|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sa juz gdzies kursy na wotrkowe mecze miedzynarodowe ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tam na nim czuwa gospodarz domu nie da pilki zagrac nikomu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żużel? kto tam sie liczy w walce 2-3 kraje Sweden, Denmark, Australia, Russia. Sport niszowy jednak ostatnio nie mamy sobie równych 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no dobra spadam , wqrwiłem się dzisiaj ... j...ć sędziego i całą rodzinę jego Ja też spadam i też podpisuje się pod tym sformułowaniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żałujcie, że nie macie odpalonego es2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chciałbym zobaczyć tego polskiego-francuza Lyvina Kurzawe z AS Monaco A ja nie. On już wybrał, gra we francuskiej młodzieżówce. Dosyć przebierańców  Wszędzie są farbowane lisy  patrz Niemcy, Baoteng,Klose,Podolski,Ozil,Gomez. A u nas praktycznie byl Obraniak a teraz Polanski,Benisz,Krychowiak. Różnica między Niemcami a nami jest jedna i zasadnicza. Większość reprezentujących ich kraj tam się wychowała, mówi po niemiecku i czują się niemcami. U nas? Żaden z ludków się tu nie wychował (Perquis, Obraniak, Boenish), nie mówi po polsku i gra dla nas tylko dlatego że w "swoim" kraju nikt ich nie chciał. Ciekawe gdyby euro było gdzieś indziej ilu byśmy takich zobaczyli. Oli, Arboldea, Roger? W Polsce mieszkali, mieli tutaj rodzinę i na pewno bliżej im do Polski niż tym wyżej wymienionym.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Żałujcie, że nie macie odpalonego es2  mam 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja mam odpalony maaajo  najebany ten typ jest na 120% ktoś się musiał nieźle wkur*ić tym spalonym błaszcza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest jakaś dyscyplina w ktorej polacy nie dostają non stop wpierdolu  ? miałem dziś polaków , kończyli kupon , wczoraj miałem polske w kosza , kończyli kupon wcześniej też miałem polske w kosza i pozniej okazało sie że konczylisby kupon ja pierdole dno i wodorosty nasz sport , ogolnie bagno , polac benzyna i podpalić Żużel, męska siatka, ręczna jeszcze jakoś się trzyma (oczywiście męska), Reszta to raczej dyscypliny indywidualne żużel? kto tam sie liczy w walce 2-3 kraje męska siata? tego sie oglądać nie da co teraz graja , blamaż z francuzami ręczna? gówno do potego entej , karne rzuca koleś ze skutecznoscia 10% , nic nie działa tak jak powinno , strasi odeszli nie ma kto ich zastapic ale mieli w siate swoje 5 min i je wykorzystali- teraz to czolowka swiatowa a nie koncowka jak w pilke
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
A u nas praktycznie byl Obraniak a teraz Polanski,Benisz, Byli i to była/jest żenada. Oby na nich się skończyło. Zastanów się co piszesz. Krychowiak nigdy nie grał dla innej reprezentacji. Ani nawet nie słyszałem by coś takiego rozważał.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ciezki los kibica w naszym kraju , tak jak Polska jest męczennikiem janowicz 14 na swiecie, radwa 4 na swiecie, polacy w siatke rok temu złoto ls, wczesniej złoto i brąz ME, polacy w kosza dobrze ze sa wogole na tych mistrzostwach. Ciężki zywot kibica rzeczywiscie  Najlepiej co impreze medal bo jak nie to kupa narzekania, płaczu i zalu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciezki los kibica w naszym kraju , tak jak Polska jest męczennikiem janowicz 14 na swiecie, radwa 4 na swiecie, polacy w siatke rok temu złoto ls, wczesniej złoto i brąz ME, polacy w kosza dobrze ze sa wogole na tych mistrzostwach. Ciężki zywot kibica rzeczywiscie  Najlepiej co impreze medal bo jak nie to kupa narzekania, płaczu i zalu  Bierz pod uwagę jedno Tronk, że my posiadamy prawie 40 mln ludzików 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciezki los kibica w naszym kraju , tak jak Polska jest męczennikiem janowicz 14 na swiecie, radwa 4 na swiecie, polacy w siatke rok temu złoto ls, wczesniej złoto i brąz ME, polacy w kosza dobrze ze sa wogole na tych mistrzostwach. Ciężki zywot kibica rzeczywiscie  Najlepiej co impreze medal bo jak nie to kupa narzekania, płaczu i zalu  Bierz pod uwagę jedno Tronk, że my posiadamy prawie 40 mln ludzików  nie patrz na ilosc, ale na jakosc
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
juz go zdjeli z anteny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polki dzis w siate wpizde , klasyka
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
juz go zdjeli z anteny  
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ciezki los kibica w naszym kraju , tak jak Polska jest męczennikiem janowicz 14 na swiecie, radwa 4 na swiecie, polacy w siatke rok temu złoto ls, wczesniej złoto i brąz ME, polacy w kosza dobrze ze sa wogole na tych mistrzostwach. Ciężki zywot kibica rzeczywiscie  Najlepiej co impreze medal bo jak nie to kupa narzekania, płaczu i zalu  Bierz pod uwagę jedno Tronk, że my posiadamy prawie 40 mln ludzików  za dużo pijaków i meneli  to jak ten kraj ma się rozwijac 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Az szkoda lewego ze musi grac z takimi patalachami, na kazdym kroku widac abylo ze nie pasuje tam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co jutro polacy w kosza takze wpierdol i passa trwa
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
juz go zdjeli z anteny  Trzeba mu oddać, że po pijaku dużo lepiej sobie radził z wymową zagranicznych nazwisk niż Szpakowski na trzeźwo. Tylko trochę nie nadążał za akcją 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|