|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mentalnosc polskiego pilkarza - wyjechac byle gdzie na zachod i siedziec na lawie jak Wolanski w 2 lidze dunskiej - super kariera dla mlodego bramkarza Dziwisz się jak kluby z zachodu ofrują 1 lub 2 mln euro co dla nich jest drobną sumką za młodego piłkarza a w zarządzie naszych klubów od razu świeci się to jako grube miliony złotych.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Takich przykładów jest multum, hajs na koncie rośnie i to się zgadza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z pkt widzenia klubu rozumiem ale ci mlodzi tez chca bo maja wyprane mozgi przez menadzerow - tak to sobie moze zrobic zaqwodnik 27 -30 lat a nie mlodzian
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mentalnosc polskiego pilkarza - wyjechac byle gdzie na zachod i siedziec na lawie jak Wolanski w 2 lidze dunskiej - super kariera dla mlodego bramkarza ja tam rozumiem chłopa, bramkarzowi ciężko się wybić, zostałby w Widzewie za grosze i już pewnie nie wyrwałby się z kraju, a tak przynajmniej ma sporą gotówkę za niewielki wysiłek, a może jakimś fartem ktoś go zauważy w tej Danii, jak zacznie grać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
transferów z niższych lig do ekstraklasy w naszym kraju jest mało, a bramkarzy to już w ogóle praktycznie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a w kraju wszyscy zadowoleni i podnieceni bo mamy młodego Polaka w Udine, Wolfsburgu czy w Fiorze problem w tym że zamiast robić tam progres to z pierwszym zespołem tylko trenuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mentalnosc polskiego pilkarza - wyjechac byle gdzie na zachod i siedziec na lawie jak Wolanski w 2 lidze dunskiej - super kariera dla mlodego bramkarza ja tam rozumiem chłopa, bramkarzowi ciężko się wybić, zostałby w Widzewie za grosze i już pewnie nie wyrwałby się z kraju, a tak przynajmniej ma sporą gotówkę za niewielki wysiłek, a może jakimś fartem ktoś go zauważy w tej Danii, jak zacznie grać no wlasnie a moze by pogral w lepszym klubie polskim
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
termalica karny a bet z minute wczesniej juz zablokowal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kur.... jaki Dziuroland ja pierdole 2 karny dla niecieczy 
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
termalika 2
widzew odpuszcza ...nizsza liga bedzie witac ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wątpie, zresztą u nas powoli płaci się grosze, jedynie Lechia winduje płace, bo nawet Legia stara się ograniczać wydatki, w takiej Jadze Wolański mógłby liczyć na 2-4tys max
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale spokojnie Legia zrobi akademie  na obiekt pójdzie 40 mln złotych z tego połowa pewnie do urzędasów i ludzi na stołkach żeby to wgl ruszyło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker, to nie u Ciebie na dzielnicy ? Do kradzieży doszło w środę na ul. Wolności w Chorzowie. Do jednego z sex shopów wszedł mężczyzna, który po krótkiej rozmowie namówił ekspedientką na wspólne picie alkoholu. - Gdy 49-letnia kobieta wypiła wystarczająco dużo i nie była w pełni świadoma, rabuś skradł elementy erotyczne i uciekł ze sklepu. Skradzione przedmioty to m.in. wibratory, dmuchane lalki, prezerwatywy i erotyczna bielizna. Wartość skradzionego towaru właściciel oszacował na 4 tys. zł. Za kradzież 39-letniemu mieszkańcowi Chorzowa grozi do 5 lat więzienia. hehehe nie słyszałem o tym a mieszkam gdzieś 1 km od tej ulicy. Ale to nic w porównaniu z tym co widziałem w piątek. Byłem rano u dziadka na cmentarzu posprzątać grób i zapalić znicz. W połowie drogi na cmentarzu jest mały basenik z wodą. Wchodzę na cmentarz i widzę że przy baseniku jest dwóch meneli (baba i chłop) Zbliżam się do nich i patrzę ukradkiem na nich. Menelica majty spuszczone, zagrzybiała pipa na wierzchu a jej partner menel ją podmywa a ona krzyczy "kur... uważej bo mnie fest swędzi" Kurde dobrze że nie jadłem obfitego śniadania bo bym zwymiotował.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
termalika 2
widzew odpuszcza ...nizsza liga bedzie witac ?? To nie Widzew niższa liga tylko Termalica ekstraklasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zresztą w tej Danii to jest tylko wypożyczony z klubu ekstraklasowego, więc nic straconego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wątpie, zresztą u nas powoli płaci się grosze, jedynie Lechia winduje płace, bo nawet Legia stara się ograniczać wydatki, w takiej Jadze Wolański mógłby liczyć na 2-4tys max a tak to wroci max za 2-3 lata i wieku juniorskim bedzie konczyl kariere albo pojdzie gdzies do 3 ligi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wątpie, zresztą u nas powoli płaci się grosze, jedynie Lechia winduje płace, bo nawet Legia stara się ograniczać wydatki, w takiej Jadze Wolański mógłby liczyć na 2-4tys max a tak to wroci max za 2-3 lata i wieku juniorskim bedzie konczyl kariere albo pojdzie gdzies do 3 ligi  Wróci wróci tylko już starszy ze zmarnowaną karierą ile takich rzypadków było. No cóż albo chcesz grać albo zarabiać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
termalika 2
widzew odpuszcza ...nizsza liga bedzie witac ?? To nie Widzew niższa liga tylko Termalica ekstraklasa  ogldacie mecz czy tylko tak piszecie bo dzisiaj to Widzew nie odstaje od Termaliki tylko 2 wielblady jednego sabotazysty i 2 karne
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Takie jest myślenie polskich piłkarzyków
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
termalika 2
widzew odpuszcza ...nizsza liga bedzie witac ?? To nie Widzew niższa liga tylko Termalica ekstraklasa  ogldacie mecz czy tylko tak piszecie bo dzisiaj to Widzew nie odstaje od Termaliki tylko 2 wielblady jednego sabotazysty i 2 karne sędzia górą 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|