Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 14 1 2 12 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gejzer śmiechu na Islandii. Lech znowu poległ z… rybakami i pasterzami.

futbolnews.pl

No i ciekawostka Rumak nie wygrał ani razu na wyjeździe w europucharach od kiedy prowadzi Lecha...

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Originally Posted by Hellraiser

futbolnews.pl

No i ciekawostka Rumak nie wygrał ani razu na wyjeździe w europucharach od kiedy prowadzi Lecha...

Jak nie ?

A z Honką w Finlandii rok temu ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BeneQ

futbolnews.pl

Jak nie ?

A z Honką w Finlandii rok temu ?

A to sorry

1-2-4

Taki ma bilans więc na wyjeździe

; )

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Idzie trzeci sezon jak Lech odpadnie podczas wakacji z pucharów.

Bardzo liczyłem właśnie że ambitni Islandczycy pokażą gwiazdkom jak się gra, co by nie było jeśli Lech w ostatniej rundzie nie trafi na jakiś klub co ma w dupie UEFA to mają zjazd, chyba że na Bułgarskiej odlecą ze Stjarnanem.

Dwa lata temu odpadli z AIK, rok temu z Zalgirisem, to teraz wypada że odpadną z Islandzkim zespołem.

A nie tak dawno jak siedziałem w jednostce to oglądaliśmy w małej podoficerce 6mx2m 40 ludu mecze z Udinese...

Co sie dzieje z tymi klubami w pucharach, nie dziwie się że w naszej lidzę jest taki surrealizm jak gramy o pierwszą ligę, więc musimy tankować np. Termalica, Flota czy Gramy o puchary musimy tankować np. Górnik...

veteran
veteran
Idzie trzeci sezon jak Lech odpadnie podczas wakacji z pucharów.

Bardzo liczyłem właśnie że ambitni Islandczycy pokażą gwiazdkom jak się gra, co by nie było jeśli Lech w ostatniej rundzie nie trafi na jakiś klub co ma w dupie UEFA to mają zjazd, chyba że na Bułgarskiej odlecą ze Stjarnanem.

Dwa lata temu odpadli z AIK, rok temu z Zalgirisem, to teraz wypada że odpadną z Islandzkim zespołem.

A nie tak dawno jak siedziałem w jednostce to oglądaliśmy w małej podoficerce 6mx2m 40 ludu mecze z Udinese...

Co sie dzieje z tymi klubami w pucharach, nie dziwie się że w naszej lidzę jest taki surrealizm jak gramy o pierwszą ligę, więc musimy tankować np. Termalica, Flota czy Gramy o puchary musimy tankować np. Górnik...

Nie przesadzaj.

Lech nie odpadnie, bardziej obawiałbym się nad Ruchem.

Nie odjebią takiej maniany jak rok temu że stracą bramę. Już z Nomme Kalju podobnie będzie, wymęczony Stjarnan rozjebią w pył, a Teodorczyk + Kownacki którzy zapewne powrócą na ten mecz no to już szanse Stjarnana na awans są bardzo niskie.

Gorzej z Ruchem, szkoda tego że nie wygrali u siebie.

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline

Strona 14 z 14 1 2 12 13 14

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, burbon, rafal08, poozon, Sensei, rymoholik, betowiec), 12,335 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,320
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
13 hours ago