Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Chciałem takie coś wykonać
ale nie wiem czy z takiego balona po miesiącu coś zostanie? W sensie nie zejdzie powietrze?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,
Posiada ktoś z forumowiczów konto założone poprzez internet w takich krajach jak Singapur czy Hongkong? Potrzebiowałbym info odnośnie warunków założenia,opłat i generalnie obsługi.
Dzieki za info

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Jesli zgodze sie na anulowanie komentarza na allegro, to automatycznie komentarz ktory ja wystawilem tez jest anulowany ?

Chodzi o to, zeby sie nie zalatwic - ja gosciowi anuluje, on mi wystawi nowy(pewnie negatywny) a ja zostane w czarnej dupie smile

M
addict
addict
M Offline
witam, stanałem przed zakupem żelazka... problemem Nie mam w tej kwestii doświadczenia, oczywiście zwykłe podkoszulki jakoś ujdzie, ale gorzej z koszulami zwłaszcza do garnituru...dlatego zastanawiam sie czy nie kupić tego urządzenia co mają w sklepach odzieżowych w galeriach handlowych do prasowania parą na stojąco ubrań. Czy ktoś ma to urządzenie ? czy jest faktycznie skuteczne ? Czy wyprasuje wszystkie zagniecenia tak jak standardowe żelazko ?Pani w sklepie twierdziła ze jest ok bo do nichciuchy przychodza w kartonach i są jak psu z gardła i jakoś im sie udaje bez problemu. Prosze o poradę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Prośba o pomoc w wygraniu konkursu dla koleżanki, chodzi o zdjęcie z dresem folkowym w kwiaty, koleżanka to Agnieszka Wróblewska, jeżeli możecie to polubcie jej zdjęcie na tej stronie:
https://www.facebook.com/shoplocom/...ref=notif&notif_t=feed_comment_reply

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Powiedzcie mi, czy posiadanie konta w banku od długiego czasu (10lat) poprawia warunki kredytu hipotecznego jaki chciałbym wziąć?? Czy nie ma to znaczenia dla banku>

Chodzi o Bzwbk który powprowadzał opłaty, a ja z tego konta nie korzystam i chciałem konto zamknąć, ale w przeciągu roku będę brał kredyt i nie wiem czy nie poczekać z zamykaniem...

addict
addict
Ktoś może wie gdzie to jest?

[Linked Image from scontent-b-ams.xx.fbcdn.net]

T
enthusiast
enthusiast
T Offline
Originally Posted by john
Powiedzcie mi, czy posiadanie konta w banku od długiego czasu (10lat) poprawia warunki kredytu hipotecznego jaki chciałbym wziąć?? Czy nie ma to znaczenia dla banku>

Chodzi o Bzwbk który powprowadzał opłaty, a ja z tego konta nie korzystam i chciałem konto zamknąć, ale w przeciągu roku będę brał kredyt i nie wiem czy nie poczekać z zamykaniem...

Jak nie bylo obrotów na tym koncie (ani ujemnego salda np. przez niezaplacona oplate za prowadzenie rachunku) to dla banku nie ma znaczenia.
A i tak bedziesz raczej zakladac nowy rachunek w banku gdzie wezmiesz hipoteke.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cantona7
Ktoś może wie gdzie to jest?

[Linked Image from scontent-b-ams.xx.fbcdn.net]

Truso Valley in the Kazbegi region in the north of Georgia

Wyszukiwanie obrazkiem w googlach jest niezłe smile

addict
addict
dzięki, a jak to się szuka?

addict
addict
dobra już wiem dzięki:)

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by tomo1
Originally Posted by john

Jak nie bylo obrotów na tym koncie (ani ujemnego salda np. przez niezaplacona oplate za prowadzenie rachunku) to dla banku nie ma znaczenia.
A i tak bedziesz raczej zakladac nowy rachunek w banku gdzie wezmiesz hipoteke.

Obrót był bo wpływała tam wypłata ...wiec obrót od około 3 lat był dość intensywny...no ale ok faktycznie może to nie mieć znaczenia

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
Forumowicze!

Poszukuję telefonu, ktory musi spelnić trzy warunki: posiadać WiFi, klawiaturę qwerty i moduł GPS ( do dzialania endomondo)... Ktoś może kojarzy jakiś godny polecenia model? Za rozsądne piniondze oczywiście laugh

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
htc tytn II

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do 100ojro za nowe - 44 telefony do wyboru [gsmarena.com]

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
to jeszcze jedna prośba - jest jakaś opcja wgrania endomondo na telefon z systemem symbian belle ( nokia e6-00)? owszem, jest sports tracker, ale endo jakoś bardziej mi odpowiada...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Na symbianie dziala, troche kiepsko, ale kiedys mialem i smigalo.

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
na normalnym symbianie owszem (nokia e52 np), ale na wersji belle już nie ma w ogóle...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Może ktoś polecić nocleg w Pradze? Dla jednej osoby, nie muszą być super warunki ale żeby nie była też to jakaś melina. Cena ma znaczenie drugorzędne.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
panowie mam sprawe a mianowicie pytanie czy ktos sie orientuje gdzie najlepiej najtaniej kupie taki sprzet jak pralke lodówke piekarnik płyte indukcyjnam szukac po tych duzych sklepach typu mediamarkt, saturn czy przez neta?

Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty), 1,850 gości, oraz 23 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,856
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025