Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11
M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
ok , dzieki,udalo sie

ale teraz za to moge otworzyc max jedna karte , nie mam tej opery w lewym gornym rogu wiec nie moge sie dostac do paska narzedzi aby cos tam pokombinowac

jaka pojebana ta przegladarka jest a tylko ta mi dziala obecnie

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wg mnie to najlepsza przeglądarka ale okej. Gdy nie masz paska kart wciskasz ctrl + t aby otworzyć nową kartę - powinna być pusta (ew. szybkie wybieranie) i tam myszą gdzieś na ekranie klikasz prawy i wybierasz "Wygląd". Szybciej: shift + F12. Tam w zakładce "Paski narzędzi" zaznaczasz "Pasek kart". Nie wiem co Ci nie gra w pasku kart ale teraz możesz je normalnie otwierać.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zna się ktoś na robieniu stron itd?

Chodzi mi o bloga. Chciałbym zmienić słowo komentarze na inną nazwe. Jak to zrobić? Mam szablon do tego bloga. Poratuje ktoś?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Czy da się jakoś obejść brak możliwości oglądania w Polsce transmisji z Kazania na stronie http://russiasport.ru/video_hub . Pojawia się komunikat, że w danym rejonie transmisja niedostępna. Próbowałem ukrywania IP ze stron, instalowałem wtyczkę ProxMate i nic nie dało. Może macie jakiś sposób?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kura
Czy da się jakoś obejść brak możliwości oglądania w Polsce transmisji z Kazania na stronie http://russiasport.ru/video_hub . Pojawia się komunikat, że w danym rejonie transmisja niedostępna. Próbowałem ukrywania IP ze stron, instalowałem wtyczkę ProxMate i nic nie dało. Może macie jakiś sposób?

da się po przez VPN ...

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Wie ktoś czy istnieje czytnik RSS, żeby wyświetlało nowe posty dla danego tematu z forum?

Da się coś takiego ogarnąć?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
kurwa jak sie darzy to sie darzy.... :/

przy wlaczaniu laptopa dysk zaczyna mi cykac, rozumiem, ze naprawa bedzie kosztowniejsza niz kupno nowego i nalezy kupic nowy?

i druga sprawa- jak juz kupie nowy, to czy bedzie sie dalo sciagnac dane z zepsutego dysku (na 99% uszkodzenie mechaniczne) podlaczajac go jako dysk zewnetrzny ? np kablem sata, i jesli tak to skad wziac zasilanie tego dysku w takiej sytuacji ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gaske
Wie ktoś czy istnieje czytnik RSS, żeby wyświetlało nowe posty dla danego tematu z forum?

Da się coś takiego ogarnąć?
Znajdź "How do I use RSS Feeds?" na https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=faq ale wydaje mi się, że RSS nie jest skonfigurowane. Zapytaj Conrada.
Posty możesz sobie wysyłać na maila:
z górnego menu Moja strefa -> Lista śledzonych działów/tematów/userów -> (jeśli nie masz żadnego to np. w tym temacie pojedź na górę strony i tam masz "Opcje tematu" i wybierz "Śledź ten temat") -> z prawej strony klikasz na "Aktualizuj śledzone tematy" -> i tam masz powiadomienia e-mailem.

M
addict
addict
M Offline
witam, mam takie pytanie, techniczne, bardziej z branży telefonii komórkowej mianowicie...nie dochodzą mi smsy na jeden numer - nie przychodzą potwierdzenia, ale jak dzwonie na ten numer to jest normalny sygnał bez zajętości po 5-6 sygnałach włącza się poczta głosowa.

Czy takie objawy mogą oznaczać że ktoś zablokował mój numer ? z tego co wiem, jest możliwośc zablokowania numru w ustawieniach telefonu, ale wtedy przy próbie dzwonienia powinien pojawić sie sygnał zajętości... ale to tylko moje spekulacje. może mi to ktoś wyjaśnić ?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Też tak mam i na pewno ta osoba nie blokowała mojego numeru.

Z tego co doczytałem kiedyś to problem głównie z użytkownikami Samsunga, bo tam łatwo przypadkowo włączyć jakąś blokadę otrzymywania wiadomości w kontaktach. Może o to chodzi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam!

Musze komuś doradzić i za bardzo nie znam się w tym temacie.

Jaką kartę graficzną i pamięć ram zakupić do komputera, który ma 1,4 procesor Athlon, 512 ram, i (chyba) kartę graf. 64 mb pamięci, na wejście AGP.

Komputer używany głównie do internetu, muzyki, filmów, filmów online.

Jeśli ktoś mógłby coś doradzić to dzięki. piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z racji, że problem natury komputerowej to zamieszczam tutaj ten sam post co w temacie o pomaganiu:

Mam taki problem ze Skype. Rozmawiam, wszystko ładnie pięknie, a tu nagle bum, głos obraz się zacina... ja dalej widzę rozmówce oraz słyszę, ale w drugą stronę już nie. Mogę jeszcze na czacie pisać...

Kiedy wejdę w menedżer zadań, i chcę zakończyć proces Skype to mam odmowę dostępu :-/ Kiedy chcę restartowac kompa to w momencie kiedy jest obraz pożegnalny z napisem "zamykanie systemu" ...potrafi tak stać nawet 20 minut, nic sie nie dzieje, komp nie chce się sam wyłączyć... trzeba robić twardy reset :-/

Nie mam żadnych wirusów, najnowsza java czy coś tam... a to ciągle się wiesza... nie można spokojnie porozmawiać z drugim człowiekiem...

Wie ktoś co może być przyczyną ?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
a któryś proces używa wtedy może 100% procesora?

zacząłbym od spróbowania na innej wersji skype - nowszej/starszej,
to samo ze sterownikami kamerki wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie już próbowałem zainstalować starsza wersję Skype, nadal to samo... teraz próbuję jeszcze raz ze sterownikami.

addict
addict
mam problem z odtwarzaniem flash na przgladarkach operuje na chromie i na bet365 strasznie zmula flash nie wiem co moze byc przyczyna jakies pomysly na rozwiazanie tego problemu

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
a nie masz czasem za mało ramu?

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Potrzebuję dysku zewnętrznego wielkości 2 lub 3 tb ? Ktoś coś może polecić?
Ja znalazłem coś takiego:
Toshiba 2TB DT Series Internal Hard Drive

- 3.5" SATA-III
- 5900RPM, 32MB Cache
- Low Power, High Capacity, Cool Operation
- 2 year warranty

za 60 funtów.

albo
Samsung 3TB D3 Station External Desktop Hard Drive - Black
za 90 funtów.

Czy dysk o pojemności 3 tb będzie pracował wolniej od 2 tb? Jeśli tak to czy dużo wolniej?

Proszę o opinie, ewentualnie jakieś inne propozycje wink

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Zna ktoś coś takiego?

[Linked Image]

Żeby podzielić jeden monitor na 4 mniejsze, coś jak na monitorach od kamer monitoringu, żeby na tych mniejszych ustawić np. mecze na fullscreen i wypełniały one to pole wyznaczone?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Chodzi o aplikację, która umożliwia takie dzielenie smile

Virtual Display Manager, to znalazłem, ale kosztuje sporo, wink Może jest coś darmowego? smile

Tenis Trader
Tenis Trader

Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, forty, haczyk, rafal08, aker, Szuman, kamel, Sensei, burbon, JelineK, bukma), 2,749 gości, oraz 25 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,882
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025