|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bardzo przyjemny czas McKracken, gratuluję  Miejsce robi wrażenie, w swojej kategorii bardzo przyjemnie, chciałbym kiedyś tak wysoko być. Na tym biegu obsada słaba czy Ty taki dynamit miałeś?  Sam ocen  tu masz wyniki: http://www.parkrun.org.uk/stalbans/results/latestresults/Parkrun to zawody cykliczne, nie ma w nich nagrod ani darmowych batonikow, wiec tez jakiejs elity biegowej nie sie co spodziewac  Lupus, vendetta fajne trasy:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Puszczyka juz mam w ulubionych. Ale teren, pore dnia czy roku, albo odpowiednie ujecie przyrody i tak przebijają te 2 kobietki co tam biegaja  Jedna taka wysoka, co kolo niej biegles ostatnio (co mnie nie dziwi  ) oraz druga taka niska  Dlaczego u mnie nic nie biega 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to zacząłem  Póki co nastawienie pozytywne. Pogoda sprzyja, wbrew temu co mówi Piotrek Ćwielong, nic tylko zacząć się ruszać. Płuc sobie nie wyplułem, dlatego z niecierplwością czekam na następną przebieżkę. Pytanie do bardziej doświadczonych: jak rozłożyć treningi? Robić przymusową, jednodniową przerwę miedzy biegami, czy może biegać codziennie, jeżeli organizm nie protestuje?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapodaj jakieś namiary na priv 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
skup się przede wszystkim na rozciąganiu i rozgrzewaniu mięśni. nie sztuką jest polatać jak młoda łania by po chwili połapać kontuzje. wiem co mówię z własnego doświadczenia.
rozciągaj się!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie ze zlajkowales Lupus i wiemm o ktore dziewczyny Ci chodzi  Ta jedna to moja dosyc dobra kolezanka a druga to taka małolatka... na oko 16-17 lat  ale nie powiem... fajna  A tak poza tym to ja tam jestem trenerem!!! 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Powinienes sie przylozyc do ich rozciągania, ewidetnie się obijają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tu akruat zjebka dla fotografa, od kiedy to sie z tej strony zdjecia robi? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na fejsa moglem wkleic tylko takie ale fotograf tez facet i cos tam przemycil na "lewika" 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to moja kolezanka własnie 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
dobrze, że nie przyjaciółka  od dzisiaj jestem na endo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe niestety zajęta ;)no ale fajna jest, nie tylko z wygladu 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ta na bank  osttanio ja bralem do swojej druzyny jako pierwszą  bo zrobilem na koneic taką zabwe integracyjną w formie rywalizacji dwoch druzyn  Ps wiadomosc odmojej koelzanki Oli ;P "napisz im ze wszystko czytam i ze zapraszam na bieganie do Szczecina;)" takze wpadajcie na moj trening "z biegiem natury" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
skup się przede wszystkim na rozciąganiu i rozgrzewaniu mięśni. nie sztuką jest polatać jak młoda łania by po chwili połapać kontuzje. wiem co mówię z własnego doświadczenia.
rozciągaj się!!!!! Spokojnie, do rozciągania i rozgrzewania też trzeba dojrzeć, sam jestem tego najlepszym przykładem. Najpierw niech załapie biegowego bakcyla. Na początku to przebieżki nie obciążają organizmu na tyle, by jakoś szczególnie podwyższać ryzyko kontuzji. A z czasem sama przebieżka przerodzi się w rozgrzewkę. Nie jeden biegacz przez rozciągania, rozgrzewki straci zapał do biegu, daj mu polubić tę aktywność  @Llama żeby nie było, sam jestem za rozgrzewką, małym rozciąganiem przed właściwym treningiem, porządnym rozciąganiem po. @Vendetta foty jak zwykle mega, a co do wagi to niedługo dołączysz do biegowych pro  A i niezły wynik 3 tyg temu, 40 minut połamane na dyche, nieźle  Co do grupy, to u mnie jest podobna, tylko spotkania w piątki się odbywają. Z kolei w najbliższą sobotę "otwarcie sezonu" (otwarcie tylko z nazwy, bo co niektórzy to już 2 maratony w tym roku mają w nogach;)) połączony z piknikiem, z pieczonym baranem no i obowiązkowo bieg przed piknikiem - "I Mistrzostwa Polski w biegach przełajowych tylko dla uczestników grupy". Profile tras: Mężczyźni 9 km [Linked Image] [ fotosik.pl] Kobiety 6km [Linked Image] [ fotosik.pl] ...a ja o dwóch kulach będę na trasie wodę podawał + sędzia zawodów  @Szewa ja początkowe kilka miechów biegałem w najtańszych ekidenach z decathlonu i swobodnie spełniały swoje zadanie, także na początek nie ma co wydawać dużo $$ na buty. @ o i Lupus w końcu wybiegł na szlaki  Przyjemna okolica 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie zdziiłbym sie gdyby na nastepnym treningu stawili sie Lama, Bzyku, Fenerincho i to tam jeszcze jest 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|