|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
A niby taka zima była, do tego długa, nie zdążyło to wybić tego dziadostwa?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
A niby taka zima była, do tego długa, nie zdążyło to wybić tego dziadostwa? Było dużo śniegu, i długo leżał, dla tego robactwa to idealne warunki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A niby taka zima była, do tego długa, nie zdążyło to wybić tego dziadostwa? Było dużo śniegu, i długo leżał, dla tego robactwa to idealne warunki Eee tam gadanie. Ostra zima zła dla komarów, lekka też, śnieg zły dobry, brak śniegu zły... etc a prawda jest taka, że dzisiaj nie robi się oprysków lasów, które to robactwo razem z kleszczami i innymi tępiło. Za komuny tak robili i to chyba jedna z niewielu rzeczy za jaką pozytywnie można wspominać tamten ustrój.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Za komuny nie było komarów i kleszczów? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie kleszczy ?  Odpowiadajac na pytanie - nie, po tym co widze w ciagu ostatnich 2-3 dni, tego ustrojstwa nic nie wytepi chyba
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
za komuny tylko stonka była. lelu, dobrze, że w pizdu masz całą 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Córa ma jutro egzamin z fortepianu i mam stresa 100x większego od Niej 
|
|
|
|
|
|
|
Córa ma jutro egzamin z fortepianu i mam stresa 100x większego od Niej  Trzymamy kciuki.  Takie osiągnięcia można także wykorzystać do uzyskania stypendium na zagranicznej uczelni - warto o tym pamiętać. 
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki  Już po bólu bdb  ps. masz racje, musze ogarnąć temat stypendiów 
|
|
|
|
|
|
|
musze ogarnąć temat stypendiów  Znam osoby, które właśnie ze względu na uczestnictwo w sporcie lub grę na instrumencie dostawały stypendia w Stanach, oczywiście wszystko musiało być na wysokim poziomie jak na dany wiek. Nie mówię, że to najlepszy kierunek bo lepiej w Europie zostać, ale jeśli jest szansa na darmowe studia to trzeba chwytać byka za rogi. 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
zapadła decyzja.Coventry City nie zagra w następnym sezonie na Ricoh Arena  W Walsall następny sezonem będą grać. Długi za stadion.Stadion przeznaczony na koncerty itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Waldek Fornalik i jego wypowiedzi.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
polski arbiter Gil te polskie wynalazki do sędziowania mistrzostw
pod gospodarzy najlepiej sędziować...
|
|
|
|
|
|
|
Jak mnie wkurwiają czarnuchyi ich przydupiaste władze, Jakby mi taki numer wywalili to pierwszemu napotkanemu czarnemu na własny koszt odwoże lawetą auto
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14045773,_Wygladam_przez_okno__Na_ulicy_pusto__brak_samochodow_.html#LokPozTxt
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Niezle sie bawicie w Poznaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwa dni temu przed procesja było mówione gdzie nie stawiać aut trąbili o tym znaki również były ustawione.Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.
|
|
|
|
|
|
|
Jak mnie wkurwiają czarnuchyi ich przydupiaste władze, Jakby mi taki numer wywalili to pierwszemu napotkanemu czarnemu na własny koszt odwoże lawetą auto
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14045773,_Wygladam_przez_okno__Na_ulicy_pusto__brak_samochodow_.html#LokPozTxt Oni są plagą, a niestety władza wchodzi im w dupę na każdym kroku. Kiedyś przyjdzie czas, kiedy to wzorem Irlandii czy kilku innych państw Polska się rozprawi z tym watykańskim bajzlem. W międzyczasie cieszą tylko ciągłe spadki kościelnych przygłupów w społeczeństwie - rok w rok spada liczba owieczek klękająca przed pedofilami i złodziejami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak myślałem - musi być wrzuta na kościół. A tego, że takie akcje z zakazem i odholowywaniem aut robi się nie tylko dla pielgrzymek ale również dla koncertów, wyścigów miejskich (kolarskich czy samochodowych) itp. już nie zauważacie. Bo po co. Nic mnie łączy z kościołem ale polecam Wam przemyśleć pewne swoje poglądy zanim je napiszecie.
|
|
|
|
|
|
|
Tak myślałem - musi być wrzuta na kościół. A tego, że takie akcje z zakazem i odholowywaniem aut robi się nie tylko dla pielgrzymek ale również dla koncertów, wyścigów miejskich (kolarskich czy samochodowych) itp. już nie zauważacie. Bo po co. Nic mnie łączy z kościołem ale polecam Wam przemyśleć pewne swoje poglądy zanim je napiszecie. Co niby mam przemysleć? Że przyjeżdża laweta i z polecenia jakiegoś klechy odwożą mi auto?? A gdzie moja swoboda? Mi procesja nie przeszkadza, ja nie chodzę, ale innym nie zabraniam, ani tego nie komentuje, tylko od mojej własności wara, a zwłaszcza z powodu tego, że jakiś czarny sobie wymyślił, że ma być duzo miejsca i mu samochody przeszkadzaja, sorry, niech sobie ustawi inną trase, a nie przestawia wszystko co mu nie pasuje. Gdybym był w jakiejkolwiek organizacji, i jej prezes wymyśliłby, że robimy spotkanie w ten i ten dzień o tej i o tej godzinie, i musimy do ZDMu napisać pismo, ze prosimy w tym dniu o usuniecie samochodów z ulicy to co? Jaka by była odpowiedź? Kim jest jakis ksiądz, proboszcz czy kto tam jeszcze? on stoi ponad mną? nigdy w życiu, i z tym się nie zgadzam, i nie chodzi o kościół tylko o jakąkolwiek organizację, czy to bractwo kurkowe czy towarzystwo zbieraczy jagód, wynocha i tyle, mieszkam, płace podatki, to z jakiej okazji ktokolwiek ma mieć prawo odwozić w inne miejsce moją własność która w każdy inny dzień moze tam legalnie stać?? Za chwilę się okaże że kościół taki biedny bo jakis Biszop śmiał w ogóle zakwestionować takie załatwienie sprawy. Ze nie leżę plackiem przed klechami, to moja sprawa, a jak ktoś lubi się płaszczyć, jego i nie o tym traktuje moje "wkurwienie".
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|