Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 46 1 2 4 5 6 7 8 45 46
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przecież nie ma na forum żadnej giełdy, robicie tajne biznesy na PW czy gg a potem jakieś listy ludzi do odstrzałów.Ktoś może cię kiedyś ojebać, i zrobić z siebie ofiarę przed twoją reakcją.

Bonus: Unibet
E
enthusiast
enthusiast
E Offline
Originally Posted by walczak
Wejdz na czat beta, porozmawiaj z ta szefowa obslugi z Liliana ona zrozumie twoja sytuacje

Originally Posted by Gaske
Musiałby pewnie zdjęcie pindola przesłać, żeby coś wskurać

Liliana to pewnie wybredna, na byle zdjęcie "małego" nie poleci laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cierzki temat. Gdyby to byl inny urzytkownik to bym jeszcze rozumial, ale rze to PINDOL, to jestem zaskoczony, rzeby nie powiedziec zdziwiony.

Żeczywiscie, takie konto zalorzone na czlonkow rodziny moze byc bardzo bezurzyteczne, dlatego rozumiem tok myslenia urzytkownika ginciu, ale pżecierz komus tżeba zaufac w dzisiejszych trudnych czasach.

Oby to byla pżestroga dla innych, pamietajcie, nie porzyczajcie pieniedzy innym urzytkownikom, ani nie kupujcie ich kont. Pżelewow terz na rzadne konta nie róbcie, bo później morze to się skończyć jak powyrzej.

Pozdrawiam i powodzenia w ściganiu urzytkownika Pindola.

SLAV

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
niestety nie dziwi sytuacja z urzytkownikiem Pindol, jeden z ostatnich postow pokazuje ze chlopak ostatnio mial sporo pecha z $;

LINK

M
stranger
stranger
M Offline
Znalazlem osobe ktora chciala kupuic konto bet365 za kilka stowek ale nie chciała do tego ani konta skill ani netellera. Zastanawia mnie to jak on chcę wypłacać???
Jedyne co chciał konto na bet365 zweryfikowane listownie.
Co o tym sądzicie?

shaken not stirred
shaken not stirred
dać się opindolić przez użytkownika o nicku Pindol laugh to zasługuje na nagrodę specjalną w podsumowaniach na koniec roku laugh

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by simons1986
Moze wrocmy do tematu, dlaczego moj post ostrzegajacy miedzy innymi przed Pindolem zostal usuniety, dlaczego i przez kogo? Moze ktos mial w tym interes aby Pindol i reszta bandy dzialala dalej...?
czasem posty na tym forum znikają jak Zbyszko z Radomia,
wiadomo kiedy, wiadomo w którym miejscu, ale ni chuja nie wiadomo kto to zrobił smirk

2 x Playoff Winner
2 x Playoff Winner
Originally Posted by Lamer
jak mi smutno to zawsze znajdę coś wesołego na forum: na huj urzytkownik na huj chasło pszecież wszyscy sobie ófamy - a konto odstompił za baniak z ropom

+1 piwo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
tymczasem w dziale tenisowym:
"Re: QC Tenis 24-26.08 [Re: pindoool]
mgrblokers Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/05/2006
Originally Posted By: pindoool
Originally Posted By: Kamilosx
Poproszę o bana na zawsze, muszę go dostać we wszystkich miejscach związanych z bukmacherką, bo tonę w bagnie.

Pozdrawiam

Nic sie nie martw, jak cos mam jeszcze lewe konta na bet365 do opchlenia... jak cos wal na priva wink

jak konto bez debetu to nawet sie nie zastanawiam
P.S.mile widziany letki plus na zachete"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kacperek76, pindoool zartowal

sprawa dotyczy usera "Pindol" a nie "pindoool"

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Skiper
dać się opindolić przez użytkownika o nicku Pindol laugh to zasługuje na nagrodę specjalną w podsumowaniach na koniec roku laugh

Gdyby nie ,,inteligentne" podejscie Adminow tego forum to pewnie nikt by sie nie dal oszukac ... smirk

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by Skiper

Gdyby nie ,,inteligentne" podejscie Adminow tego forum to pewnie nikt by sie nie dal oszukac ... smirk

wystarczyłoby żeby niektórzy użytkownicy forum mieli mózgi i też by do żadnych "oszustw" nie dochodziło.

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
widzę, że już tradycyjnie, ktoś został przewalony,

a fala krytyki spada na niego, a nie na oszusta

pierdolnijcie się co niektórzy w łeb zanim wyskoczycie z tymi swoimi złotymi myślami

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Aro to że gość został oszukany to jedno i fakt że niejaki Pindol się skurwił nie podlega wątpliwości ale sposób w jaki do tego doszło pozwala sądzić, że oszukany użytkownik ma nieco nie po kolei w głowie albo nie jarzy w jakim świecie żyje...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
To wszystko to wina bet365, bo gdyby nie chore limity nakładane na Poloczkow to nikt by nie chciał kupować kont itp. wink

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by marzano
Aro to że gość został oszukany to jedno i fakt że niejaki Pindol się skurwił nie podlega wątpliwości ale sposób w jaki do tego doszło pozwala sądzić, że oszukany użytkownik ma nieco nie po kolei w głowie albo nie jarzy w jakim świecie żyje...

ja to wiem, ale po co od razu wieszać na nim psy i mu ubliżać

dostał nauczkę i mam nadzieję, że wyciągnie z tego wnioski

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A po ile za konto na mecz.pl z meldunkiem z dwudziestego wieku ? smile

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
To wszystko to wina bet365, bo gdyby nie chore limity nakładane na Poloczkow to nikt by nie chciał kupować kont itp. wink

daruj sobie takie teksty

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Aro
Originally Posted by marzano

ja to wiem, ale po co od razu wieszać na nim psy i mu ubliżać

dostał nauczkę i mam nadzieję, że wyciągnie z tego wnioski

W którym poście, wieszane są na ginciu psy lub jest mu ubliżane? Próbowałem znaleźć coś, ale umknęło mojej uwadze.

SLAV

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Głupich nie sieją, sami się rodzą...

Dlatego to ty ginciu jesteś tak samo winien jak ten Pindol, bo takiego idiotyzmu jaki zrobiłeś to już dawno nie widziałem, złodzieja czyni okazja a ty ją pieknie mu stworzyłeś...

I niestety ale dopóki bedzie w Polsce tylu idiotów i pazerniaków, tak długo beda się tu paśli Abmer Goldy, cyganie, wnuczki, mgry czy inne Pindole!!!!

Strona 6 z 46 1 2 4 5 6 7 8 45 46

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, Lukasz111, rafal08), 1,728 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,119
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025