|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, widzę że w celach zwiększenia limitu trzeba obrócić 15k lub 45k przez 3 mies.
Czy zarówno wpłaty jak i wypłaty (do/z buka) liczą się do tego obrotu? oczywiście,jak dobrze pograsz to i w 5 dni zrobisz ten limit.Ja mam status Diamond i bardzo chwalę sobie skrill.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ok, widzę że w celach zwiększenia limitu trzeba obrócić 15k lub 45k przez 3 mies.
Czy zarówno wpłaty jak i wypłaty (do/z buka) liczą się do tego obrotu? To się wszystko liczy, ale limitu karty nie zmienisz. Możesz być super hiper VIPem, ale wciąż masz 250 Euro dziennie wypłaty kartą.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Co to dokładnie znaczy?
"Dokonuj transakcji na rzecz partnerów handlowych Skrill"
Czy wypłaty z bankomatów też są brane pod uwagę? Proszę o link, gdzie są wyszczególnieni ww. partnerzy handlowi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy zarówno wpłaty jak i wypłaty (do/z buka) liczą się do tego obrotu? To się wszystko liczy, ale limitu karty nie zmienisz. Możesz być super hiper VIPem, ale wciąż masz 250 Euro dziennie wypłaty kartą. no właśnie nie - teraz mam limit 2500 EURO do wypłat i 5000 EURO do transakcji w sklepach - tu macie link z tabelkami co i jak: https://www.skrill.com/vip/pl/korzysci/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to dokładnie znaczy?
"Dokonuj transakcji na rzecz partnerów handlowych Skrill"
Czy wypłaty z bankomatów też są brane pod uwagę? Proszę o link, gdzie są wyszczególnieni ww. partnerzy handlowi. wypłaty z karty się nie liczą.Partnerzy handlowi to większość buków i kasyn netowych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mokotów rządzi, MB niekoniecznie  Miałeś na myśli grupę mokotowską (gang mokotowski - gang obcinaczy palców , młodych wilczków) ? Miałem na myśli najcudowniejsze, najukochańsze miejsce na tej planecie. Sorry, ale Mokatów nie może się dobrze kojarzyć. Ja mam tylko jedno skojarzenie. Ja mam kilka. Banda Mutantów z Mokotowa już dawno nie istnieje. Wychowałem się tutaj. Jest jeziorko, jest Sokół z WWO, są biurowce, ale są też parki, kaczki, łabędzie i niejaki ja, czasem tu bywający jeszcze.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy zarówno wpłaty jak i wypłaty (do/z buka) liczą się do tego obrotu? To się wszystko liczy, ale limitu karty nie zmienisz. Możesz być super hiper VIPem, ale wciąż masz 250 Euro dziennie wypłaty kartą. no właśnie nie - teraz mam limit 2500 EURO do wypłat i 5000 EURO do transakcji w sklepach - tu macie link z tabelkami co i jak: https://www.skrill.com/vip/pl/korzysci/Dzięki. Nie wiedziałem, że tak się pozmieniało.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Spawa prowadzenia konta w wielu walutach nadal wygląda tak, że po prostu pozwalają na założenie wielu kont (osobny token też do każdego?)? Czy skonsolidowali to jakoś w jedno konto (1 login+hasło+token)? Właśnie, jak to wygląda od strony technicznej? Jedno logowanie i widać salda wszystkich kont walutowych?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na każde konto trzeba sie logować oddzielnie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tydzień temu robiłem zakupy kartą Skrill w hipermarkecie przy kasie samoobsługowej. Trzy razy transakcja odrzucona - komunikat błędny numer karty . Idę do normalnej kasy, a tam brak środków. Wracam do samoobslugowej z mniejszą ilością zakupów, czując że znowu mi zeszło z konta mimo, że nic nie kupiłem... Transakcja z większą ilością zakupów zdjęła mi środki z karty. Do tej pory środki mam zablokowane. Przerzucam się na gotówkę. Dosyć mam już tych płatności kartą. Najpierw bankomat, póżniej zakupy. Gotówka rządzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moneybookers wprowadza wyższe opłaty za wysyłanie pieniędzy, 1% od transakcji maks do 10eur  Zdzierstwo. 
|
|
|
|
|
|
|
Moneybookers wprowadza wyższe opłaty za wysyłanie pieniędzy, 1% od transakcji maks do 10eur  Zdzierstwo.  Ciekawe, kiedyś to NT strasznie zdzierał przy transferach między userami. Trochę strzał w stopę aby w tym momencie to wprowadzić. Jak wyczulony jest dziś MB jeśli chodzi o IP logowania? Nadal z szybkością Usaina Bolta blokują konto i chcą po raz dziesiąty ten sam skan dokumentu tożsamości? Czy ze względu na token i bezpieczeństwo z nim związane uspokoili się trochę?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moneybookers wprowadza wyższe opłaty za wysyłanie pieniędzy, 1% od transakcji maks do 10eur  Zdzierstwo.  gdzie jest info o tym? podrzuć link od kiedy te zmiany? dla vipów też?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a od kiedy te zmiany obowiązują?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moneybookers wprowadza wyższe opłaty za wysyłanie pieniędzy, 1% od transakcji maks do 10eur  Zdzierstwo.  Ciekawe, kiedyś to NT strasznie zdzierał przy transferach między userami. Trochę strzał w stopę aby w tym momencie to wprowadzić. Jak wyczulony jest dziś MB jeśli chodzi o IP logowania? Nadal z szybkością Usaina Bolta blokują konto i chcą po raz dziesiąty ten sam skan dokumentu tożsamości? Czy ze względu na token i bezpieczeństwo z nim związane uspokoili się trochę? o IP się nikt nie czepia, ani nie czepiał w mojej co najmniej 5-letniej historii z MB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a od kiedy te zmiany obowiązują? "W 60 dni od dnia otrzymania tej wiadomości zmienią się nasze opłaty za wysłanie pieniędzy, przewalutowanie oraz pobranie środków przelewem bankowym. "
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a od kiedy te zmiany obowiązują? "W 60 dni od dnia otrzymania tej wiadomości zmienią się nasze opłaty za wysłanie pieniędzy, przewalutowanie oraz pobranie środków przelewem bankowym. " w dwoch zdaniach, czy wplaty do bukow oraz wyplaty od nich dalej za darmo i czy wyplata z bankomatow przy vip bronzowym dalej za darmo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podbijam z podobnym pytaniem jak wyzej. Ktos sie czegos dowiedzial? Bo dostac szybka odpowiedz od nich to jak liczyc na wygrana w totka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|