|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
najpierw glabie wroc do podstawowki i naucz sie czytac ze zrozumieniem.Pomoc pomoze,ale nie na tyle zeby z typa zrobic potwora.djoko jest tak samo podejrzany jesli nie bardziej,ale nie od dzis wiadomo ze najbardziej lustruje sie tych na samym szczycie. Nadal czysto tennisowo nie jest dla mnie najlepszy,ale bardzo wiele waznych spotkan wygral dzieki mocnej psychice(klucz w kazdym sporcie) i walecznosci.To nie jest urodzony czysty talent jak jordan w nba,ali w boksie czy fed w tenisie,wszystko musial powoli wypracowac(jeszcze niedawno rzemieslnik ziemniak).Teoria dopingu jest jedyna wymowka jaka pozostala zawistnym amatorom bolu dupy,bo wszystkie inne sa sukcesywnie torpedowane przez niego niemalze rok w rok. no ni pirdol, przeciez nadal az od koksu lysieje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ano prawda patrz zem nie zauwazyl,fopa z mojej strony.a jak cieknie ze niego woda jak ze jakiego wodospoadu njagara
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] a tego to zlapali za ta zarowe na glowie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ljuba,denko jestescie namierzeni
|
|
|
|
|
|
|
mgrblokers widze ze tez tak jak i ja ostro dzis pijesz po wygranej na nadalu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche,dlatego wkleic dzialkowicza nawet nie potrafie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Rafa jedziesz po win  Izunia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najpierw glabie wroc do podstawowki i naucz sie czytac ze zrozumieniem.Pomoc pomoze,ale nie na tyle zeby z typa zrobic potwora.djoko jest tak samo podejrzany jesli nie bardziej,ale nie od dzis wiadomo ze najbardziej lustruje sie tych na samym szczycie. Nadal czysto tennisowo nie jest dla mnie najlepszy,ale bardzo wiele waznych spotkan wygral dzieki mocnej psychice(klucz w kazdym sporcie) i walecznosci.To nie jest urodzony czysty talent jak jordan w nba,ali w boksie czy fed w tenisie,wszystko musial powoli wypracowac(jeszcze niedawno rzemieslnik ziemniak).Teoria dopingu jest jedyna wymowka jaka pozostala zawistnym amatorom bolu dupy,bo wszystkie inne sa sukcesywnie torpedowane przez niego niemalze rok w rok. no ni pirdol, przeciez nadal az od koksu lysieje Gimbus Ci zaraz wyjdzie, ze ze starosci lysieje. To samo mowili fani Armstronga. Tu na forum bylo ich wielu. Ze musi byc czysty bo w koncu taka gwiazda musiala byc badana tysiace razy i przeciez nigdy nie wpadl. I jechali po kazdym ze zawistni, skurwiele co chca legende zajebac za nic. U Armstronga tez byly "tylko" plotki i dziwne sytuacje. Cale srodowisko kolarskie wiedzialo co i jak, zmowa milczenia, zastraszanie. Wiele poszlak swiadczacych o jego koksowaniu i wielu bylo na tyle slepych zeby wierzyc ze 7x wygrana w TDF to nic nadwyczajnego. I u Nadala jest sytuacja bardzo podobna. Potwierdzone kontakty z ludzmi co sa umoczeni w afery dopingowe, dziwne sytuacje jak wycofywanie sie z IO na dwa tygodnie przed twierdzac, ze sie zlapalo wirusa zoladkowego, sytuacje z AO itd... Poczekajmy jeszcze ze 2-3lata a pierdolnie tak ostro, ze wielu bedzie zdziwionych kto koksowal przez te ostatnie lata. Bo jesli sami zawodnicy juz otwarcie mowia, ze w chwili obecnej tenis gnebi doping a taki Djoko otwarcie przyznaje, ze przez 6 miesiecy nie mial ani jednej kontroli antydopingowej to cos jest na rzeczy.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
nie mam teraz czasu na szukanie, wiec fechnerinho czy mozesz jako moj pomagier znalezc moje posty gdzie pisalem aby grac nadala, zacytuj i daj browara pod kazdym, dzieki ciezko w dzisiejszych czasach o dobrego pomagiera  nadal chyba przegral ile meczow na french open? z jeden? aby grac djoka po 2.1 to trzeba miec*;
a) niezle najebane b) glebokie uzaleznienie
*no offence  Dzisiaj nie będzie trzeba usuwać postów 
|
|
|
|
|
|
|
Bo jesli sami zawodnicy juz otwarcie mowia, ze w chwili obecnej tenis gnebi doping a taki Djoko otwarcie przyznaje, ze przez 6 miesiecy nie mial ani jednej kontroli antydopingowej to cos jest na rzeczy. ja tam wiem ze chociaz pilkarze podbeskidzia nie jada na dopingu, jak ostatnio widzialem w ich szatni pili muszynianke bo na odzywki ich nie stac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakbys zauwazyl jakies zakola u tych pilkarzy podbeskidzia to wiedz ze cos sie dzieje,nie daj sobie czasem wmowic ze to kwestia genow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niekończąca sie opowieść odnośnie dyskusji nt dopingu w tenisie,jak zwykle głównie oparta na podejrzaniach i plotkach 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Wracam z działeczki i co widzę że tak jak mówiłem, jak tak nonszalancko będzie grał jak z Gulbisiem to nie będzie co zbierać z Novaka  nie grałem czysto sportowo 
|
|
|
|
|
|
|
wafel zakladasz sie ze mna ze messi bedzie rzygal podaczas meczu na world cup? biore ze tak, jaki kurs dajesz?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
wafel zakladasz sie ze mna ze messi bedzie rzygal podaczas meczu na world cup? biore ze tak, jaki kurs dajesz? Nie Mam już zakład z Biczem.
|
|
|
|
|
|
|
wafel zakladasz sie ze mna ze messi bedzie rzygal podaczas meczu na world cup? biore ze tak, jaki kurs dajesz? Nie Mam już zakład z Biczem. szkoda, dobry zaklad by byl; [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|