|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Za nsport wstawili mi też eurosport 2. Liga niemiecka na eurosport 2 jest dużo lepsza niż 2 mecze w tygodniu z LM na sport bo z niemieckiej jest na weekend 5 meczy na żywo. W kanałach sportowych jakie wymieniłem to zamiast polstat sport news napisałem polsat news, który w kablówce też mam.
Mają pokazywać LM w c+sport na żywo?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z tym sportowych mam jeszcze sportklub.
Własnie czytam, że na canal+sport na być rewanżowy mecz Dortmund - Malaga 9 kwietnia we wtorek, więc enki już tak bardzo nie potrzebuję. Chociaż pasowałoby móc oglądać każdy mecz z LM.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Anty CN+ [ facebook.com] Powstała już grupa niezadowolonych...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do mnie nie potrafią oddzwonić. Tak szanują klienta. Muszę z nimi zostać ponieważ mają żużel,jednak powalczę o dobry rabacik.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Najlepiej sobie ściągnąć dekoder Sky i mieć wszelkie sporty z normalnym komentarzem, tylko że cenowo wychodzi trochę drogo...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
witam
na dzien dzisiejszy taka jest cena pakietow dla migrujacych z cyfry lub n -ki do nc+
34 zł dla migrujących do Comfort+ (trudno potwierdzić tą ofertę ponieważ mało osób migruje do tego pakietu ze względu na fakt że konsultanci nie dają możliwości zejścia do niższego pakietu oraz nie ukrywajmy na bardzo niekorzystny współczynnik jakość/cena ) 49 zł dla migrujących do Universe+ 64 zł dla migrujących do Canal+ Silver (bez multiroom) 79 zł dla migrujących do Canal+ Gold (bez multiroom) 89 zł dla migrujących do Canal+ Gold z multiroom 99 dla migrujących do Canal+ Gold z HBO 99 dla migrujących do Canal+ Platinum (bez multiroom) 109 dla migrujących do Canal+Platinum z multiroom 129 dla migrujących do Canal+ Platinum z HBO (multiroom) 169 dla migrujących do All Inclusive+ z multiroom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jak narazie NC+ zaliczyło mega porażkę ludzie ostro się zbuntowali co do ceny i oferty ... i dobrze . Sam obecnie w N ce mam wszystkie kanały (bez npremium i HBO ) za 54zl/miesięcznie .Aby to samo mieć w ofercie NC+ musiał bym brać pakiet za 119zl  . A głównie zalezy mi na kanałach (wszystkich) Discovery ,Animal planet ,National geo /wild ... no i sportowych . Z tego co wiadomo nie oficjalnie ceny pakietów polecą w dół w najbliższym czacie . Osobiście nie mam zamiaru przenosić się nigdzie do puki mam aktualną umowę z platformą N . A jak zadzwonią w cześniej i będą nawijać makaron na uszy to interesują mnie tylko dzwie opcje ... identyczna oferta programowa/kanałowa za max 55zl/miesięcznie w NC+ .... albo się rozstajemy  Cyfrowy polsat czeka familijny pakiet za 40zl + weeb tv do sportowych 50zl /12 miechów i gra gitara 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli sport nie jest Twoim #1 celem to Polsat może rzeczywiście dać więcej za mniej.
Natomiast NC+ teraz będą mieli strasznie silną pozycję jeśli chodzi właśnie o sport, marketingowo może zrobią jakieś obniżki czy promocje ale z czasem może być tak jak w Anglii gdzie windowano ceny a ludzie nie mieli wyboru... mogli płacić... lub nie mieć sportu w domu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Condrad czytałeś : COMFORT+ Eurosport HD Disney Junior MTV Live HD Orange Sport Polsat Biznes Polsat News Polsat Sport News Religia.tv Superstacja TTV TV4 TV6 VIVA Polska UNIVERSE+ dodatkowo: Viacom Blink! Comedy Central Comedy Central Family Eurosport2 HD ESPN America Nickeloden HD Nick Nick Jr. CBeebies Discovery Historia Animal Planet MTV MTV Rocks VH1 Te kanały znikają z OFERTY !!! A żeby mieć wszystkie kanały sportowe na NC+ to minimum 99zł miesięcznie . Jak byś nie patrzy nie kalkuluje się to z tym co jest teraz . A boli strata ESPN America .. nie bedzie NFL ,NHL ,MLB 
|
|
|
|
|
|
|
ESPN America ma w ogóle wyparować czy chodzi o to, że będzie tylko dostępny w droższych pakietach?
