|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gejzer śmiechu na Islandii. Lech znowu poległ z… rybakami i pasterzami.
futbolnews.pl
No i ciekawostka Rumak nie wygrał ani razu na wyjeździe w europucharach od kiedy prowadzi Lecha...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
futbolnews.pl
No i ciekawostka Rumak nie wygrał ani razu na wyjeździe w europucharach od kiedy prowadzi Lecha... Jak nie ? A z Honką w Finlandii rok temu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
futbolnews.pl
No i ciekawostka Rumak nie wygrał ani razu na wyjeździe w europucharach od kiedy prowadzi Lecha... Jak nie ? A z Honką w Finlandii rok temu ? A to sorry 1-2-4 Taki ma bilans więc na wyjeździe ; )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Idzie trzeci sezon jak Lech odpadnie podczas wakacji z pucharów.
Bardzo liczyłem właśnie że ambitni Islandczycy pokażą gwiazdkom jak się gra, co by nie było jeśli Lech w ostatniej rundzie nie trafi na jakiś klub co ma w dupie UEFA to mają zjazd, chyba że na Bułgarskiej odlecą ze Stjarnanem.
Dwa lata temu odpadli z AIK, rok temu z Zalgirisem, to teraz wypada że odpadną z Islandzkim zespołem.
A nie tak dawno jak siedziałem w jednostce to oglądaliśmy w małej podoficerce 6mx2m 40 ludu mecze z Udinese...
Co sie dzieje z tymi klubami w pucharach, nie dziwie się że w naszej lidzę jest taki surrealizm jak gramy o pierwszą ligę, więc musimy tankować np. Termalica, Flota czy Gramy o puchary musimy tankować np. Górnik...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Idzie trzeci sezon jak Lech odpadnie podczas wakacji z pucharów.
Bardzo liczyłem właśnie że ambitni Islandczycy pokażą gwiazdkom jak się gra, co by nie było jeśli Lech w ostatniej rundzie nie trafi na jakiś klub co ma w dupie UEFA to mają zjazd, chyba że na Bułgarskiej odlecą ze Stjarnanem.
Dwa lata temu odpadli z AIK, rok temu z Zalgirisem, to teraz wypada że odpadną z Islandzkim zespołem.
A nie tak dawno jak siedziałem w jednostce to oglądaliśmy w małej podoficerce 6mx2m 40 ludu mecze z Udinese...
Co sie dzieje z tymi klubami w pucharach, nie dziwie się że w naszej lidzę jest taki surrealizm jak gramy o pierwszą ligę, więc musimy tankować np. Termalica, Flota czy Gramy o puchary musimy tankować np. Górnik... Nie przesadzaj. Lech nie odpadnie, bardziej obawiałbym się nad Ruchem. Nie odjebią takiej maniany jak rok temu że stracą bramę. Już z Nomme Kalju podobnie będzie, wymęczony Stjarnan rozjebią w pył, a Teodorczyk + Kownacki którzy zapewne powrócą na ten mecz no to już szanse Stjarnana na awans są bardzo niskie. Gorzej z Ruchem, szkoda tego że nie wygrali u siebie.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|