|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Laaksonen dostał dziką kartę do Gstaad, więc czas się zbierać z Poznania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś mi się wydaje, że Sousa się dzisiaj ewakuuje z Poznania. jakies przeslanki ku temu? Sousa nie startuje czasem w jakimś większym turnieju na dniach teraz ? jesli dobrze widze to bedzie gral w przyszlym tyg. u siebie w Guimares na hardzie, ciekawe ze nie wybrał Tampere skoro tam mial do obrony finał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dam sobię ręce uciąć, ze w tych wszystkich challengerach i itfach zawodnicy codziennie sprawdzają ofertę buków i grają mocno na siebie/przeciwko sobie. W dupie mają rankingi i kase za turnieje skoro za uwalenie meczu w 1,2 rundzie można zarobić więcej niż za wygranie całego turnieju. Dlatego jak Souza gra zaraz u siebie turniej na hardzie to jest duża szansa, że dzisiaj popłynie w Poznaniu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JJ sie raczej wznosi, dasco raczej juz upada, Wimbledon mu wszysdl jak malo ktory turniej, licze ze mlody gniewny JJ pocisnie hiszpana  liczyć możesz ale argumentów to za bardzo niema. Wimbledon wyszedl jednemu i drugiemu z ta roznica ze JJ wyczyścila sie drabinka,a FV prawie rudego wyrzucil bo ciupal jak stary wyjadacz. Reasumując jesli tylko Verdasco nie oleje to chyba Domachowscy niemają sie co łudzić na następną runde
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
JJ sie raczej wznosi, dasco raczej juz upada, Wimbledon mu wszysdl jak malo ktory turniej, licze ze mlody gniewny JJ pocisnie hiszpana  liczyć możesz ale argumentów to za bardzo niema. Wimbledon wyszedl jednemu i drugiemu z ta roznica ze JJ wyczyścila sie drabinka,a FV prawie rudego wyrzucil bo ciupal jak stary wyjadacz. Reasumując jesli tylko Verdasco nie oleje to chyba Domachowscy niemają sie co łudzić na następną runde tez mi sie zdaje ze wieksze szanse ma Dasco Jezyk wcozraj gral okropny tenis..ale jak to sie mowi mecz meczowi nie rowny i zalezy duzo od dyspozycji dnia....mi to sie zdaje ze jezyk byl za pewny wygranej pomyslal sobie przeciez nie dawno jeblem go 3-1 to teraz bedzie z gorki....a dasco to wyzsza polka i moze dzis byc roznie moze Jezyk bedzie bardziej skoncentrowany ten mecz ogolnei bym odpuscil jedyne co mi sie nasuwa to 3 sety 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
JJ sie raczej wznosi, dasco raczej juz upada, Wimbledon mu wszysdl jak malo ktory turniej, licze ze mlody gniewny JJ pocisnie hiszpana  liczyć możesz ale argumentów to za bardzo niema. Wimbledon wyszedl jednemu i drugiemu z ta roznica ze JJ wyczyścila sie drabinka,a FV prawie rudego wyrzucil bo ciupal jak stary wyjadacz. Reasumując jesli tylko Verdasco nie oleje to chyba Domachowscy niemają sie co łudzić na następną runde potrafił też jak mega cipa przegrać gładko z berlokiem, bardziej jurek ma argumenty niz dasco, jesli mialbym sie doszukiwac, ale te wczorajsze męki z haase, 50/50 mecz, nie ruszam jest mase innych do zagrania. ew over wydaje sie dobrym rozwiazaniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak ,ale gdyby tak wypominać każdemu wpadki to doszlibyśmy do Novikova czy Basica. Mecz pół na pół , jednak to jest mąka ,wiec gdzie Fernando ma lepiej zagrać 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
no tak ,ale gdyby tak wypominać każdemu wpadki to doszlibyśmy do Novikova czy Basica. Mecz pół na pół , jednak to jest mąka ,wiec gdzie Fernando ma lepiej zagrać  No dlatego też ja odpuszczam, na spokoju 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no tak ,ale gdyby tak wypominać każdemu wpadki to doszlibyśmy do Novikova czy Basica. Mecz pół na pół , jednak to jest mąka ,wiec gdzie Fernando ma lepiej zagrać  No dlatego też ja odpuszczam, na spokoju  nie ma transmisji
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dla mnei dzis procz rannych fogniniego i tsurenko to drugi kuponiak Haas + Monaco 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
no tak ,ale gdyby tak wypominać każdemu wpadki to doszlibyśmy do Novikova czy Basica. Mecz pół na pół , jednak to jest mąka ,wiec gdzie Fernando ma lepiej zagrać  No dlatego też ja odpuszczam, na spokoju  nie ma transmisji faktycznie, ale kanał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnei dzis procz rannych fogniniego i tsurenko to drugi kuponiak Haas + Monaco  nie zdziwię jak Tsurenko przegra, podobnie Monaco
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dla mnei dzis procz rannych fogniniego i tsurenko to drugi kuponiak Haas + Monaco  nie zdziwię jak Tsurenko przegra, podobnie Monaco no to co proponujesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnei dzis procz rannych fogniniego i tsurenko to drugi kuponiak Haas + Monaco  nie zdziwię jak Tsurenko przegra, podobnie Monaco no to co proponujesz? wyjazd na wode i odpoczynek  jesli mialbym cos gra to cos bym wybrał z: Greul, Janowicz, Olaru/Solovyeva, Svitolina, Zelenay/Siljestrom, Klahn
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dbrze mowic o wyjezdzie nad wode przy czwartku jak sie pracuje hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie zdziwię jak przegra Monaco A ja się zdziwię. Ciekawe kto z nas się będzie dziwił. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monaco po 2:0 , prędzej mi fiut na czole urośnie niz on przegra dzis
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kursy na Dasco mocno w dół.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szkoda tylko, że fatalny dach tam mają i gówno widać.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|