Nawet jeśli teraz będą jakieś promocje (szczególnie dla aktualnych abonentów N/C+) to na długą metę spodziewam się raczej wykorzystania dominującej pozycji na rynku do przyciśnięcia ludzi do muru i windowania cen.
|
|
|
|
|
|
|
Natomiast zrobili dobry wybór ze sprzętem i pójściem w kierunku rozwiązań technicznych N.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Zależy dla kogo. W n nie można dzielić sygnału przez splitera
Teraz płacę 75zł i nie będę dopłacać kilkadziesiąt złotych, żeby obejrzeć LM. Jak dadzą mi Platinum za 79zł, max. 89zł to wezmę. W przeciwnym wypadku ciągnę dopóki się da na umowie z c+, a później choćby dla zasady uciekam. Nie będę mnie stawiać pod ścianą. To im powinno zależeć na utrzymaniu klienta.
Bo w gruncie rzeczy dojdzie mi tylko kanał nsport. Innych, filmowych nie liczę, bo i tak tego nie oglądam. Ale też niby dojdą nowe wytwórnie filmowe. Z tym, że wcześniej były w cyfrze i po ich zabraniu nikt mi abonamentu nie obniżył. Czyli wychodzi, że dostanę żużel, LM, LE i ligę włoską. LE rzadko oglądam, ale jednak jakiś plus. LM oglądam dopiero na wiosnę, bo w grupie nie ma nic ciekawego. Zresztą i tak jest to tylko jeden/dwa mecze tygodniowo. Liga włoska była już wcześniej w c+ i też po jej zabraniu nikt nie obniżył abonamentu.
Podsumowując wychodzi, że mam płacić ok. 30zł więcej za kilkanaście meczów LM. W skali roku wychodzi 360zł. A przecież i tak TVP pokazuje mecze środowe. Daje to więc 360zł za ok. 6-7 meczów. Nie, dziękuję. Wolę pomęczyć oczy na streamie i poczekać na sensowną ofertę przy wypowiedzeniu umowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doczytał sie ktoś moze do kiedy obowiazuja stare umowy ? głownie chodzi mi o cyfrę sam multipakiet.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ESPN America ma zniknąć z polskiego rynku od końća Lipca 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ESPN America ma zniknąć z polskiego rynku od końća Lipca  w upc tez?
|
|
|
|
|
|
|
Podsumowując wychodzi, że mam płacić ok. 30zł więcej za kilkanaście meczów LM. W skali roku wychodzi 360zł. A przecież i tak TVP pokazuje mecze środowe. Daje to więc 360zł za ok. 6-7 meczów. Nie, dziękuję. Wolę pomęczyć oczy na streamie i poczekać na sensowną ofertę przy wypowiedzeniu umowy. Jak na samą LM to jest to trochę drogo, tym bardziej że ja podobnie do Ciebie dopiero od fazy nokautowej zaczynam patrzeć na terminarz. Stąd wcześniej byłem zwolennikiem opcji Prepaid, w której można włączyć N Sport HD na kilka miesięcy a później wrócić do mniejszego pakietu. Lub w ogóle nie płacić i nie korzystać przez większość roku (jeśli ktoś ma także C+). Tak jak napisałeś najlepiej po zakończeniu promocyjnych cen dla dotychczasowych abonentów wypowiedzieć umowę i poczekać aż magicy od utrzymania klienta zaczną robić swoje czary. 
|
|
|
|
|
|
|
ESPN America ma zniknąć z polskiego rynku od końća Lipca  w upc tez? Ten kanał w ogóle znika z naszej części Europy czy tylko z polskiego rynku?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ESPN America ma zniknąć z polskiego rynku od końća Lipca  w upc tez? Ten kanał w ogóle znika z naszej części Europy czy tylko z polskiego rynku? gdzieś pisali, że z całej Europy, jedynie w Wielkiej Brytanii zostanie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|