|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież nie ma na forum żadnej giełdy, robicie tajne biznesy na PW czy gg a potem jakieś listy ludzi do odstrzałów.Ktoś może cię kiedyś ojebać, i zrobić z siebie ofiarę przed twoją reakcją.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wejdz na czat beta, porozmawiaj z ta szefowa obslugi z Liliana ona zrozumie twoja sytuacje Musiałby pewnie zdjęcie pindola przesłać, żeby coś wskurać Liliana to pewnie wybredna, na byle zdjęcie "małego" nie poleci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cierzki temat. Gdyby to byl inny urzytkownik to bym jeszcze rozumial, ale rze to PINDOL, to jestem zaskoczony, rzeby nie powiedziec zdziwiony.
Żeczywiscie, takie konto zalorzone na czlonkow rodziny moze byc bardzo bezurzyteczne, dlatego rozumiem tok myslenia urzytkownika ginciu, ale pżecierz komus tżeba zaufac w dzisiejszych trudnych czasach.
Oby to byla pżestroga dla innych, pamietajcie, nie porzyczajcie pieniedzy innym urzytkownikom, ani nie kupujcie ich kont. Pżelewow terz na rzadne konta nie róbcie, bo później morze to się skończyć jak powyrzej.
Pozdrawiam i powodzenia w ściganiu urzytkownika Pindola.
SLAV
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
niestety nie dziwi sytuacja z urzytkownikiem Pindol, jeden z ostatnich postow pokazuje ze chlopak ostatnio mial sporo pecha z $; LINK
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Znalazlem osobe ktora chciala kupuic konto bet365 za kilka stowek ale nie chciała do tego ani konta skill ani netellera. Zastanawia mnie to jak on chcę wypłacać??? Jedyne co chciał konto na bet365 zweryfikowane listownie. Co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
dać się opindolić przez użytkownika o nicku Pindol  to zasługuje na nagrodę specjalną w podsumowaniach na koniec roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze wrocmy do tematu, dlaczego moj post ostrzegajacy miedzy innymi przed Pindolem zostal usuniety, dlaczego i przez kogo? Moze ktos mial w tym interes aby Pindol i reszta bandy dzialala dalej...? czasem posty na tym forum znikają jak Zbyszko z Radomia, wiadomo kiedy, wiadomo w którym miejscu, ale ni chuja nie wiadomo kto to zrobił 
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
jak mi smutno to zawsze znajdę coś wesołego na forum: na huj urzytkownik na huj chasło pszecież wszyscy sobie ófamy - a konto odstompił za baniak z ropom +1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tymczasem w dziale tenisowym: "Re: QC Tenis 24-26.08 [Re: pindoool] mgrblokers Offline Carpal Tunnel
Meldunek: 11/05/2006 Postów: 4768 Originally Posted By: pindoool Originally Posted By: Kamilosx Poproszę o bana na zawsze, muszę go dostać we wszystkich miejscach związanych z bukmacherką, bo tonę w bagnie.
Pozdrawiam
Nic sie nie martw, jak cos mam jeszcze lewe konta na bet365 do opchlenia... jak cos wal na priva wink
jak konto bez debetu to nawet sie nie zastanawiam P.S.mile widziany letki plus na zachete"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kacperek76, pindoool zartowal
sprawa dotyczy usera "Pindol" a nie "pindoool"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dać się opindolić przez użytkownika o nicku Pindol  to zasługuje na nagrodę specjalną w podsumowaniach na koniec roku  Gdyby nie ,,inteligentne" podejscie Adminow tego forum to pewnie nikt by sie nie dal oszukac ... 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
dać się opindolić przez użytkownika o nicku Pindol  to zasługuje na nagrodę specjalną w podsumowaniach na koniec roku  Gdyby nie ,,inteligentne" podejscie Adminow tego forum to pewnie nikt by sie nie dal oszukac ...  wystarczyłoby żeby niektórzy użytkownicy forum mieli mózgi i też by do żadnych "oszustw" nie dochodziło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę, że już tradycyjnie, ktoś został przewalony,
a fala krytyki spada na niego, a nie na oszusta
pierdolnijcie się co niektórzy w łeb zanim wyskoczycie z tymi swoimi złotymi myślami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro to że gość został oszukany to jedno i fakt że niejaki Pindol się skurwił nie podlega wątpliwości ale sposób w jaki do tego doszło pozwala sądzić, że oszukany użytkownik ma nieco nie po kolei w głowie albo nie jarzy w jakim świecie żyje...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To wszystko to wina bet365, bo gdyby nie chore limity nakładane na Poloczkow to nikt by nie chciał kupować kont itp. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro to że gość został oszukany to jedno i fakt że niejaki Pindol się skurwił nie podlega wątpliwości ale sposób w jaki do tego doszło pozwala sądzić, że oszukany użytkownik ma nieco nie po kolei w głowie albo nie jarzy w jakim świecie żyje... ja to wiem, ale po co od razu wieszać na nim psy i mu ubliżać dostał nauczkę i mam nadzieję, że wyciągnie z tego wnioski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A po ile za konto na mecz.pl z meldunkiem z dwudziestego wieku ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To wszystko to wina bet365, bo gdyby nie chore limity nakładane na Poloczkow to nikt by nie chciał kupować kont itp.  daruj sobie takie teksty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro to że gość został oszukany to jedno i fakt że niejaki Pindol się skurwił nie podlega wątpliwości ale sposób w jaki do tego doszło pozwala sądzić, że oszukany użytkownik ma nieco nie po kolei w głowie albo nie jarzy w jakim świecie żyje... ja to wiem, ale po co od razu wieszać na nim psy i mu ubliżać dostał nauczkę i mam nadzieję, że wyciągnie z tego wnioski W którym poście, wieszane są na ginciu psy lub jest mu ubliżane? Próbowałem znaleźć coś, ale umknęło mojej uwadze. SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Głupich nie sieją, sami się rodzą...
Dlatego to ty ginciu jesteś tak samo winien jak ten Pindol, bo takiego idiotyzmu jaki zrobiłeś to już dawno nie widziałem, złodzieja czyni okazja a ty ją pieknie mu stworzyłeś...
I niestety ale dopóki bedzie w Polsce tylu idiotów i pazerniaków, tak długo beda się tu paśli Abmer Goldy, cyganie, wnuczki, mgry czy inne Pindole!!!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|