Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 76 z 125 1 2 74 75 76 77 78 124 125
N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Originally Posted by Kura
Originally Posted by Napoleon
Kucharczyka powinni uznac co dobił po strzale Kosy

proponuję się założyć z kimś czy był spalony czy nie

Moge z tobą jak chcesz smile

Bonus: Unibet
T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by tronk
2x nieuznana bramka dla Legi i uznany gol stiały ze spalonego i brudasy o krok od lm blush

a propo odległosci to ja na Lecha mam 650km a byłem 3x na meczu Lecha czy Repry, więc jak ktos chce to może bez zbędnego pierdolenia, chyba ze ktos sobie uronił miłosc do danego klubu smile

Nie zmienia to faktu , że kiwanka vrdoljaka , kontra Rumunów i bramka to jednak nieporadność zespołu. Do tego przy tej akcji czarny robi jakieś milowe skoki , rumun czarnym zakręcił jak na karuzeli... Nie wiem szczerze czemu czarny gra , bo w każdym meczu gra taką padake i do tego jeszcze odnoszę wrażenie , że nie za bardzo orientuje się jaka jest jego rola na boisku ...

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Originally Posted by LED
Originally Posted by Biczu
LED kiedy demo a kiedy full?

Demo ma być w przyszłym tygodniu, a full nie wiem, ale pewnie jak zwykle koniec wrzesnia/poczatek pazdzeirnika.
piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by huge
Originally Posted by marzano
lepiej sie klocic na forum o oczywisty spalony niz byc na meczu swojej ukochanej druzyny cool

przynajmniej mam taką drużynę i nie podniecam się meczami Realu i Barcelony na quasi... a dla Twojej wiadomości ignorancie niektórzy ludzie już skończyli chodzenie do szkoły, mają pracę, rodzinę tudzież masę innych obowiązków i wtorkowy wieczór niekoniecznie jest idealnym terminem na około 500kilometrowy wyjazd na mecz...

za to jest idealnym terminem na budujace dyskusje na mecz.pl smile

pierdolenie na forum z osobami twojego pokroju do najciekawszych zajęć nie należy ale w przeciwieństwie do wyjazdu na mecz zajmie mi maks półtorej godziny po czym zapomnę o twoim istnieniu do czasu aż znowu wyjedziesz z jakąś pseudomądrością...

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
2x nieuznana bramka dla Legi i uznany gol stiały ze spalonego i brudasy o krok od lm blush

a propo odległosci to ja na Lecha mam 650km a byłem 3x na meczu Lecha czy Repry, więc jak ktos chce to może bez zbędnego pierdolenia, chyba ze ktos sobie uronił miłosc do danego klubu smile

ktory ze spalonego dla rumunow?

w 1meczu, skoro dzis legi nie uznali to i w bukareszcie nie powinno byc gola, milimetrowa linia w obu przypadkach

La Pulga
La Pulga
Originally Posted by LED

Demo ma być w przyszłym tygodniu, a full nie wiem, ale pewnie jak zwykle koniec wrzesnia/poczatek pazdzeirnika.

Z niedawnych informacji, które otrzymaliśmy wiemy już, że demo pes2014 wyjdzie na ps3/xbox360 odpowiednio 11 i 12 września. Demo na wersje PC wyjdzie dopiero dzień po premierze. Taka sytuacja tłumaczona jest tym, że "hakerzy" szybko "rozgryzą" kod dema udostępniając w ten sposób nowe informacje na temat gry.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BKS
Originally Posted by vamos rafa
Originally Posted by BKS
Originally Posted by Inzaghi78
e tam pierdolicie... moj znajomek z Krosna przyjezdzal na LM wic troche mial ... jakies 350km
do nas z Nowego Targu jeżdzą ...

[Linked Image]
tylko żee flaga jest w gdańsku tongue
nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu z flagą jeździli ...co z tego, że flaga w Gdansku.kto tak nie robi ..
hehe a no wiem,tak tylko dopowiedzialem. z Nowego Targu mogą brac przyklad niektore FC

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Dinamo walka!!

M
5 minut po czasie
5 minut po czasie
M Offline
dynamo by awansowac musi wygrac 3-1 ??

LED Offline
old hand
old hand
Originally Posted by katowiczanin
Originally Posted by LED

Z niedawnych informacji, które otrzymaliśmy wiemy już, że demo pes2014 wyjdzie na ps3/xbox360 odpowiednio 11 i 12 września. Demo na wersje PC wyjdzie dopiero dzień po premierze. Taka sytuacja tłumaczona jest tym, że "hakerzy" szybko "rozgryzą" kod dema udostępniając w ten sposób nowe informacje na temat gry.

Oj to się pozmieniało, bo pamiętam że pierwotnie miało już być w sierpniu, ale potem przesuneli na wrzesień. A pełna wersja ma wyjść 20 września.

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Tak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

w 1meczu, skoro dzis legi nie uznali to i w bukareszcie nie powinno byc gola, milimetrowa linia w obu przypadkach

https://pbs.twimg.com/media/BSNy9xPIYAAOWlh.jpg:large

pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Furman wyglada na mocno chorego laugh

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Tak 3:1 da im awans pierwszy mecz 0:2

M
5 minut po czasie
5 minut po czasie
M Offline
Originally Posted by Davidian
Tak 3:1 da im awans pierwszy mecz 0:2
dz
jutro celtic win i awans !!!

La Pulga
La Pulga
LED i Biczu

W dniu dzisiejszym KONAMI ogłosiło datę premiery Pro Evolution Soccer 2014!!! Premiera gry odbędzie się 19 września (w przypadku wersji językowych: niemiecka, francuska, itd.). Natomiast angielska wersja gry (ta która będzie dostępna i w Polsce) będzie dostępna w sprzedaży już 20 września!!

Równocześnie z datą premiery pełnej wersji gry KONAMI poinformowało iż przed premierą gdy zostanie udostępnione w pełni grywalne demo. Demo na konsoli PS3 zostanie udostępnione 11 września, natomiast na X360 dzień później, a więc 12 września. Demo będzie prezentować pełną wersję gry i będziemy mogli rozegrać pełne spotkanie kilkoma dostępnymi drużynami.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline

https://pbs.twimg.com/media/BSNy9xPIYAAOWlh.jpg:large

pozdrawiam

na wprost i najlepiej z zilustrowaną linią

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Gramy! Gramy! Trzeba Hejtom zamknąć mordy! boks

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Dzięki Katowiczanin :-)

Strona 76 z 125 1 2 74 75 76 77 78 124 125

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, Lukasz111, burbon, rymoholik, alfa, Sensei, rafal08, betowiec), 2,383 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,104
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025