"Okazało się, że chociaż polski bank zaspał, to system bezpieczeństwa portalu hazardowego wykrył nieprawidłowości i zablokował 320 tys. zł. Pieniądze te zostały zamrożone i leżą na koncie banku w Irlandii. Jednak nie wiedzą, co z nimi zrobić, nikt nie wie, jak załatwić ich zwrot przedsiębiorcy."
Skytrax ogłosił podczas Farnborough International Airshow 2014 wyniki prestiżowego plebiscytu na najlepszą linię lotniczą na świecie w 2014 roku. Zwycięzca ubiegłorocznego rankingu linie Emirates wypadły tym razem poza podium. Tym samym, ranking ma nowego lidera. 1. Cathay Pacific Airways
*** Wcześniej ich nie znałem, ale leciałem ostatnio tymi liniami na wewnątrzazjatyckiej trasie i od razu wszystko mi się jakoś tak super podobało. Cena bardzo atrakcyjna. Na pokładzie obsługa na najwyższym poziomie, fotele i podłoga czyściutkie i pachnące. W TV same nowości, ale hitem i tak była jakość posiłków i to, że podanie je na normalnych talerzach i z normalnymi metalowymi sztućcami.
Generalnie do niczego nie można było miec zastrzeżeń. Wszystko super. Jak kiedyś bedziecie mieli okazję będąc w Azji, to przelećcie się tymi liniami. Warto.