|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
itaj xXXx, oto jak zgarnąć darmowy zakład 30 PLN: Wybierz na swoim kuponie mecze, które chcesz obstawić. Zaznacz odpowiednie pole, aby zgłosić się po swój darmowy zakład i potwierdź swoje typy Jeśli Twoje zakłady będą zwycięskie, to zachowujesz wygrane Cytat: Zasady i warunki dla Darmowego Zakładu:
Darmowy zakład wynosi 30 PLN. Darmowy zakład musi zawierać przynajmniej jeden typ na piłkę nożną. Aby zgarnąć darmowy zakład, należy po dokonaniu wyboru zaznaczyć odpowiednie pole na kuponie zakładu. Darmowy zakład musi zostać wykorzystany na jednym kuponie; nie można go podzielić na kilka kuponów. Wygrane netto (Wygrane - Stawka) z Twojego darmowego zakładu zostaną wypłacone jako bonus. Bonus musi zostac obrócony 1 raz przy kursie 1,50 lub wyższym. Darmowy zakład można zgarnąc do 26.02.2014. Darmowy zakład jest ważny przez 4 dni. Zakłady systemowe nie wliczają sie do promocji. po wybraniu spotkania pojawia się niebieski pasek pod kuponem ,Darmowy zakład,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie batman, żeby była jasność 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to sie z betssonem podzialo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to sie z betssonem podzialo?  nie rozumiem, co takiego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to sie z betssonem podzialo?  nie rozumiem, co takiego? strona nie smiga od paru godzin  Tobie normalnie chodzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to sie z betssonem podzialo?  nie rozumiem, co takiego? strona nie smiga od paru godzin  Tobie normalnie chodzi? normalnie wszystko chodzi..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to sie z betssonem podzialo?  nie rozumiem, co takiego? strona nie smiga od paru godzin  Tobie normalnie chodzi? normalnie wszystko chodzi.. no to pieknie Nie można połączyć się z prawdziwą witryną www.betsson.com [ betsson.com] Coś zakłóca bezpieczne połączenie z www.betsson.com. [ betsson.com.] Spróbuj ponownie załadować tę stronę za kilka minut lub po przełączeniu do nowej sieci. Jeśli ostatnio łączyłeś się z nową siecią Wi-Fi, zakończ logowanie przed ponownym ładowaniem. Jeśli wejdziesz teraz na www.betsson.com [ betsson.com], może to spowodować udostępnienie prywatnych informacji intruzowi. Aby chronić Twoją prywatność, Chrome nie załaduje tej strony, dopóki nie nawiąże bezpiecznego połączenia z prawdziwą witryną www.betsson.com. [ betsson.com.]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wyplata na skrilla w Betsonie pedzikiem... Przelalem 15 minut temu i 500 PLN na koncie...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Uwazajcie na falszywe e-maile o tytule ZMIANA REGULAMINU KORZYSTANIA Z KONTA BETSSON
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
przeciez nie ma aktualnie takiej promocji?!
|
|
|
|
|
|
|
Po kliknięciu na powyższy baner powinna się wyświetlić strona firmy z dokładnym opisem tej promocji.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
- Kwota Bonusu musi zostać obrócona 10 razy, na kuponie musza być min. 2 zdarzenia po kursie łącznym nie mniejszym niż 2.25. - Pojedyncze zakłady na pre-match albo w zakładach na żywo nie liczą się do obrotu bonusem.
|
|
|
|
|
La Furia Roja
|
|
La Furia Roja
kaj ten baner? ja nic niewidze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak klikniesz na link "Betsson" to pojawi sie Joanna Krupa z napisem m.in. "Wplać 400PLN i graj za 800PLN".
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
- Kwota Bonusu musi zostać obrócona 10 razy, na kuponie musza być min. 2 zdarzenia po kursie łącznym nie mniejszym niż 2.25. - Pojedyncze zakłady na pre-match albo w zakładach na żywo nie liczą się do obrotu bonusem. czyli trzeba grać duble z min kursem 1.5 = 2.25 ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad mógłbyś wyjaśnić sytuację? Założyłem konto z tego baneru powyżej, wpłaciłem i nie dostałem żadnego bonusu tj. nie było takiego w zakładce "moje bonusy" - napisałem więc do supportu - podając link do tego tematu gdzie wstawiłeś baner i opis promocji, po czym otrzymuje odpowiedź: "Dziękujemy za kontakt. Uprzejmie informujemy, że oferta podana na stronie mecz.pl nie jest aktualna. Nie odpowiadamy za informację zamieszczane na zewnętrznych stronach." 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I kolejny email po mojej prośbie, żeby sprawdzili to ponownie:
"Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z informacją podaną Panu w poprzednim mailu, promocji takiej nie mamy. W celu wyjaśnienia tej sytuacji, zachęcamy do kontaktu z serwisem, który Panu taką promocję przedstawił."
ktoś tu więc sobie jaja robi - pytanie kto?, tym bardziej dziwne, że koledzy wyżej jakieś tam punkty regulaminu kopiowali, więc na pewno ktoś skorzystał z tej promocji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Za takie wprowadzanie w błąd powinien Pan Konrad dostać dożywotniego bana. Ja otrzymywałem bana za byle co. Tutaj ktoś sobie robi jaja , ludzie wpłacają kiesz a później okazuje się , że nie ma takiego bonusu. Żądam natychmiastowej kary !!!
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A wiesz od kogo Konrad dostal te promocje ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|