego nie pamietam
ktos podsunie jakiegos maila do nich (najlepiej angielskiego) myslalem ,ze to id to najkis numer uzytkownika a to chodzi o username ale i tak przydalby sie jakis mail
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zawsze dopisywali automatycznie w momencie wpłaty Ja wczoraj wpłaciłem i do tej pory nie mam ani grosza bonusu. Na maile po polsku nie odpisują. Tragedia, nigdy więcej tam nie wpłacę ani grosza.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Poza tym przyjęli zakład po czasie, przegrany. Gdyby było odwrotnie, to na pewno by anulowali. Złodziejska firma i tyle. Będe wszystkim odradzać ich usługi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka