|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale namieszali z tą telewizją dziś z kablówki zniknęły mi kanały npremium 1-4 i nsport  napisali info: W związku z zakończeniem produkcji programów N Premium oraz programu Wojna i Pokój/Sundance z dniem 3.04.2013 następują zmiany w ofercie cyfrowej w sieci TVK TSM w Tarnobrzegu. Dnia 3.04.2013 abonenci uzyskują dostęp do nowych atrakcyjnych programów TV: Fox HD, Fox Life HD, BBC HD, BBC Cbeebies, BBC Entertainment. beznadzieja 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jestem abonentem sieci kablowej UPC z wykupionym pakietem Premium C+ i dzisiaj zamiast kanałów gol i weekend są family 1, 2 oraz film 2. Czytałem na pewnym forum, że do końca kwietnia mają wrzucić nsport, jeśli to prawda i nie będzie jakichś wielkich dodatkowych kosztów to pięknie Swoją drogą, gdybym był abonentem tej całej N to też bym się nieźle wkurwił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem abonentem sieci kablowej UPC z wykupionym pakietem Premium C+ i dzisiaj zamiast kanałów gol i weekend są family 1, 2 oraz film 2. Czytałem na pewnym forum, że do końca kwietnia mają wrzucić nsport, jeśli to prawda i nie będzie jakichś wielkich dodatkowych kosztów to pięknie Swoją drogą, gdybym był abonentem tej całej N to też bym się nieźle wkurwił  ja jestem abonamentem kablówki Vectra i płaciłem za C+ 29zł(bez HD) miałem Canal+ Canal+Film Canal+Sport C+Gol C+Weekend C+3D.Dziś patrze nie mam C+Gol C+Weekend za to dali C+Film 2 C+Family C+Family2 i to wszystko w HD.Nsport oczywiscie zostało.Ten NC+ całkiem zlikwidowali C+Gol i C+Weekend czy tylko kablówki?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jestem abonentem sieci kablowej UPC z wykupionym pakietem Premium C+ i dzisiaj zamiast kanałów gol i weekend są family 1, 2 oraz film 2. Czytałem na pewnym forum, że do końca kwietnia mają wrzucić nsport, jeśli to prawda i nie będzie jakichś wielkich dodatkowych kosztów to pięknie Swoją drogą, gdybym był abonentem tej całej N to też bym się nieźle wkurwił  ja jestem abonamentem kablówki Vectra i płaciłem za C+ 29zł(bez HD) miałem Canal+ Canal+Film Canal+Sport C+Gol C+Weekend C+3D.Dziś patrze nie mam C+Gol C+Weekend za to dali C+Film 2 C+Family C+Family2 i to wszystko w HD.Nsport oczywiscie zostało.Ten NC+ całkiem zlikwidowali C+Gol i C+Weekend czy tylko kablówki? Teraz po prostu C+Gol to C+Family a C+Weekend to C+Family2. Tak wynika z programu, jeśli chodzi o wydarzenia sportowe: http://www.canalplus.pl/program-tv/wg-kanalow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzwoniłem do Vectry i tak samo mi powiedzieli i nie bede płacił wiecej a wszystkie kanały C+ bede miał w HD 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem abonentem sieci kablowej UPC z wykupionym pakietem Premium C+ i dzisiaj zamiast kanałów gol i weekend są family 1, 2 oraz film 2. Czytałem na pewnym forum, że do końca kwietnia mają wrzucić nsport, jeśli to prawda i nie będzie jakichś wielkich dodatkowych kosztów to pięknie Swoją drogą, gdybym był abonentem tej całej N to też bym się nieźle wkurwił  na ktorym kanale masz film 2? ja widze tylko family 1 i 2
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
c+ premium mam c+ premium, c+FILM mam c+FILM c+sport mam c+sport c+gol mam c+family 2 c+weekend mam c+family c+3D mam c+FILM 2 c+FILM2 masz tam gdzie miałeś c+3D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wie ktoś na jakim C+ bedzie Davis Cup?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
A wie ktoś na jakim C+ bedzie Davis Cup? na kanale 109
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nastał magiczny dzień 5 kwietnia dla szarego abonenta cyfry+. Wszystkie kanały działają, jedyna zmiana, a raczej zamiana dotyczy paczki c+. Tam gdzie miałem ( wg. mojej listy na dekoderze ariva): c+ premium mam c+ premium, c+FILM mam c+FILM c+sport mam c+sport c+gol mam c+family 2 c+weekend mam c+family c+3D mam c+FILM 2
Czyli mam wszystko brakowałoby tylko nsporty, który zgaśnie za 3 miesiące. Wszystko spoko, tylko, że mi nic poza CANAL+ oraz CANAL+ Sport nie chodzi z tych nowych kanałów. Brak uprawnień. A do tych baranów dodzwonić się to cud. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam tylko, że mam wersję pro dla pubów i barów, a o tym najwyraźniej zapomnieli. Dzisiejszy mecz Lecha na Family 2 leci i jest problem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dodam tylko, że mam wersję pro dla pubów i barów, a o tym najwyraźniej zapomnieli. Dzisiejszy mecz Lecha na Family 2 leci i jest problem. Korver priv post do usuniecia po przeczytaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
9 i 10 kwietnia 2013 roku rozegrana zostanie druga runda ćwierćfinałów Ligi Mistrzów UEFA. Dwa mecze będzie można zobaczyć w CANAL+ Sport HD i dwa w nSport HD.
wtorek, 9 kwietnia
20:45 Borussia Dortmund - Málaga CF w CANAL+ Sport HD 20:45 Galatasaray SK - Real Madrid w nSport HD
środa, 10 kwietnia
20:45 FC Barcelona - PSG w CANAL+ Sport HD, TVP1 HD 20:45 Juventus FC - Bayern Monachium w nSport HD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do kiedy abonenci n tv będa miec canal+ ten sportowy i family gdzie meczyki lecą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj zadzwonili z nc+ i zaproponowali mi pakiet platinum 109 zł plus dekoder za 0 zł Powiedziałem,że na tą chwilę nie jestem zainteresowany.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Dzisiaj zadzwonili z nc+ i zaproponowali mi pakiet platinum 109 zł plus dekoder za 0 zł Powiedziałem,że na tą chwilę nie jestem zainteresowany. Czy to jest generalnie dobra oferta czy po prostu odrzuciłeś "z automatu" oczekując, że np. składając wypowiedzenie dadzą ofertę "nie do odrzucenia"? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz płacę 86zł plus 10 zł za dekoder. Nie ma mnie w kraju i powiedziałem by zadzwonili pod koniec maja. Oczywiście czekam z nową ofertą nc+ plus,podobna ma być tańsza. Oni tego nie wiedzą ale i tak przejdę z cyfry plus do nc+.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
do kiedy abonenci n tv będa miec canal+ ten sportowy i family gdzie meczyki lecą? do 30 kwietnia
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|