|
|
old hand
|
|
old hand
a to w końcu ten pindool zrobił gincia w huja ? ciebie walczak też ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kabaret to ty robisz, Sztrop Trzymasz się z frajerami i złodziejami, a się tym chełpisz jeszcze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duzo wiesz Gaske  staram się pokazać osobom czytającym temat, że poszkodowani wylewający swoje żale w tym temacie są lekko pierdolnięci w dekiel i po lektorze ich postów w ogóle mnie nie dziwi, że zostali wysterowani, a że trafiło na tego gagatka, to tak jak pisałem na początku, nie robi to na mnie wrażenia bo zarówno ja jak i wielu moich znajomych w przeszłości "szukało Pindola" a czy trzymam... zwał jak zwał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden tanio chce kupić konta bet365, drugi tanio telefony, trzeci chce faceta 30 letniego odwiedzić.. To i ja ubiję interes: może mi prywatne wiadomości odblokujecie?  odezwij sie na pw
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Jeden tanio chce kupić konta bet365, drugi tanio telefony, trzeci chce faceta 30 letniego odwiedzić.. To i ja ubiję interes: może mi prywatne wiadomości odblokujecie?  odezwij sie na pw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden tanio chce kupić konta bet365, drugi tanio telefony, trzeci chce faceta 30 letniego odwiedzić.. To i ja ubiję interes: może mi prywatne wiadomości odblokujecie?  odezwij sie na pw  he he, no cóż rzec. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden tanio chce kupić konta bet365, drugi tanio telefony, trzeci chce faceta 30 letniego odwiedzić.. To i ja ubiję interes: może mi prywatne wiadomości odblokujecie?  odezwij sie na pw  mogłbyś odblokować PW a nie głupie miny robisz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Właśnie Experto, dałbyś mi zarobić, weź te priwy odblokuj, admin i tak je może odczytać w razie "W", taki ginciu aż się pali, simons też skorzysta. My poznaniacy tak mamy, że każdą złotówkę przytulamy. Opindole te moje bet365  Szkoda, że przy odbiorze biletów Pindol nie zdradził sekretów jak strzyc takich baranów Ten temat to kabaret. A poważniej - temat zmierza do zamnknięcia i powoli odpływa do archiwum
|
|
|
|
|
|
|
Licze chociaz na zdjecia wjazdu na chate temu karolowi / wojciechowi czyli urzytkownikowi PINDOL  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Licze chociaz na zdjecia wjazdu na chate temu karolowi / wojciechowi czyli urzytkownikowi PINDOL  Zdjęcia z wjazdu na chatę? Może lepiej chociaż na zdjęcia biletów PKP zakupionych do Świdwina
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Jeszcze się tu pałujecie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kabaret to ty robisz, Sztrop Trzymasz się z frajerami i złodziejami, a się tym chełpisz jeszcze  są tylko 2 możliwości, Sztrop = Pindol ewentualnie Sztrop nadstawia mu rowa na wspólnych gej party, na których to obmyślają kolejne wielkie przekręty 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
mini-crap i tak tego nie wygrasz wiec nie placz, mnie zdobycie tego nazwiska Wojciech Wyganowski wiecej kosztowalo niz samo kupno konta, ale nic nie smakuje lepiej niz zemsta. ladny pajacyk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden tanio chce kupić konta bet365, drugi tanio telefony, trzeci chce faceta 30 letniego odwiedzić.. To i ja ubiję interes: może mi prywatne wiadomości odblokujecie?  odezwij sie na pw nie no ginciu tu przeszedłeś samego siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
są tylko 2 możliwości, Sztrop = Pindol ewentualnie Sztrop nadstawia mu rowa na wspólnych gej party, na których to obmyślają kolejne wielkie przekręty  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Nieraz jak grasuje po stronie mam podobnie  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podsumowując temat wychodzi na to że Ginciu to oszust bo chciał ograć buka, Pindol i spolka to okrycie roku z automatyczna norminacja na Oscara a Moderatorzy to strażnicy Texasu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pozwolicie, że podsumuje temat w sposób poetycki:
Afera na forum i wielka komedia, dla całej gawiedzi to zabawa przednia. Poznaliście Gincia, chłopca z Wielkopolski, a także Pindola, co dymał pół Polski. Pierwszy to inwestor, kosi hajs u buka, takich właśnie Drugi w internecie szukał. Pierwszy kupił konto, drugi mu je sprzedał, ale nowych haseł potem już mu nie dał. Łatwowierność Gincia sięgała zenitu, nawet Maciek z Klanu nie kupiłby kitu. Konto bez dostępu, kasa uleciała, pazerność drugiego końca by nie miała, gdyby na ratunek forum nie ruszyło, anonimowości gościa pozbawiło. Jest zdjęcie Pindola! - znowu komedyja, bo bardzo podobny do rumuna z ryja! Jedno trzeba przyznać - cwany to koleżka, za ginciową kasę obalił już leszka. Mają już adresy szajki ze Świdwina, dalej nie wiadomo czyja to jest wina. Gdzie były adminy, gdzie moderatory, gdy Pindol wprowadzał w życie pomysł chory. Morału nie będzie, niech nikt go nie szuka, gdy rozum dawali, ginciu był u buka.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|