|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na stronce jest napisane, że niby na tych nowych od 5 kwietnia C+ Family 1 i 2 będą też sportowe wydarzenia, może więc tam? Dziwne to teraz, ja mam kablówkę z UPC i tam wykupiony pakiet C+ - to co będzie po 5 kwietnia? Dalej zostaną C+ Sport, Gol + Weekend czy zniknie to wszystko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Płace obecnie 49pln za eNkę i 39pln za multipakiet cyfry. Czuje w kosciach ze ta zmiana mnie jebnie po kieszeni, mogę zrezygnowac ze wszystkiego ale nie z ligi angielskiej ;d ciekawe jeszcze jak mnie potraktują, umowe z N mam na siebie,multipakiet cyfry na Zonę bo ja im wisze dekoder od 13lat i ze mna nie chcieli podpisac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
burdel malo powiedziane, wlaczam dzisiaj tv i co i rozpizdziel, wczesniej filmowe szly jeden po drugim, sportowe i inne tez, teraz czesc tu czesc tu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale zenada, trzeba bylo podpisac umowe przed fuzja za 57zl z c+ sport, a teraz zeby dostac c+sport trzeba wziasc pakiet za 199zl ee chyba tak nie jest, już przy ofercie za 79 zł masz obok, że dostajesz mi.in c+sport (niżej jest gwiazdka, że 2 miesiące za darmo - niestety nie podali już ile potem trzeba płacić, a .pdf z warunkami promocji nie działa ...), potem masz też c+sport + wszystkie z c+ w ofercie za 119 zł - już bez gwiazdki z tego co pisali tam na forum sat, to 2 miechy za darmo a potem podobno nawet dokupic nie mozna.. wtf na tym family tez polska liga ma leciec ? bo tak to zenada jak sie chce ogladac wszystkie ligi placic 2 stowki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kanał świadczony zgodnie z Regulaminem, rozdział V, ust.1 Regulamin: Rozdział V. Usługi 1. W okresach testowych i promocyjnych, Abonentowi mogą zostać udostępnione, bez Opłat, dodatkowe nieobjęte Umową usługi. Udostępnienie, jak i wycofanie takich usług nie wymaga poinformowania ani uzyskania zgody Abonenta i nie stanowi zmiany Umowy. takie coś jest przy kilkunastu kanałach m.in ESPN America który wg kogoś tam z forum ma zniknąć w lipcu, zreszt.a nawet przy kanale typu Eurosport jest taki zapis, a to oznacz, że mogą sobie te kanały usuwać kiedy chcą i bez zgody i informacji, dobre 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ten mecz ma być na nsport HD
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
już doczytałem gdzie indziej Śląsk-Górnik ma być na nsport. Zajebiście, szkoda tylko, że jako abonent cyfry nie mam tego kanału (ponoć można było sobie aktywować, ale teraz już jest za późno)
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Można było, ale tylo na pół roku w ramach testu, bez dodatkowych opłat. Ale po pół roku ci wyłaczą.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Ale to już chyba przepadło. Kiepsko. Aż 6 meczów PL na żywo
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
A jak ten nowy dekoder NC+, ma go już ktoś?
Generalnie to N miał szybkie dekodery i lepiej mi się je używało od sprzętu C+ (Philips masakra, jeszcze ten Pace ratował sytuację). Pytanie w którą stronę teraz poszli z nowym sprzętem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie nowy, a pewnie ten który i ja mam z N z zeszłego roku tylko, że załapałem się na Monsterboxa z dyskiem 1TB, a teraz tylko 500GB. Ogólnie sprawuje się bardzo dobrze i nie ma zwiech. Ja nie narzekam, a mam go od maja 2012. Piszę o tej wersji: http://ncplus.pl/oferta/dekodery/tubrobox
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Burdel niesamowity... jeszcze mi rozpierdolili dzisiaj programy w ence i nie mogę się połapać co mam na jakijm kanale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od wczoraj są zmiany....i rozsypane kanały.
Co do ofert dla obecnych klientów są rzeczywiście lepsze niż dla nowych... przynajmniej tak jest u mnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepsza jest infolinia, dzwonie tam i dzwonie i jedynie moge sobie muzyczki posluchac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo nie Ty jeden jesteś wkurwiony na ten cyrk...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak to jest z posiadaczami kablówki?
mam wykupiony w vectrze pełny pakiet C+ a w pakiecie złotym jest standardowo nsport, czy te zawirowania z nc+ w nous sposób wpłyną na odbiór tych kanałów przeze mnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest skandal !!! co za burdel - pomyslec, ze sie cieszylem jak to planowali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od poczatku bylo mozna sie spodziewac, ze jak droga C+ sie polaczy z tanim N+ to nie bedzie dalej tanio i fajnie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|