Witam, Posiada ktoś z forumowiczów konto założone poprzez internet w takich krajach jak Singapur czy Hongkong? Potrzebiowałbym info odnośnie warunków założenia,opłat i generalnie obsługi. Dzieki za info
witam, stanałem przed zakupem żelazka... problemem Nie mam w tej kwestii doświadczenia, oczywiście zwykłe podkoszulki jakoś ujdzie, ale gorzej z koszulami zwłaszcza do garnituru...dlatego zastanawiam sie czy nie kupić tego urządzenia co mają w sklepach odzieżowych w galeriach handlowych do prasowania parą na stojąco ubrań. Czy ktoś ma to urządzenie ? czy jest faktycznie skuteczne ? Czy wyprasuje wszystkie zagniecenia tak jak standardowe żelazko ?Pani w sklepie twierdziła ze jest ok bo do nichciuchy przychodza w kartonach i są jak psu z gardła i jakoś im sie udaje bez problemu. Prosze o poradę
Powiedzcie mi, czy posiadanie konta w banku od długiego czasu (10lat) poprawia warunki kredytu hipotecznego jaki chciałbym wziąć?? Czy nie ma to znaczenia dla banku>
Chodzi o Bzwbk który powprowadzał opłaty, a ja z tego konta nie korzystam i chciałem konto zamknąć, ale w przeciągu roku będę brał kredyt i nie wiem czy nie poczekać z zamykaniem...
Powiedzcie mi, czy posiadanie konta w banku od długiego czasu (10lat) poprawia warunki kredytu hipotecznego jaki chciałbym wziąć?? Czy nie ma to znaczenia dla banku>
Chodzi o Bzwbk który powprowadzał opłaty, a ja z tego konta nie korzystam i chciałem konto zamknąć, ale w przeciągu roku będę brał kredyt i nie wiem czy nie poczekać z zamykaniem...
Jak nie bylo obrotów na tym koncie (ani ujemnego salda np. przez niezaplacona oplate za prowadzenie rachunku) to dla banku nie ma znaczenia. A i tak bedziesz raczej zakladac nowy rachunek w banku gdzie wezmiesz hipoteke.
Jak nie bylo obrotów na tym koncie (ani ujemnego salda np. przez niezaplacona oplate za prowadzenie rachunku) to dla banku nie ma znaczenia. A i tak bedziesz raczej zakladac nowy rachunek w banku gdzie wezmiesz hipoteke.
Obrót był bo wpływała tam wypłata ...wiec obrót od około 3 lat był dość intensywny...no ale ok faktycznie może to nie mieć znaczenia
Poszukuję telefonu, ktory musi spelnić trzy warunki: posiadać WiFi, klawiaturę qwerty i moduł GPS ( do dzialania endomondo)... Ktoś może kojarzy jakiś godny polecenia model? Za rozsądne piniondze oczywiście
to jeszcze jedna prośba - jest jakaś opcja wgrania endomondo na telefon z systemem symbian belle ( nokia e6-00)? owszem, jest sports tracker, ale endo jakoś bardziej mi odpowiada...
panowie mam sprawe a mianowicie pytanie czy ktos sie orientuje gdzie najlepiej najtaniej kupie taki sprzet jak pralke lodówke piekarnik płyte indukcyjnam szukac po tych duzych sklepach typu mediamarkt, saturn czy przez neta?