|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale się do chłopaka przyjebaliście...
Powiedział prawdę, media poczuły się zaatakowane i go mianowały kandydatem nr 1 do Tworek i społeczeństwo to łykneło... jestem tego samego zdania, powiedział prawdę a tera go piętnują
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Hell ale co zrobic jak z facetow nic nie widze sensownego 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
ogladnac* Nie czepiaj sie, bo juz mnie zaczynasz wkurwiac smieszkowaniem. Twoje smieszkowanie to dno, gowno, gruz. zawsze się zastanawiałem dlaczego niektórzy ludzie używają słowa oglądnąć a nie prawidłowego słowa obejrzeć, oglądnąć to jakiś regiionalny odpowiednik słowa obejrzeć ? W kazdej czesci Polski jest inne slownictwo. W mojej czesci ogladnac jest calkiem normalnym slowem. U ciebie moze byc inaczej. Tak samo jak wszyscy sie dziwia, ze u nas mowi sie "ide na pole", a nie "ide na dwor".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To że presja go zżera to od dawna, to że jest czasem bucem na korcie to też.
Ale co prawdę powiedział to powiedział właśnie, a media biorą taki kontekst że chodzi mu o to że wjebał i osądzą o to Polskę i ma do niej pretensje.
Piśmaki u nas i ogólnie to straszne huje, nie wszędzie ale manipulacja jest okrutna.
Byłem w szoku jak media to odkręciły, już nie chcę wiedzieć jaka idzie manipulacja przy pisaniu o polityce, zielonej wyspie chociaż to wiadomo to teraz jeszcze bardziej mnie to rozwala.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
@Hell No ja sie z nim zgadzam w zasadzie, ale jak to uslyszalem to jeblem ze smiechu.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ten Biernat - minister sportu bodajze to kupa chuja. "nigdy mu niczego nie brakowalo", a nie mial JJ za co polecic do Australii...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś pograł Włochy F9 to chyba tam zaczeło lać wyniki stoją, b365 nawet je zdjęło.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ten Biernat - minister sportu bodajze to kupa chuja. "nigdy mu niczego nie brakowalo", a nie mial JJ za co polecic do Australii... Masz racje Biernat to "słup" a nie miniester sportu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Biernat - minister sportu bodajze to kupa chuja. "nigdy mu niczego nie brakowalo", a nie mial JJ za co polecic do Australii... To jest śmieć nie polityk, to jest jakaś podstawiona osoba jak można się w ogóle tak wypowiadać i on jest jeszcze ministrem. Czasami myślę że afera Rywina albo naprawdę chcieli coś znaleźć, albo jeszcze większa kasa poszła pod stołem żeby sterować narodem przez media i pachołki w rządzie.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ale sam fakt, ze takie slowa wypowiedzial. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze on to powiedzial, ludzie to kupia i beda Janowicza hejtowac za to, ze mial wszystko, a zachowuje sie jak niewdziecznik. Mimo, ze na TVNie wczoraj widzialem wyliczone koszty 'wychowania' zawodnika do 21 roku zycia - poltorej banki im wyszlo. A on dostal 60 tysiecy bodajze?
Az sie wkurwilem znowu. Ide do fryzjera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale sam fakt, ze takie slowa wypowiedzial. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze on to powiedzial, ludzie to kupia i beda Janowicza hejtowac za to, ze mial wszystko, a zachowuje sie jak niewdziecznik. Mimo, ze na TVNie wczoraj widzialem wyliczone koszty 'wychowania' zawodnika do 21 roku zycia - poltorej banki im wyszlo. A on dostal 60 tysiecy bodajze?
Az sie wkurwilem znowu. Ide do fryzjera. Wlasnie wczoraj chcialem looknąć Wiadomości i Fakty co tam o nim naskrobią, ale wyszedłem na dwór. Jeszcze będzie tak że się Jurek wkurwi i nie będzie grał w DC wtedy dopiero zobaczą jak jest zajebiście grać z Kubotem, Ołówkiem albo nawet Panfilem Już nie mówię o mediach zrobią z niego potempieńca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Az sie wkurwilem znowu. Ide do fryzjera. Wlasnie wczoraj chcialem looknąć Wiadomości i Fakty co tam o nim naskrobią, ale wyszedłem na dwór. Jeszcze będzie tak że się Jurek wkurwi i nie będzie grał w DC wtedy dopiero zobaczą jak jest zajebiście grać z Kubotem, Ołówkiem albo nawet Panfilem Już nie mówię o mediach zrobią z niego potempieńca potępieńca
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ogladnac* Nie czepiaj sie, bo juz mnie zaczynasz wkurwiac smieszkowaniem. Twoje smieszkowanie to dno, gowno, gruz. zawsze się zastanawiałem dlaczego niektórzy ludzie używają słowa oglądnąć a nie prawidłowego słowa obejrzeć, oglądnąć to jakiś regiionalny odpowiednik słowa obejrzeć ? W kazdej czesci Polski jest inne slownictwo. W mojej czesci ogladnac jest calkiem normalnym slowem. U ciebie moze byc inaczej. Tak samo jak wszyscy sie dziwia, ze u nas mowi sie "ide na pole", a nie "ide na dwor". Nie o to chodzi po prostu takie słowo jak oglądnąć nie istnieje w języku Polskim, jedyna prawdiłowa wymowa to obejrzeć ale nie istotne to nie forum o filologii Polskiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogladnac* Nie czepiaj sie, bo juz mnie zaczynasz wkurwiac smieszkowaniem. Twoje smieszkowanie to dno, gowno, gruz. zawsze się zastanawiałem dlaczego niektórzy ludzie używają słowa oglądnąć a nie prawidłowego słowa obejrzeć, oglądnąć to jakiś regiionalny odpowiednik słowa obejrzeć ? W kazdej czesci Polski jest inne slownictwo. W mojej czesci ogladnac jest calkiem normalnym slowem. U ciebie moze byc inaczej. Tak samo jak wszyscy sie dziwia, ze u nas mowi sie "ide na pole", a nie "ide na dwor". Nie o to chodzi po prostu takie słowo jak oglądnąć nie istnieje w języku Polskim, jedyna prawdiłowa wymowa to obejrzeć ale nie istotne to nie forum o filologii Polskiej. Już dawno Bralczyk i Miodek mówił Nie ważne czy ó czy u, ważne żeby inni rozumieli co się do nich mówi.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Pliskova singlem  Schmiedlova + Kudryatseva 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Michalicka nie odpierdalaj ;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale spadło na tego Turasa co przeciwko temu co niby ma sraczkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale spadło na tego Turasa co przeciwko temu co niby ma sraczkę. hehe dobre to było co pod siatką zagrał 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Marek pajac z 2*:1 na 2:4* ale gamoń
|
|