Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 32 z 88 1 2 30 31 32 33 34 87 88
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Podlipnik *4-2 --> 4-5* aplauz a miał przy *30-30 piłkę metro od siatki, na rakiecie to jebnął w aut i się połamał za chwilę, o losie..

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
kvita jak wywala laugh laugh

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by Wolf
Originally Posted by pawel Wafel
Mi się wydaje że to Łukasz jutro wygra z Jurkiem.Mam taką wizje, według mnie swoją wytrwałością i determinacją Łukasz tu zasługuję a ma okazje ku temu.13 lat temu odniósł podobny sukces (13) smile to jest jego turniej, Jurek już było widać że głowa jeszcze nie teges z Melzerem, zły na cały świat, jakby to był stary Melzer z dobrych dawnych lat to wiadomo jakby się to skończyło, buki tu faworyzują Jurka za jego wyniki i postępy, ale to jest trawa to jest coś innego niż inne korty, Łukasz jest stworzony do nich, jednak swoją pracą i osobowością spełniło się jego marzenie, jutro myślę że zrobi wszystko by zagrać w 1/2.

Żaden argument.

Kubot tutaj nie grał z NIKIM poważnym. Bądźmy poważni. Fakt, że jest tutaj to raczej fart niż jego wysoka forma.

Chodzi mi a ni dopisałem za całokształt, jakbyś wiedział to można grać kaszankę w sezonie a na Wimbledon się przygotować bo to jest specyficzny turniej.To jest trawa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gabashvili
Originally Posted by akagi
Jako że z natury lubimy "zaglądać" komuś do kieszeni,
trochę liczb finansowych odnośnie jutrzejego meczu Naszych.

Dzej Dzej :
- dotychczas na kortach zarobił 1.16 mln USD,
- 503 tys. USD zarobił w 2013 roku,
- 466 miejsce na liście najlepiej zarabiajacych tenisistów w historii.

Klapek :
- dotychczas na kortach zarobił 3.17 mln USD,
- 307 tys. USD w tym roku,
- 182 na liście najlepiej zarabiających tenisistów w historii.

Półfinalista Wimba zainkasuje 400 tys. funtów,
czyli ok. 1 miliona zł.

confused
gdzie dostane funta po 2,5?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pindol
Podlipnik *4-2 --> 4-5* aplauz a miał przy *30-30 piłkę metro od siatki, na rakiecie to jebnął w aut i się połamał za chwilę, o losie..

POgralem tego marnego mauro po 1.9 i cos smierdzi....

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline

odłamał grin

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
klaun boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mi się wydaje że to Łukasz jutro wygra z Jurkiem.Mam taką wizje, według mnie swoją wytrwałością i determinacją Łukasz tu zasługuję a ma okazje ku temu.13 lat temu odniósł podobny sukces (13) smile to jest jego turniej, Jurek już było widać że głowa jeszcze nie teges z Melzerem, zły na cały świat, jakby to był stary Melzer z dobrych dawnych lat to wiadomo jakby się to skończyło, buki tu faworyzują Jurka za jego wyniki i postępy, ale to jest trawa to jest coś innego niż inne korty, Łukasz jest stworzony do nich, jednak swoją pracą i osobowością spełniło się jego marzenie, jutro myślę że zrobi wszystko by zagrać w 1/2.

Żaden argument.

Kubot tutaj nie grał z NIKIM poważnym. Bądźmy poważni. Fakt, że jest tutaj to raczej fart niż jego wysoka forma.

Chodzi mi a ni dopisałem za całokształt, jakbyś wiedział to można grać kaszankę w sezonie a na Wimbledon się przygotować bo to jest specyficzny turniej.To jest trawa.

Oczywiście że tak tylko na czym opierasz swoją opinie że Łukasz jest w formie? Na tym że pokonał Andreeva (na trawie!), obrażonego Paire i Mannarino. Z tym ostatnim jeszcze wymęczył się niemiłosiernie.

Może jutro wygra, kto wie. W tym meczu dużo psychika będzie miała do powiedzenia. Ponadto Jurek z pokolenia które rzadko grywa z zawodnikami preferującymi s&v więc cholera wie jak sobie z tym radzi.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Aga aplauz

Zimon coś wspominał o chińskiej myśli taktycznej? wink

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Żaden argument.

Oczywiście że tak tylko na czym opierasz swoją opinie że Łukasz jest w formie? Na tym że pokonał Andreeva (na trawie!), obrażonego Paire i Mannarino. Z tym ostatnim jeszcze wymęczył się niemiłosiernie.

Może jutro wygra, kto wie. W tym meczu dużo psychika będzie miała do powiedzenia. Ponadto Jurek z pokolenia które rzadko grywa z zawodnikami preferującymi s&v więc cholera wie jak sobie z tym radzi.

Zapomniałeś, że nie dał szans Darcisowi cool

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Deaves/Mulder @26 boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No tak, bez straty seta odesłał do domu pogromce Nadala. ooo

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by fechnerinho
Żaden argument.

Zapomniałeś, że nie dał szans Darcisowi cool

palete tyskiego powinien wyslac ubot darcisowi, nietoz ze wuautowal nadala to jeszcze go to kosztowalo uraz barku, przez co wolna runda

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
Originally Posted by Roger #17
kvita jak wywala laugh laugh
chce zebysmy zrobili to samo a na koniec zgarnie wszystko

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Deaves/Mulder @26 boks

*5-4 i już tylko @6

jazda po seta i mecz boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fechnerinho
Aga aplauz

Zimon coś wspominał o chińskiej myśli taktycznej? wink
Chinska mysl taktyczna byla znakomita lecz brak challengu zadecydowal przy tym asie o porazce a byloby 2-0.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
fajnie kubot zrobil zyciowy wynik ktorego nikt nie przewidzial,ale i tak fure szczescie mial,napewno nie mial takich przeciwnikow jak jurek.....najlepiej wydrukowac sobie drabinke wpisac w polfinale kubot i zastanowic sie jak to niepowaznie wyglada....ale z drugiej strony takie numery sie tu dzialy jak chyba nigdy w historii szlema(przynajmniej tego wspolczesnego) to jakas tam minimalna szansa jest

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
di mauro puke

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Deaves/Mulder miały *5-4 30-15 i 40-40, połamane ajjj

@8 i @6 na 2 seta były o krok mad

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Oj panowie.

W dodatku to mecz dwóch rodaków, oj głowa tu będzie miała niebagatelny wpływ.

Nie wiem czemu tak faworyzują Jurka, nagle z niego się wielka gwiazda zrobiła, ale to tylko Jurek, na hard nawierzchni bym się zgodził że izi ale nie tu, Wolf ja nie piszę że Łukasz ma formę ale on lubi trawę i Wimbledon, u mogę się z Tobą założyć że jakby trawa była z 3 miesiące w tourze to Łukasz by na koniec był około 20 w rankingu jak nie lepiej..

Strona 32 z 88 1 2 30 31 32 33 34 87 88

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, latajaca_holenderka, Lukasz111, Sensei, Akhu, ANZELMO, rymoholik, $-man, aker, forty, betowiec, alfa, ElNinho[mmdea], 11kera11), 2,767 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,684
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025